You are currently viewing Reiki tanfolyamok

Reiki tanfolyamok

Sajátítson el egyősi gyógymódot Papp János reiki nagymestertől. Tanfolyamaink segítségével a Reiki I. szinttől a tanári szintig juthat el.

A Reikiről röviden:
A reiki japán szó két írásjegyből épül fel; a „rei”- ből és a „ki”-ből. A „rei” jelentése kozmikus, transzcendens, univerzális, a „ki” pedig maga az életerő – energia. Ez utóbbi számos kultúrában megtalálható; a kínaiak csinek, az indiaiak pedig pránának nevezik.

A Reiki rendszere, egy ősi tibeti, kézrátételes gyógymódra épül. A kezelés során a gyógyító csatornaként működik, akin keresztül a Reiki energia a kezelt személy testébe jut, elsősorban arra a helyre, ahol a leginkább szükség van rá. Ezért a Reikit intelligens energiának is nevezik.

Minden ember rendelkezik életerő-energiával, melyet születésünkkor kapunk. A Reiki beavatás során ezt összekötjük az isteni energiával. Fontos megjegyezni, hogy mindenki képes energiával gyógyítani, azonban a saját energiánk véges. A beavatással, egy olyan csatorna nyílik meg, melynek segítségével a gyógyító folyamatosan kapja az isteni energiát, így saját magát is feltölti.

A beavatás egyfajta ráhangolódás az isteni, univerzális energiára, melynek segítségével fizikális és spirituális szinten is tisztulás indul el a szervezetben, oldódnak a tudatalatti korlátok és blokkok.

A Reiki I. és II. tanfolyamokat tartja: Puskás Noémi reiki-mester és tanár
A Reiki III. és Tanári tanfolyamokat tartja: Papp János nagymester

Időpontok:

Szint Időpont A tanfolyam ára
REIKI I. Hamarosan 15 000 Ft
REIKI II. Hamarosan 30 000 Ft
Reiki III. (Mester) Hamarosan 55 000 Ft
Reiki tanári Hamarosan 100 000 Ft

Helyszín: 1063 Budapest, Szinyei Merse u. 6.

FONTOS!  Az egyes szintekre való jelentkezés feltétele az azt megelőző szint elvégzése. (Az I-es tanfolyam előképzettség nélkül elvégezhető).
A Reiki 3. elvégzésének feltétele a legalább 6 hónappal korábban elvégzett II. szint!

Amennyiben Papp János nagymesternél korábban elvégezte valamelyik szintet, kérjük, hogy érdeklődjön kapcsolattartónknál a lehetőségekről!

Jelentkezni és érdeklődni, oktatásért felelős munkatársunknál lehetséges az alábbi elérhetőségeken:
Puskás Noémi
e-mail: [email protected]
telefon: 06-30/ 213-1284