Gyógyító Masszázsok -Tuina, kínai gyógymasszázs | Hmedical.hu
1054 Budapest, Alkotmány u. 31. I.em. 2.
06 1 224-0398
06 30 630-6396
Gyógyszerészeti tanácsadás
Gyogyszereszeti Tanacsadas

Gyógyszerészeti tanácsadás

Gyogyszereszeti Tanacsadas Mit tegyünk, ha már tisztában vagyunk vele, milyen nyomelemek, vitaminok, ásványi anyagok hiányoznak szervezetünkből, ám nem tudunk eligazodni az étrendkiegészítők széles palettáján?

Dr. Lantos Gabriella Zsófia (gyógyszerhatástan szakgyógyszerész) konzultációja során segít Önnek a szervezetben a legoptimálisabb mennyiségben és módon hasznosuló hatóanyagok, gyógyszerformák kiválasztásában, s pontos adagolási útmutatóval látja el Önöket.

Amennyiben Ön hagyományos gyógyszeres terápiát is folytat, s szívesen tájékozódna régóta használt, vagy újonnan felírt gyógyszerei felől ( mire írták, hogyan, mikor, s meddig célszerű szednie), rendelőnkben lehetősége van nyugodt körülmények között, kellő idő ráfordítással, szakemberrel konzultálnia.

Megtudhatja, mit tehet Ön saját egészsége érdekében- hogyan mérsékelheti a mellékhatásokat, védheti ki a szerek közti kölcsönhatásokat, milyen egyéb termékek szedése javallt egy adott gyógyszer alkalmazása mellett, hogy az esetleges hiányállapotokat elkerülje.

Kérdezze gyógyszerészét!

A konzultáció időtartama: 45 perc

A tanácsadást végzi: Dr. Lantos Gabriella Zsófia - szakgyógyszerész

 

További információért hívja asszisztenseinket az alábbi telefonszámon: 06 30... KATTINTSON!