TOSZKÁNA TÉGED IS VÁR!
TOSZKÁNA TÉGED IS VÁR!
Previous
Next

Gyere velünk toszkán életmódtáborunkba és töltsünk el együtt 6 felejthetetlen napot, melyet az Amasole Jógastúdióval közösen szerveztünk!

Miről szól a Toszkán életmódtábor?

A tábor fókuszába az 5 elem tan elméletét helyeztük,  erre épül fel a tábor teljes programja.

Az öt elem tan a víz (vese), a fa (máj), a tűz (szív), a föld (lép) és a fém (tüdő) dinamikus és folyamatos körforgása, mely befolyásolja szervezetünk működését egész életünk során. Az öt elem tana szerint ezek az elemek egymással kölcsönhatásban állnak, hogy a testben minden összhangban legyen egymással. Az egyes elemekhez a hagyományos kínai diagnosztika a különböző szerveken túl érzelmeket, évszakokat és egyéb fizikai jelenségeket társít, melyek alapján kategóriákba sorolhatóak betegségek, tünetek.

Minden egyes nap egy-egy elemet dolgozunk fel, melyekről Papp János, hagyományos kínai orvos, a Medical Healing Point vezetője, 60-90 perces érdekfeszítő előadást fog tartani. Az étkezéseket is úgy állítjuk össze, hogy az adott elemhez tartozó szervpárokat erősítsük és a jógaórák témáját is ebbe a fókuszba helyezzük. Az előadások során elsajátíthatjuk a különböző szervekhez tartozó meridiánok akupresszúrás pontjait, valamint megtudhatjuk mely ételcsoportok segíthetik szervezetünk és hormonháztartásunk egyensúlyát az 5 elem tan szerint.

 

A tematikus étkezésekhez az alapanyagokat a biokertben termesztik, melyet Madonna egykori privát szakácsa varázsol az asztalra, hatalmas sikerrel. 

Ízorgia, gasztroélmény, töltődés felsőfokon!

Garantáljuk, hogy ez az életmódtábor életed egyik legemlékezetesebb élménye lesz, rengeteg új dolgot fogsz elsajátítani, olyan életminőséget javító tudással fogsz hazatérni, amit aztán a jövőben is fogsz tudni alkalmazni nemcsak magadon, hanem családi, baráti körben is!

Jól hangzik, és mikor indulunk, meddig leszünk?

2022. szeptember 19-25. Már most vésd be a naptárodba!

...és amit ajánlunk nektek:

– napi 2x jógázás Jakab Adrival az Amasole Jógastúdió képviseletében, aki egy nagyon sok oldalú, igazán izgalmas jógaoktató. Adri a helyi energiákból és hangulatból fog inspirálódni és tart Nektek egyedi jógaórákat: Gerinc, Yin, Flow, Pilates, erősítő…hmmm…széles a repertoár, mindezt természetesen az 5 elem tan szerint felépítve.  Egyik nap a vese meridiánját erősítjük, másik nap pedig a májét és így tovább.

– heti 5×60-90perces előadás az 5 elem tan egyes elemeiről, külön kitérve gyakorlati példákra (pl.: akupresszúrás pontok megismerésére) és minden egyes előadás után 1 fő táborozón Papp János, hagyományos kínai orvos bemutatja egy konkrét kivizsgálás keretein belül a kínai orvoslás diagnosztikai eszközeit (arc-, pulzus-, nyelvdiagnosztika, testtartás és -ha van- vérkép alapján)…ez a WOOW élmény lesz, minden bizonnyal.

– heti 2x Nap és Holdmeditációt tart Papp János, aki amellett, hogy kínai orvos, még gyakorlott meditációs szakember is.

– opcionálisan, fakultatív jelleggel akupunktúrás és manuálterápiás kezeléseken való részvétel. Az akupunktúrás kezelést Papp János, a manuálterápiás kezelést Kránicz Róbert fogja tartani a Medical Healing Point képviseletében.
– hihetetlen szépségű táj
– autentikus, de mégis kényelmes szállás (2-3 ágyas tágas szobákban) 
– közös programok az inspiráló környezetben 
– kirándulások a környező toszkán városokban (Firenze, Siena, San Gimignano, Castellina in Chianti stb) 
– az 5 elem tanhoz illeszkedő vegán/vega/halas ételek, ALL-INCLUSIVE ellátással
– kikapcsolódás, töltődés, madárcsicsergés
– olasz és Amasole-s vendégszeretet
– szuper társaság
– borkóstoló igény szerint, ha már a Chianti térségében lakunk

Táborvezetők: Jakab Adri (Amasole jóga) és Hirsch Zsanett (Medical Healing Point)

Mit lehet tudni a részvételi díjról?

Részvételi díj: 990 EUR/7nap/6éj/fő (hétfőtől vasárnapig), mely tartalmazza:

  • a szállást;
  • az all inclusive ellátást: napi 2-3x mesterfokon, igényes olasz helyi alapanyagokból elkészített étkezés (programtól függően a reggeli és ebéd összevonásra kerül), valamint egésznap tea, kávé, víz, gyümölcs fogyasztást; 
  • a medence használatot;
  • a firenzei kirándulást idegenvezetővel (ebéd nélkül);
  • a jógás és meditációs foglalkozásokat;
  • az 5 elem tan előadásokat.

Helyfoglalás a teljes részvételi díj befizetésével lehetséges.

Hogyan jutunk el a helyszínig?

pexels-nathan-salt-2549355

Az utazást a részvételi díj nem tartalmazza. 

Javasoljuk a telekocsi rendszerben való autóval utazást, a helyszín Budapesttől 1000 km-re található, kb. 10 órányi autóútra. Segítünk az utazótársakat összehozni, a tábor résztvevői így már útközben is ismerkedhetnek.

Nincs kedved ennyi időt ülni az autóban? 

Érkezhetsz repülővel is: a Ryanairnek van Bp-Pisa járata, vagy Wizzair-rel Bp-Milano, és onnan vonatozva Firenzébe. A transzfer szervezésében mi szívesen segítünk.

A szállás weboldal címe: www.prumiano.it Itt tudjátok megnézni a pontos címet, GPS koordinátákat.

További információk:

– Törölközőt nem kell magatokkal hozni, azt biztosítják a szobákban.
– Jógamatrac van, de ha jobban szeretnél a sajt matracodon gyakorolni, hozhatod a sajátodat is.
– A program kisebb része fix: a napi két jógaóra vagy meditáció, a közösen egyeztetett kirándulások, az 5 elem előadások és persze az étkezések. A fennmaradó idő teljesen a tiéd.

Tervezd be már most, hogy semmi ne állhasson az életmódtábor és közéd! 

Legyen ez a hét egy olyan heted az 52-ből, amikor kizárólag magadra figyelsz, és csak Te vagy a fontos! Kitűnő lehetőség töltődni, relaxálni, önmagadhoz visszatalálni napi 2x jógázás, meditáció mellett. 

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet, az alábbi elérhetőségeken tudod leadni részvételi szándékodat vagy teheted fel további kérdéseidet:

Hirsch Zsanett ([email protected]; +36 30 229 9534)

Previous
Next