You are currently viewing Derékprotokoll képzés

Derékprotokoll képzés

Új fájdalomcsillapító terápiás módszer
Az ön páciensei is szenvednek a nyak, derék és egyéb mozgásszervi panaszoktól? Akkor ez a 3 nap Önnek szól! Ismerje meg és sajátítsa el Papp János hagyományos kínai orvos által kifejlesztett egyedülálló módszert.

Derékprotokoll képzés masszőröknek
“A merev nyak, fájó derék vagy befagyott váll beszűkíti a mozgást, megkeseríti a hétköznapokat. A hatékony fájdalomcsillapítás érdekében kifejlesztettem egy különleges kezeléssort e mozgásszervi problémák megoldására.” Papp János Phd.Dr.h.c.

 

Az úgynevezett protokoll eljárások ötvözik a modern nyugati oszteopátia, és a hagyományos kínai orvoslás manuálterápiás módszereit. A meghatározott sorrendben végzett lazító és nyújtó fogások, valamint a kinesyotape és a fülakupunktúra együttes alkalmazása biztosítja a gyors és eredményes gyógyulást.

A tanfolyam rövid leírása:
A derékprotokoll képzés során a
három nap alatt tanulóinknak lehetőségük lesz elsajátítani azokat az alapvető vizsgálati módszereket, amelyekkel felismerhetők az egyes derékfájdalmakhoz kapcsolódó betegségek.
Miért fontos ez?

Az emberi test igen komplex, és amíg az egyik ember esetében egy TIA, vagy egy visszamaradt stroke okozza a fájdalmakat, másoknál a járásukban található koordinációs hiba. A három napban a résztvevők megtanulják komplexen látni az emberi testet, az egyes fájdalmak okait, és azok kezelését. Ahhoz, hogy a fájdalom eredetét meghatározhassuk, pontosan ismernünk kell, hogyan kapcsolódik anatómiailag a csontvázrendszer, a izomrendszer, az endokrin rendszer egymással és hogyan állapíthatunk meg egy contractura okozta elváltozást. Fel kell tudnunk ismerni, hogy az adott ember járásában található-e koordinációs hiba stb. Ezek olyan alapvető vizsgálati módszerek, amelynek pontos és magabiztos ismeretével tudjuk hatékonyan és eredményesen kezelni az érintett területet.

A három napos tanfolyamot követően tanulóink képessé válnak arra, hogy pontosan meg tudják állapítani, mi okozza a problémát, a fájdalmat, és hogyan lehet ezen az állapoton a leghatékonyabban segíteni.

A tanfolyam felépítése:
1. nap: elmélet (anatómiai ismeretek, + ízületi- és izom tesztek megismerése és alkalmazása,  összefüggések, alapvető betegségek, tünetek differenciálása, felismerése).
2. nap: gyakorlati oktatás – a lentebb felsorolt terápiás módszerekből a kifejezetten derék kezelésekhez kapcsolódó terápiás módok megtanulása és alkalmazása a gyakorlatban
3. nap: gyakorlati oktatás és vizsga – Vizsga sikeres teljesítése esetén Oklevél átadás.

Használt és ismertetett terápiás módszerek:

– TuiNa terápia
– Craniosacral terápia
– Dorn terápia
– Alexander-technika
– Csontkovácsolás technikák
– Fül akupunktúra

A TANFOLYAMOT TARTJA:
Papp János Phd.Dr.hc., hagyományos kínai orvos, természetgyógyász
Viland Fanni, gyógytornász

IDŐPONTOK:
2019.szeptember 21.,22.,október 26., 9:30 – 17:30

HELYSZÍN: rendelőnkben
Tervezett létszám: 14 fő

A 3 napos tanfolyam díja: bruttó 109. 000FT /Fő

A jelentkezést követően 40 000. helyfoglalási díjat kérünk befizetni. A kapcsolódó információkat a jelentkezést követően emailben küldjük ki.

JELENTKEZNI email-ben lehetséges oktatásért felelős munkatársunknál az alábbi elérhetőségen:
Puskás Noémi
e-mail: [email protected]

VÉGZETT HALLGATÓINK MONDTÁK