Főoldal | Hmedical.hu
1054 Budapest, Alkotmány u. 31. I.em. 2.
06 1 224-0398
06 30 630-6396
Medical Healing Point

Időpontigénylés

Igényeljen tőlünk időpontot, és induljon el a gyógyulás felé vezető úton!

Kínában végzett magyar orvosok

Központunkban tapasztalt hagyományos kínai orvosok végzik a kivizsgálásokat és az akupunktúrás kezeléseket.

Képzett masszőrök

Kollégáink magasan képzett masszőrök, terapeuták. Több mint két évig sajátítják el a kizárólag központunkban használt technikákat.

Komplex kezelések

Központunkban nagy hangsúlyt fektetünk a testi panaszok mellett a lélek gyógyítására. Mi nem csak tüneteket kezelünk, mi komplex megoldást kínálunk.

Több mint 500 gyógyult páciens

Az elmúlt évek során több száz pácinesünknek segítettünk a gyógyulásban, az allergiától a stroke utáni felépülésig, minden területen nagy sikereket értünk el.

Munkatársaink

Legyen szó állapotfelmérésről, akupunktúráról, terápiáról, masszázsról, vagy lazító kezelésről, nálunk a legjobb szakemberek kezei között gyógyulhat.

Papp János
Papp János
Skultéty Zoltán
Skultéty Zoltán
Czeglédi István
Czeglédi István
Katonáné dr. Szabó Andrea
Katonáné dr. Szabó Andrea
Dr. Lantos Gabriella Zsófia
Dr. Lantos Gabriella Zsófia
Balázs Beáta
Balázs Beáta
Kudla Gábor
Kudla Gábor
Várszegi Anita
Várszegi Anita
Puskás Noémi
Puskás Noémi
Diófási Lilla
Diófási Lilla
Rózsás Katalin
Rózsás Katalin
Engelmann Barbara
Engelmann Barbara
Papp János

Vezető hagyományos kínai orvos

A Medical Healing Point alapítója és vezetője. Magas fokú ismereteit Kínában,a Heilonjiang Hagyományos Kínai Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetemen sajátította el. Az orvosi egyetemi diploma megszerzését követően 2015-ben Magyarországon megkapta a Phd. Dr. hc. tiszteletbeli címet az akupunktúra neurológiai hatásairól folytatott tanulmányainak elismeréseképpen. Megszerzett ismereit Kínában és Indiában tett utazásai során tovább mélyítette, melyeket több területen is sikeresen alkalmaz: a gyógyítás és akupunktúrás keze...

Bővebben...

Skultéty Zoltán

Gyógymasszőr

Egész életemet meghatározta mások segítése, a lelki, családi- és munkahelyi egyensúly fenntartása. Gyerekként nagy érdeklődéssel fordultam Egely György "fura" témái felé, és otthon a családban igyekeztem javítani a családtagok pillanatnyi fájdalmán.

Bővebben...

Czeglédi István

Hagyományos kínai orvos

A kínai orvosi ismereteket a kínai Harbini Kínai Orvosi Egyetem kihelyezett tagozatánál, Prof. Yu Funian által vezetett iskolában sajátította el, hagyományos kínai orvosi diplomáját Kínában szerezte. Emellett Kínában csikungot és képterápiás gyógyítást is tanult., amelyeket munkája közben szintén alkalmaz.

Bővebben...

Katonáné dr. Szabó Andrea

Tanácsadó

Andrea harminc éve foglalkozik emberekkel, ezen belül húsz éve emberek különböző képességeinek fejlesztésében. Önmagát olyan „túravezetőnek” vallja, aki az emberek saját, meglévő erőforrásainak felkutatásában, aktiválásában, a testükben meglévő öngyógyító képességek működtetésében, és sokszor a lélek harmonizálásában segít.

Bővebben...

Dr. Lantos Gabriella Zsófia

CHE diplomás homeopata

Édesapja mellett gyakorolta a gyógyszerész szakma fogásait, majd később tovább képezte magát a homeopátia területén. Érdeklődése hamar a klasszikus homeopátia felé fordult, és a mai napig ennek az elveit vallja, gyakorolja. Legfontosabb céljának az életben azt tartja, hogy pácienseit saját példamutatásával inspirálja testi, lelki és szellemi egészségük megtartására.

Bővebben...

Balázs Beáta

Gyógymasszőr

Bea a hatékony megoldásokban hisz, ezért gyakran kombinálja a különböző technikákat, így kezelései személyre szabottak, attól függően, hogy a páciensnek mire van szüksége. Hogy a legjobban tudjon segíteni a hozzá fordulókon, a mai napig folyamatosan képezi magát.

Bővebben...

Kudla Gábor

Vezető gyógymasszőr

Gyerekkora óta fontos volt számára, hogy segíthessen másokon, mára ez lett a hivatása. A kezelések során ötvözi az általa ismert módszereket, így páciensei minden esetben személyre szabott kezelést kapnak, így a gyógyulás is gyorsabban megy végbe. Emellett nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hozzá fordulóknak olyan életviteli tanácsokat adjon, amelyek a páciens élethelyzetéhez leginkább illeszkednek, leginkább követhetőek.

Bővebben...

Várszegi Anita

Kommunikációs igazgató

Bővebben...

Puskás Noémi

Power Plate edző

Természetgyógyászként célja, hogy a megfelelő, egyéni terápiát alkalmazva hozzájáruljon vendégei egészségéhez, belső egyensúlyuk eléréséhez, valamint funkcionális táplálkozási tanácsadóként szeretne kiutat mutatni a táplálkozási irányelvek útvesztőjéből.

Bővebben...

Rózsás Katalin

Recepciós, asszisztens

Bővebben...

Szolgáltatásaink

Központunkban olyan több ezer éves múltra visszatekintő, kíméletes gyógyító módszerekkel kezeljük pácienseinket, mint az akupunktúra, a kínai gyógymasszázs vagy a reflexológia. A betegségek kezelésekor a test panaszai mellett figyelmet fordítunk a lélek gyógyítására is. A gyógyulási folyamatot nagyban segítik a relaxációs állapotban végzett kezelések, vagy a homeopátia. Mindezt gyógyszerek és káros mellékhatások nélkül!

HKO kivizsgálás

Bizonyított tény, hogy a hagyományos kínai orvoslás diagnosztikai módszereivel jóval hamarabb felismerhetők az egyes betegségekre utaló jelek, még a kínzó panaszok megjelenése előtt. A kivizsgálást követően teljes képet kap jelenlegi egészségi állapotáról.

Bővebben...
MMA kivizsgálás

Ez az állapotfelmérő eljárás a szervezetet non-invaziv módon vizsgálja át, elektromágneses jelek, frekvenciák segítségével térképezi fel az emberi testet, az EKG-hoz hasonló módon.

Bővebben...
Akupunktúra

A hagyományos kínai gyógyászat több mint 2000 éve alkalmazza az akupunktúra módszerét, amellyel a legkülönbözőbb betegségek gyógyíthatók.

Bővebben...
Power Plate

ÚJ terápiás módszer neurológiai betegségek, oszteoporózis kezelésére, izomépítés elősegítésére.

Bővebben...
Relaxációs fejlesztés

A szó valamikor régen azt jelentette, "szabadon engedni a rabot". Hétköznapi jelentése mára módosult, az izmok ellazításának következtében létrejövő szellemi és érzelmi ellazulást, felszabadulást értjük alatta.

Bővebben...
Homeopátia

A homeopátia 220 éves tapasztalatokon nyugvó természettudomány és gyógyítói módszer. A világon milliók használják, köztük tradicionálisan az angol, holland uralkodó ház tagjai.

Bővebben...
Gyógyszerészeti tanácsadás

Mit tegyünk, ha már tisztában vagyunk vele, milyen nyomelemek, vitaminok, ásványi anyagok hiányoznak szervezetünkből, ám nem tudunk eligazodni az étrendkiegészítők széles palettáján?

Bővebben...
Mélynyirok revitalizáció

Speciális teljes test kezelés, amely a meridiánokban bekövetkezett energia blokkok feloldását segíti elő. Ezáltal a szervezetben jelentősen javul a sejtek kommunikációja, beindul a méregtelenítés, javul a közérzet, beindul a fogyás, átalakul a narancsbőr.

Bővebben...
Lazító masszázsok/kezelések

A lábak kezelése során a stresszből adódó feszültség oldódik, a szervezet ellazul és a kimerült test tartalékai feltöltődnek.

Bővebben...
Nyak/derék protokoll

A merev nyak, fájó derék vagy befagyott váll beszűkíti a mozgást, megkeseríti a hétköznapokat. Központunkban kifejlesztettünk egy módszert ezek hatékony kezelésére.

Bővebben...
Gyógyító masszázsok/kezelések

A masszázs kezeléseket magasan kvalifikált szakembereink végzik, komoly elméleti és gyakorlati tudásukat, tapasztalatukat a holisztikus szemléletmód és a tradicionális kínai orvoslás együttes elemeivel alkalmazzák.

Bővebben...

Pácienseink mondták

Számunkra pácienseink véleménye a legfontosabb, mindig öröm számunkra, ha a gyógyulásuk részesei lehetünk.

Térkép

Power Plate támogatás

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását.
Medical Healing Point Kft.

Power Plate PRO7 HC (kettő darab) eszköz vásárlása a meglévő szolgáltatások bővítése céljából a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.
A projekt azonosító száma: VEKOP- 1.2.3.-16.