Kínai arcdiagnosztika

Arcunk mindig látható, ezért a terapeuták szinte azonnal fontos információhoz juthatnának, ha ismernék az arcunkra írt jeleket. Természetesen, az arcról olvasás nem helyettesítheti a korszerű vizsgálati módszereket, de hasznos segítség lehet a tapasztalt terapeuta kezében.

Az orvoslás egészen száz évvel ezelőttig nélkülözte a ma ismert műszeres és laboratóriumi vizsgálatokat. A gyógyításban a látható jelekre figyeltek, amelyek segíthettek a tájékozódásban. Az évszázadok alatt a betegek arcán megfigyelt elváltozások alapján szinte egy diagnosztikai atlasz alakult ki, amelyet az orvosok generációról generációra továbbadtak, tökéletesítettek, pontosítottak. Az évezredes múltra visszatekintő hagyományos kínai orvoslás és a tradicionális nyugati gyógyítás arcdiagnosztikai módszerei között is nagyon sok hasonlóság, illetve átfedés van, azonban ezek az irányzatok évszázadokon keresztül nem is tudtak egymás létezéséről.

A kínai arcdiagnosztika több ezer évre nyúlik vissza. Az arcdiagnosztika segítségével felderíthetjük testi és lelki panaszaink okát. A kínai orvosok használták ezt a technikát, mert segítette őket, a páciens ill. vendégeik egészségi állapotának, életkörülményeinek felderítésében.

Vonásainkból, ráncainkból, bőrünk elszíneződéseiből a szakember bizonyos betegségekre következtet. Lehet, hogy testünk már régóta jelez, de a szem alatti sötét karikákat egyszerűen a fáradtságnak tulajdonítjuk vagy a duzzadt szemhéjat a kialvatlanságnak, esetleg a tágabb pórusokat és ereket, a pigmentációs zavarokat csupán esztétikai problémának tartjuk. A szakembernek azonban ezek sokkal többet mondanak…

Ha többet szeretnél tudni az arcodon felismerhető jelekből, jelentkezz workshopunkra, amelyet dr. Papp János, rendelőnk vezető hagyományos kínai orvosa tart.

 A TANFOLYAMOT TARTJA:
Papp János Phd.Dr.hc., hagyományos kínai orvos, természetgyógyász

IDŐPONT:
2019.szeptember 8. 9:30 – 16:00

HELYSZÍN: Medical Healing Point Egészségközpont

Az 1 napos tanfolyam díja: bruttó 33. 000FT /Fő

JELENTKEZNI email-ben lehetséges oktatásért felelős munkatársunknál az alábbi elérhetőségen:
Puskás Noémi
e-mail: [email protected]