Derékprotokoll tanfolyam masszőröknek
1054 Budapest, Alkotmány u. 31. I.em. 2.
06 1 224-0398
06 30 630-6396
Képzéseink

Központunkban rendszeresen indítunk hosszabb (6 hónapos, 1 éves és 2 éves), illetve rövidebb (2 napos) továbbképzéseket. Célunk minden esetben ugyanaz: használható manuálterápiás, és diagnosztikai módszereket oktatunk masszőröknek, gyógymasszőröknek, természetgyógyászoknak és minden kedves érdeklődőnek, aki komoly elköteleződést mutat a hagyományos kínai gyógyászat iránt.

Képzéseink keretében olyan speciális, hagyományos kínai orvos által is kifejlesztett módszereket sajátíthatnak el tanulóink, amelyek segítségével hatékonyan kezelhetik a derék, a váll vagy a nyak fájdalmai.

Az elmúlt években számos képzést tartottunk, végzett tanulóink (masszőrök és terapeuták, orvosok egyaránt) az azóta eltelt időben sikeres alkalmazzák munkájuk során a központunkban kifejlesztett, általunk is használt módszereket.

Oktatónk: Papp János

 

Hamarosan induló képzéseink:

Derékprotokoll tanfolyam masszőröknek

Új fájdalomcsillapító terápiás módszer 

Az ön páciensei is szenvednek a nyak, derék és egyéb mozgásszervi panaszoktól? Akkor ez a 2 nap Önnek szól! Ismerje meg és sajátítsa el Papp János hagyományos kínai orvos által kifejlesztett egyedülálló módszert.

Derékprotokoll tanfolyam masszőröknek 

"A merev nyak, fájó derék vagy befagyott váll beszűkíti a mozgást, megkeseríti a hétköznapokat. A hatékony fájdalomcsillapítás érdekében kifejlesztettem egy különleges kezeléssort e mozgásszervi problémák megoldására." Papp János Phd.Dr.h.c.

Az úgynevezett protokoll eljárások ötvözik a modern nyugati oszteopátia, és a hagyományos kínai orvoslás manuálterápiás módszereit. A meghatározott sorrendben végzett lazító és nyújtó fogások, valamint a kinesyotape és a fülakupunktúra együttes alkalmazása biztosítja a gyors és eredményes gyógyulást.

A tanfolyam rövid leírása: 
A két nap során tanulóinknak lehetőségük lesz elsajátítani azokat az alapvető vizsgálati módszereket, amelyekkel felismerhetők az egyes derékfájdalmakhoz kapcsolódó betegségek. 
Miért fontos ez? Mert az emberi test igen komplex, és amíg az egyik ember esetében egy TIA, vagy egy visszamaradt stroke okozz a fájdalmakat, másoknál a járásukban található koordinációs hiba. 

A két napban a résztvevők megtanulják komplexen látni az emberi testet, az egyes fájdalmak okait, és azok kezelését. Anatómiailag hogyan kapcsolódnak a csontvázrendszer, a izomrendszer, az endokrin rendszer egymással; hogyan állapíthatunk meg egy contractura okozta elváltozást. Hogyan ismerjük fel, hogy az adott ember járásában található-e koordinációs hiba? stb. Ha nem vagyunk tisztában ezekkel az alapvető vizsgálati módszerekkel, addig hogyan is tudnánk megfelelően kezelni az érintett területet?

A két napos tanfolyamot követően tanulóink képessé válnak arra, hogy pontosan meg tudják állapítani, mi okozza a problémát, a fájdalmat, és hogyan lehet ezen a problémán a leghatékonyabban segíteni. 

A tanfolyam felépítése:
- 1. nap: elmélet (anatómiai ismeretek, izületi- és izom tesztek, összefüggések, alapvető betegségek felismerése).
- 2. nap: gyakorlat – az első nap tanultakat lehetőség lesz a gyakorlatban is elsajátítani.

Használt és ismertetett terápiás módszerek:
- TuiNa terápia
- Craniosacral terápia
- Dorn terápia
- Csontkovácsolás technikák
- Fül akupunktúra
- Kineziotape használat

A WORKSHOPOT TARTJA: Papp János Phd.Dr.h.c., hagyományos kínai orvos, természetgyógyász, a Holistic Medical Egészségközpont alapítója és vezetője

IDŐPONTOK:

2018. május 5-6. 9:00 - 16:00

2018. szeptember 8-9. 9:00 - 16:00

HELYSZÍN: szervezés alatt
Tervezett létszám: 14 fő 

A 2 napos tanfolyam díja: bruttó 59 000 Ft/fő

A jelentkezést követően 19 000 Ft helyfoglalási díjat kérünk befizetni. A kapcsolódó információkat a jelentkezést követően emailben küldjük ki. 

JELENTKEZNI emailen lehetséges oktatásért felelős munkatársunknál az alábbi elérhetőségen: 
Puskás Noémi
e-mail: puskas.noemi@hmedical.hu

 

Hozzászólok

hmedical.hu - Jelentkezés tanfolyamra

Jelentkezés tanfolyamra