Középpontban a gerinc - ingyenes online előadás papp jánossal

2022.07.18. 18:30

Csatlakozz hozzánk ingyenes előadásunkra!

Masszőrként vagy gyógytornászként folyamatosan fejleszted magadat, és szeretnéd megismerni a hagyományos kínai gyógyászat holisztikus nézőpontját a mozgásszervi panaszok kezeléséről.

Érdekelnek mik azok a gyakori hibák, amit a masszőrök gyakran elkövetnek kezeléseik során, és hogyan kerülheted el ezeket. Hiszel abban, hogy a jó pap holtig tanul.

Érdekel egy innovatív, hatékony technika, amellyel prémium szolgáltatást nyújthatsz, prémium árfekvésben, de szeretnél róla többet hallani mielőtt elkötelezed magad.

Ha a fenti pontok megszólítottak, akkor szeretettel invitálunk téged ingyenes előadásunkra, melyet  a Medical Healing Point Egészségközpontunk vezetője és hagyományos kínai orvosa, Papp János tart augusztus 22-én, 18:30-kor, online formában!

Papp János, hagyományos kínai orvos:

Holisztikus gyógyítóként az egészségtudatosság fontosságát igyekszem átadni a pácienseknek.

Azt a nézetet, hogy nem áldozatai vagyunk a körülményeknek, hanem igenis sokat tehetünk magunkért azzal, ha odafigyelünk testünk jelzéseire, megértjük a működését és megőrizzük egészségünket, megelőzzük a betegségeket. Az emberek többsége nem így éli az életét, ezért időbe telik az áthangolódás. E folyamat előrelendítése számomra az egyik leghangsúlyosabb feladat a munkámban.Ugyanakkor orvosként azt is felemelő látni, amikor valakit sikerül meggyógyítani az endometriózisból, PCO szindrómából, amikor csökkenteni tudom a stroke utóhatásait vagy egy lebénult végtagot újra mozgásra tudok bírni vagy éppen az állandó fülzúgással küzdőknek ismét csendes napot tudok hozni. Ez az elhivatottság kíséri végig az életemet is.

Papp János

Szeretnék részt venni az előadáson, és regisztrálok!