You are currently viewing Pulzus- és nyelvdiagnosztika

Pulzus- és nyelvdiagnosztika

A kínai orvoslás kezdettől fogva nagy figyelmet fordított a betegség külső megjelenésére. A külső megjelenést mindig úgy tekintette, mint a belső folyamatok kivetülését.

A hagyományos kínai orvoslás meghatározó diagnosztikai módszere a pulzus- és nyelvdiagnosztika, melyek együttes használata pontos információt nyújt a szervezet állapotáról, így gyakran a kettőt egymás kiegészítéseként alkalmazzák.

A hagyományos kínai orvoslás minden pulzuspozíciónak külön jelentést tulajdonít, már a betegség megjelenése előtt figyelmeztet a szív, a tüdő, a máj, lép, az epehólyag, a vese, a húgyhólyag, a belek, a gyomor és más szerv esetleges változásaira.

A nyelvdiagnózis alapvető része a kínai orvoslásnak, szinte minden betegség felismerhető rajta. A nyelv alakja, színe, repedezettsége, lenyomata, lepedéke és – annak színe, – jellege, – a nyelvtesten való elhelyezkedése mind, mind tájékoztatnak a szervezet állapotáról, és hozzájárulnak a minél pontosabb diagnózis felállításához.

Ha szeretnél többet tudni a betegségek árulkodó jeleiről, jelentkezz workshopunkra, amelyet dr. Papp János, rendelőnk vezető hagyományos kínai orvosa tart.

A TANFOLYAMOT TARTJA:

Papp János Phd.Dr.hc., hagyományos kínai orvos, természetgyógyász

IDŐPONT:

  1. szeptember 28. 9:30 – 16:00

HELYSZÍN: Medical Healing Point Egészségközpont

 ÁRAK:

Az 1 napos tanfolyam díja: bruttó 49.000FT /Fő

Early Bird kedvezmény: 39.000 Ft/Fő, szeptember 1-ig történő, egyösszegű befizetés esetén!

JELENTKEZNI email-ben lehetséges oktatásért felelős munkatársunknál az alábbi elérhetőségen:

Puskás Noémi

e-mail: [email protected]