Nyakprotokoll tanfolyam masszőröknek
1054 Budapest, Alkotmány u. 31. I.em. 2.
06 1 224-0398
06 30 630-6396
Képzéseink

Központunkban rendszeresen indítunk hosszabb (6 hónapos, 1 éves és 2 éves), illetve rövidebb (2 napos) továbbképzéseket. Célunk minden esetben ugyanaz: használható manuálterápiás, és diagnosztikai módszereket oktatunk masszőröknek, gyógymasszőröknek, természetgyógyászoknak és minden kedves érdeklődőnek, aki komoly elköteleződést mutat a hagyományos kínai gyógyászat iránt.

Képzéseink keretében olyan speciális, hagyományos kínai orvos által is kifejlesztett módszereket sajátíthatnak el tanulóink, amelyek segítségével hatékonyan kezelhetik a derék, a váll vagy a nyak fájdalmai.

Az elmúlt években számos képzést tartottunk, végzett tanulóink (masszőrök és terapeuták, orvosok egyaránt) az azóta eltelt időben sikeres alkalmazzák munkájuk során a központunkban kifejlesztett, általunk is használt módszereket.

Oktatónk: Papp János

 

Hamarosan induló képzéseink:

19
jún.

Nyakprotokoll tanfolyam masszőröknek

A nyakprotokoll a derékprotokoll továbbfejlesztett változata, Papp János hagyományos kínai orvos által kifejlesztett komplex kezelési módszer. 

Ahogyan a derékprotokoll tanfolyamunk esetében, ezen a képzésen is a gerinc betegségeit vesszük górcső alá, a különböző betegség megnyilvánulásokat, nyugati betegség típusokat, amelyek fájdalmat okozhatnak; a sérülési folyamatokat; kontraktúrákat, majd ezeknek a tárgyalása után elkezdjük végig venni, milyen lehetőségek állnak a rendelkezésünkre, hogy a különböző nyaki betegségeket - a porcokhoz, izmokhoz kötődőket illetve a huzat, hideg vagy megfázáshoz kötődőket - kezeljük.

A nyakprotokoll szerves részét képezi a felső végtag, a váll, a karok, a nyak, a mellkas, és a tarkó kezelése. Mindezen területek kezelésére komplex módszert javasolni, amelyet lépésről lépésre be is mutatunk, hogy hogyan kell gyógyítani egy adott izom csoportot úgy, hogy a 2 órás kezelés végére egy teljesen kilazított terület legyen a kezünkben. 

Miután az izmok egymással összefüggésben vannak, ezért például egy nyaki protrúziónál nem elég csak az adott területet kilazítani. Az esetlegesen hozzá tartozó vádli, karok, ujjak kilazítása is ugyanannyira fontos kell, hogy legyen.

A WORKSHOPOT TARTJA: Papp János Phd.Dr.h.c., hagyományos kínai orvos, természetgyógyász, a Medical Healing Point vezetője

IDŐPONT:

2018. június 9-10.

2018. november 17-18.

HELYSZÍN: szervezés alatt
Tervezett létszám: 14 fő 

A 2 napos tanfolyam díja: bruttó 59 000 Ft/fő

Kérdése van?
Keresse oktatásért felelős munkatársunkat.
Várszegi Anita 
e-mail: varszegi@hmedical.hu
telefon: 06 30 786 9167

Hozzászólok

hmedical.hu - Jelentkezés tanfolyamra

Jelentkezés tanfolyamra