You are currently viewing Nyakprotokoll képzés

Nyakprotokoll képzés

Forradalmian új, komplett kezelési protokoll

Sajátítsd el ezt az egyedülálló módszert első kézből annak megalkotójától, Papp János Phd. Dr. hc hagyományos kínai orvostól.

A protokoll eljárás az egyetlen olyan kezeléssor, amely képes egyetlen alkalommal 50-80%-os állapotjavulást elérni a nyak, derék és/vagy egyéb mozgásszervi problémáknál. 
Ötvözi a leghatékonyabb masszázs és gyógytechnikákból (Tuina kínai gyógymasszázs, craniosacral terápia, Dorn terépia, Alexander-technika, csontkovácsolás)  azokat elemeket, amelyek a leghatékonyabbak az adott probléma kezelésében.

Nincs többé befagyott váll, beállt nyak, derékfájdalmak!

Kinek ajánljuk? 

Masszőröknek – a Protokoll tanfolyam elvégzése után tanulóink megsokszorozták keresetüket.
Új szakmát keresőknek – Építs magadnak jövedelmező vállalkozást!

A tanfolyam rövid leírása:
A nyakprotokoll képzés során a
három nap alatt tanulóinknak lehetőségük lesz elsajátítani azokat az alapvető vizsgálati módszereket, amelyekkel felismerhetők az egyes gerincfájdalmakhoz kapcsolódó betegségek. A megtanult és begyakorolt kezeléssor alkalmazásával pedig képessé válnak csillapítani az akut fájdalmakat, segíteni a régóta fennálló mozgásszervi problémákat. A meghatározott sorrendben végzett lazító és nyújtó fogások, valamint a kinesyotape és a fülakupunktúra együttes alkalmazása biztosítja a gyors és eredményes gyógyulást.

 

 

A tanfolyam felépítése:

  1. nap: elmélet (anatómiai ismeretek, + ízületi- és izom tesztek megismerése és alkalmazása,  összefüggések, alapvető betegségek, tünetek differenciálása, felismerése).
  2. nap: gyakorlati oktatás – a lentebb felsorolt terápiás módszerekből a kifejezetten nyak területéhez kapcsolódó terápiás módok megtanulása és alkalmazása a gyakorlatban
  3. nap: gyakorlati oktatás és vizsga – Vizsga sikeres teljesítése esetén Oklevél átadás

A TANFOLYAMOT TARTJA:

Papp János Phd.Dr.hc., hagyományos kínai orvos, természetgyógyász

Viland Fanni, gyógytornász

IDŐPONTOK:

2019. október 19.,20., 27.,  9:30 – 17:30 (3 x 8 óra)

HELYSZÍN: Holistic Academy Oktatási Központ, 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 6. 

Maximum létszám: 14 fő

Ár: 109. 000FT /Fő, amelyből 40.000 Ft előleget a jelentkezéskor kérünk kifizetni, a fennmaradó 69.000 Ft-ot a tanfolyam első napján kérjük befizetni. 

Az előleget a hallgató meg nem jelenése okán visszafizetni nem tudjuk, de az későbbre vagy más képzésre, workshopra beváltható vagy másra átruházható.

 A jelentkezést követően a kapcsolódó információkat  emailben küldjük ki.

JELENTKEZNI email-ben lehetséges oktatásért felelős munkatársunknál az alábbi elérhetőségen:
Puskás Noémi
e-mail:
[email protected]

VÉGZETT HALLGATÓINK MONDTÁK