F-SCAN technológia
1054 Budapest, Alkotmány u. 31. I.em. 2.
06 1 224-0398
06 30 630-6396
F-SCAN technológia
Hko Kivizsgalas

HKO kivizsgálás

Hko Kivizsgalas Bizonyított tény, hogy a hagyományos kínai orvoslás diagnosztikai módszereivel jóval hamarabb felismerhetők az egyes betegségekre utaló jelek, még a kínzó panaszok megjelenése előtt. A kivizsgálást követően teljes képet kap jelenlegi egészségi állapotáról.

Megelőző diagnosztika

A hagyományos kínai gyógyászaton alapuló diagnosztika alapjaiban különbözik az egyéb vizsgálati módszerektől, így az állapotfelmérés folyamata is eltér a már korábban megtapasztalt orvosi vizsgálatoktól.

 

Míg általában a nyugati típusú diagnosztika kizárólag a határértéktől eltérő adatokra fókuszál, a kínai orvos a normál tartományban lévő eredményekből is következtet a teljes test állapotára. Emellett olyan vizsgálati módszereket is alkalmaz, amit egy hagyományos orvos ritkán, vagy egyáltalán nem. Ilyen például a pulzusdiagnosztika, amelyet a nyugati orvoslással ellentétben a kínai orvos mindkét kézen, annak is három különböző pontján vizsgál. Ehhez kapcsolódik a nyelv, az ajkak, és számos terület szemrevételezése, amely pontos diagnózis felállítását teszi lehetővé.

Bizonyított tény, hogy a hagyományos kínai orvoslás diagnosztikai módszereivel jóval hamarabb, még a kínzó panaszok megjelenése előtt feltárhatók a szervezetben lévő esetleges blokkok, kimutatható egyes szervek alul működése, túlműködése. Ebben a fázisban a szervezetben tapasztalt eltérések egészségtudatos kezelésekkel, vagy életmódbeli változtatásokkal hatékonyan kezelhetők, elkerülve ezzel a súlyosabb betegségeket, invazív beavatkozásokat.

 

A leggyakrabban az alábbi betegségekkel fordulnak hozzánk:

  • nőgyógyászati elváltozások (ciszta, mióma)
  • fogantatási nehézség
  • belgyógyászati panaszok (gyomorsav túltengés, gyenge immunrendszer, pajzsmirigy elváltozások, stb.)
  • magasvérnyomás-betegség, stressz kezelés
  • mozgásszervi panaszok (gerinc, térd, váll, csípő fájdalmai)
  • neurológiai betegségek
  • szempanaszok
  • fülcsengés, fülzúgás

A HKO kivizsgálás alkalmával a páciens tapasztalt hagyományos kínai orvostól kap egyrészt pontos képet a jelenlegi egészségi állapotáról, másrészt javaslatokat a gyógykezelésére, állapotának javítására.

A vizsgálat időtartama: kb. 40 perc, amely tartalmazza az adatok felvételét, a kivizsgálást és a konzultációt, valamint a kezelésre vonatkozó javaslattételt.

A HKO kivizsgálást végzi: Papp János – az egészségközpont vezetője

További információért hívja asszisztenseinket az alábbi telefonszámon: 06 30... KATTINTSON!