F-SCAN technológia
1054 Budapest, Alkotmány u. 31. I.em. 2.
06 1 224-0398
06 30 630-6396
F-SCAN technológia

F-SCAN technológia

Magyarországon szinte ismeretlen, egyáltalán nem elterjedt kezelési módszer az immunrendszer megerősítésére. Ez egy parazitaírtó terápia, melynek segítségével több, mint 250 kórokozó név szerinti szűrése lehetséges a frekvenciák alapján.


Az F-SCAN, a svájci fejlesztésű, Zapper technológia része, mely a visszacsatolás elve szerint működik. Minden élő organizmus „kisugároz“ egy bizonyos, a saját fajához képest tipikus frekvenciát. Ezt a rezgést ráirányítjuk egy mikroorganizmusra, így az egy idő után elpusztul. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát; nem bírják elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek. Ezzel a mikroorganizmus elpusztul!

Az F-SCAN, a biorezonanciás termékek korát jóval meghaladóbb, sokkal innovatívabb készülék! Ugyan nem orvostechnológiai eszköz, de laborvizsgálatokkal egyértelműen igazolható és azonos vizsgálatot végez. Magyarországon nagyon kevés ilyen típusú rezgés generátor van forgalomban és használatban, de nagyon büszkék vagyunk, hogy abból a kevésből is az egyik, egészségközpontunkban, a Medical Healing Point-ban található.

A számítógép vezérelt készülék, bizonyos feszültségnél kiszűri a szervezetben lévő rossz parazitákat, így lehetőség nyílik akut és krónikus fertőzések, bakteriális, vírusos, gombás betegségek kezelésére is. Pl.: mandulagyulladás, méhnyakgyulladás, hüvelyi fertőzések, megfázás, influenza, fülgyulladás, húgyúti fertőzések, szemölcsök kezelésére.