Tudj meg mindent a fülzúgásról!

Tudj meg mindent a fülzúgásról!

A fülzúgás (tinnitus) okozta kellemetlen tünetek közel 500.000 magyar ember mindennapjait nehezítik meg – talán a Tiédet is.

Gyere el előadásunkra a Medical Healing Pointba, és ismerd meg a legfrissebb kutatási eredményeket, összefüggéseket, amelyek segítségével a fülzúgásos esetek 90%-ában teljes javulás érhető el.

A résztvevők számára az előadást követően rövid, személyes konzultációt biztosítunk Papp János hagyományos kínai orvossal.

fülzúgás tájékoztató előadás

Összefüggések

A fülzúgásos tünetek mögött jellemzően az egyensúlyi állapotából elmozdult test folyadékháztartásával, az emésztőrendszer működésével, illetve a stresszes életmóddal kapcsolatos összefüggő okok állnak.

Tapasztalat & Innováció

A fülzúgás kezelése során felhasználjuk a tradicionális gyógyászat többezer éves eredményeit, a modern labordiagnosztikát, illetve a biofeedback kutatások eredményeit.

Eredmények

Az elmúlt időszakban több mint 100 fülzúgásos tünetekkel érkező páciensünknek segítettünk visszanyerni csendes perceit, sőt, az emésztéssel, alvással, vitalitással kapcsolatos panaszaik is javultak a kezelések hatására.

Miről lesz szó az előadáson?

1.

A fülzúgás oka, eredete
Papp János HKO orvos segítségével áttekintjük, hogy milyen életmódbeli okok állhatnak a fülzúgásos, fülcsengéses tünetek mögött.
2.
A legfrissebb kutatási eredmények
Mészáros-Szeszták Zsófia HKO tanácsadó és Balázs Dorottya táplálkozási tanácsadó kalauzolja el az érdeklődőket a táplálkozással és a biofeedback mérésekkel kapcsolatos összefüggések területén.
3.
Terápiás lehetőségek
Bemutatjuk a rendelkezésünkre álló módszereket (akupunktúra, manuálterápiák, gyógynövények, speciális gyulladáscsökkentő diéta), melyek segítségével a kiváltó okokat kezelve gyökerénél szünetetjük meg a fülzúgásos tüneteket.
+1.

Ajándékok

Az előadást követően minden résztvevőnk számára rövid egyéni konzultációt biztosítunk Papp Jánossal, ahol személyesen felteheti kérdéseit a doktor úrnak.

Minden kedves résztvevőnk ajándékba kapja a tájékoztató rendezvényen elhangzott információk írásos kivonatát, illetve a speciális gyulladáscsökkentő diétánkat, amelyet önállóan is használhat, és az elhangzott tanácsok betartásával együtt saját maga is javulást érhet el az állapotában.

Az előadást tartják

Papp János - Hagyományos kínai orvos - Medical Healing Point Egészségközpont - Budapest

Papp János
hagyományos kínai orvos

Mészáros-Szeszták Zsófia - egészségügyi specialista- Medical Healing Egészségközpont - Budapest

Mészáros-Szeszták Zsófia
egészségügyi specialista – HKO tanácsadó

Balázs Dorottya - egészségügyi specialista, táplálkozási tanácsadó - Medical Healing Egészségközpont - Budapest

Balázs Dorottya
egészségügyi specialista – táplálkozási tanácsadó

Fülzúgásos panaszokkal érkezett vendégeink véleménye

Részletek és Jelentkezés

Helyszín

Medical Healing Point Egészségközpont

BKK: M1 Földalatti és 105 busz (Kodály Körönd), 72 troli (Szinyei M. Pál utca) 3-5 perc séta, 4-6 villamos (Oktogon) 10 perc séta
Autóval: parkolni a környező utcákban lehet, kérjük, szánj rá időt, mert napközben elég sokan parkolnak a környéken.

Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia

Időpont és jegyvásárlás

Az előadásokra korlátozott létszámban tudunk fogadni Titeket, ezért több időpontban is megtartjuk ugyanazt azt előadást. A dátumra kattintva lehet jegyet vásárolni (3000 Ft), amely tartalmazza a részvételt, a konzultációt és az ajándék anyagokat. 

  • Covid információ:
    Az Egészségközpontban a recepción jelezd, hogy az előadásra érkeztél, és használd a kihelyezett kézfertőtlenítőt.
  • A teremben a székeket egymástól biztonságos távolságra helyezzük el.
  • Maszk viselése az előadás teljes időtartama alatt kötelező.