Rohamosan közeleg a Karácsony és Te már megint azon gondolkozol, hogy mit vegyél Karácsonyra szeretteidnek, barátaidnak? Olyan ajándékot vennél, ami jelzi számukra, hogy számít Neked az egészségük és boldogságuk? Mi segítünk ebben. Exkluzív, egészségmegőrző csomagjainkkal biztosan nagy sikert fogsz aratni, és stresszmentesen készülhetsz az ünnepekre.

10

Stresszűző csomag

Ahogy közeledünk az év végéhez, úgy merülnek ki testi-lelki tartalékaink is. Ajándék után járni a zsúfolt plázákat, karácsonyi menüt főzni, kitakarítani a legapróbb sarkokat is, és természetesen a munkában is hatalmas a hajtás. Mindenre és mindenkire is jut idő, kivéve persze magunkat. Itt az idő egy kis öngondoskodásra! A reflexológia a talpon található pontokon keresztül, a thai masszázs pedig a teljes testet átdolgozva csökkenti a fizikai és szellemi feszültséget. Stresszűző csomagunkkal feltöltődve várhatod az új évet és az új kihívásokat, ajánlatunkban minden kezelés a Te testi-lelki feltöltődésedet szolgálja. Ajándéknak is tökéletes lehet szeretteid, barátaid részére.

 • 1x 60 perc thai masszázs 
 • 1x 50 perc talpreflexológia 
 • 1x 60 perc Yumeiho masszázs 
 • 1x 50 perc Icoone®LASER teljes testkezelés 

Értéke: 76 000 Ft

KEdvezményes ár: 51 000 Ft

Megtakarítás: 25 000 Ft

Teljes állapotfelmérő csomag

Időközönként nem árt a teljes állapotfelmérés, főként ha épp azt érzed, hogy valami nincs rendben, de nem tudod kihez fordulj furcsa tüneteiddel. A hagyományos kínai orvoslás diagnosztikai módszereivel jóval hamarabb, még a kínzó panaszok megjelenése előtt feltárhatók a szervezetben lévő esetleges blokkok, kimutatható egyes szervek alulműködése, túlműködése. Ebben a fázisban a szervezetben tapasztalt eltérések egészségtudatos kezelésekkel vagy életmódbeli változtatásokkal hatékonyan kezelhetők, elkerülve ezzel a súlyosabb betegségeket, invazív beavatkozásokat.

 • 1 komplex kivizsgálás (hagyományos kínai orvoslás és labordiagnosztika eszközeivel) 
 • 1x 90 perc biofeedback mérés 
 • 1x 50 perc talpreflexológia 

Értéke: 92 000 Ft

KEdvezményes ár: 60 000 Ft

Megtakarítás: 32 000 Ft

Immunerősítő csomag

A jelenlegi vírusos időszakban, mikor a karácsonyi hajtás és a szürke, borongós idő is szervezetünk ellen dolgozik Immunerősítő csomagunkkal nem lőhetsz mellé. Komplex ajánlatunkat úgy állítottuk össze, hogy minden oldalról támogassuk szervezeted védekezőképességét. Ints búcsút a vírusoknak és a náthának, 2023 az egészség és a vitalitás éve lesz!

 • 1 komplex kivizsgálás (hagyományos kínai orvoslás és labordiagnosztika eszközeivel) 
 • 20 alkalmas akupunktúra bérlet 
 • 1x 90 perc táplálkozási tanácsadás biofeedback méréssel együtt 
 • 1 doboz Ashwagandha Shilajit Komplex étrend kiegészítő (60db-os) 

Értéke: 549 000 Ft

KEdvezményes ár: 414 000 Ft

Megtakarítás: 135 000 Ft

Ideális ajándék, ráadásul rugalmasan felhasználható!

Csomagjaink a szolgáltatások listaárához képest akár 50% kedvezménnyel kaphatók és hosszú felhasználási idejüknek köszönhetően életritmusodhoz igazíthatod, mikor veszed igénybe a kezeléseket. Csomagjainkat rugalmas felhasználásra alakítottunk ki és 2023. március 31-ig válthatóak be.

Egyszerre akár több csomagot is megvásárolhatsz, így ideális lehet kollégáknak, barátoknak, családtagoknak karácsonyi ajándékként is. Az egy kártyán található szolgáltatásokat azonban csak egy személy használhatja fel. 

 

Ajándékutalvány

A csomagokat a vásárlást követően díszes karácsonyi ajándutalványként is át tudjuk részedre adni vagy elpostázzuk, amennyiben így egyszerűbb neked. 

Az ajándékutalványokat személyesen a Rendelő címén 2022. december 22-én 12:00-ig lehet átvenni.

Kellemes ünnepeket kívánunk!