palotai-hanga-online marketing-medical-healing-point-egeszsegkozpont

Palotai Hanga

online Marketing

Személyes érintettségem révén már középiskolás korom óta foglalkoztat az alternatív gyógyászat, leginkább az autoimmun betegségek és a hormonzavarok természetes kezelése

Bár mindig vonzott az egészségügy ,az utazás és az idegen kultúrák még inkább,így az élet más irányba sodort .

Éveket töltöttem külföldön, és mindenhol igyekeztem magamba szívni egy újfajta szemléletet,életérzést,és a lehető legtöbb területen kipróbáltam magam.

Három évvel ezelőtt egy rövid látogatásnak tervezett hazaút alatt találkoztam a férjemmel , így felnőtt éveimben először kezdtem el a szülőföldemen építeni az életem. A véletlenek szerencsés összjátékának köszönhetően kötöttem ki a Medical Healing Pointnál, ahol az első pillanattól kezdve tudtam ,hogy egy olyan helyre érkeztem meg , amelynek szellemiségével teljes mértékben azonosulni tudok, és ahol nem munkám lesz, hanem hivatásom.

Jelenleg a kreatív és online marketing feladatokat látom el,de bármikor találkozhatsz velem az épület változatos pontjain. Munkámban maximalista vagyok, szeretném ha minden hozzánk forduló ugyanabban a magas színvonalú , emberközpontú ellátásban részesülne, és ezért igyekszem mindent meg is tenni.

Szabadidőmben olvasok, a természetben vagyok , a férjemmel és a macskámmal töltöm az időmet és sütök-főzök.