Mutasd a talpad, megmondom, hogy vagy!

Mit árul el egészségedről talpad, lábfejed állapota?

Tudtad, hogy talpunkon minden szervünk leképződési pontja megtalálható, és ezeken a zónákon keresztül testünk jelzéseket ad nekünk egészségügyi állapotunkról? A makacsul visszanövő bőrkeményedés, a tyúkszem vagy az elszíneződések, érzékeny pontok mind-mind jelzések szervezetünktől, hogy kibillenés van a területhez tartozó szervben. Te tudod, mik ezek a pontok, és mit üzenhetnek a reflexológus szakembernek?

Hallottál már róla, kipróbálnád, de nem tudod mi az igazi különbség egy talpmasszázs és egy talpreflexológiás kezelés között? Sok benned a kérdőjel, és bizonytalan vagy, hogy neked való-e?

Nem csak fantasztikus diagnosztikai lehetőség, hanem terápiás módszer is a reflexológia, aminek segítségével az egész szervezeted működését támogathatod. Tudd meg, hogyan képes a gyógyításra egy reflexológus szakember, kizárólag a lábaid érintésével!

Várunk sok szeretettel ingyenes, online előadásunkra!

Az előadás időpontja: 2022.11.23. 18:00

Mizséry Cintia reflexológus, természetgyógyász és gyógymasszőr mesél előadásunkon a talpreflexológiában rejlő lehetőségekről, hogy milyen panaszok és elváltozások esetén érdemes felkeresni egy reflexológus szakembert, hogyan zajlik egy ilyen kezelés, milyen érzés, és hogyan működik.

Szó esik még a különböző eszközökről, melyeket használhat a szakember a kezelés során, és arról is, hogy miért nagyon fontos a megfelelő szakember kiválasztása.

MizSéry Cintia reflexológus, természetgyógyász

Természetgyógyász, reflexológus és fitoterapeutaként alkalmazom a régi népi gyógyászat módszereit, de fontosnak tartom beépíteni a terápiába a legújabb kutatások eredményeit is. Célom az, hogy a természetgyógyász avatási eskühöz méltón éljek:

Esküszöm, hogy természetgyógyászként a legjobb tudásom szerint, minden igyekezetemmel segítem a hozzám fordulókat, és mindent megteszek az egészségük megőrzéséért. Gyógyító munkámban a hírnév és a meggazdagodás vágya nem fog elkápráztatni és befolyásolni a helyes út megtalálásában. Mindenkor hivatásomhoz méltó magatartást tanúsítok, tisztelem az emberi életet. Nem teszek különbséget gazdag vagy szegény, barát vagy ellenség, jó vagy rossz ember között, nem leszek tekintettel nemre, felekezetre, bőrszínre. Hivatásom gyakorlása során a tudomásomra jutott bizalmas információkat és titkokat megőrzöm. Példamutatóan élek. Tudásomat folyamatosan gyarapítom, hogy mindig a beteg érdekében a leghatékonyabb gyógymódot válasszam, és a „nem ártani” elvet betartsam. Betartom a klinikai tapasztalatokban összegyűlt, nagy múltú, esetleges évezredes eljárásokat. Utamon a szeretet és az emberség vezéreljen, Isten engem úgy segéljen!

Mizséry Cintia

Mi az a reflexológia? Nézd meg Cintia bemutatkozó videóját!

Szeretnék résztvenni az előadáson, regisztrálok!