Parazitaírtó terápia

Az F-SCAN immunrendszer erősítésére és parazitaírtásra alkalmas terápiás eszköz, melynek segítségével több, mint 250 kórokozó név szerinti szűrése lehetséges a frekvenciák alapján.

Mi is az az F-SCAN-mérési eszköz?

Az F-SCAN, a biorezonanciás készülékek korát jóval meghaladóbb, sokkal innovatívabb készülék. Ugyan nem orvostechnológiai eszköz, de laborvizsgálatokkal egyértelműen igazolható és azonos vizsgálatot végez. Az F-SCAN, a svájci fejlesztésű, Zapper technológia része, mely a visszacsatolás elve szerint működik. Minden élő organizmus „kisugároz“ egy bizonyos, a saját fajához képest tipikus frekvenciát. Az Egészségközpontunkban megtalálható F-SCAN 4 tehát olyan számítógép vezérelte készülék, amely bizonyos feszültségnél képes kiszűrni a szervezetben lévő rossz parazitákat, ezáltal pontosan feltérképezhető, hogy a szervezetben az egyes mikroorganizmusok (gombák, paraziták, baktériumok, vírusok) milyen mennyiségben találhatóak meg, okoznak-e egészségügyi problémát.
Pictures in HMedical with flack-5

Hogyan tudunk segítséget nyújtani a mikroorganizmusok elpusztításában?

Az F-Scan által feltérképezett mikroorganizmusok elpusztításában segítségünkre van egy PRZ14 készülék, illetve egy világszerte újdonságnak számító Athon 5 plazmagenerátor is. A plazmagenerátor kezelés azon az elven alapszik, hogy minden élőlénynek  van egy sajátos rezgésszáma (HZ, KHZ), amely egy úgynevezett hullámzást (frekvenciát) generál. Ez a rezgésszám minden mikroorganizmus esetén specifikus és szinte állandó. Amennyiben tehát ezt a frekvenciát visszairányítjuk erre a mikroorganizmusra (baktériumok, paraziták, vírusok, gombák), az idővel elpusztulhat, és az emberi szervezetből a nyirokkeringésen át távozhat.

A frekvenciás generátorokkal való munka (legyen szó akár áramról, akár elektromágneses hullámokról) olyan, mintha megtisztítaná az ember belső szerveit. Ahogy rendszeresen kezet mosunk, úgy kell időről időre tisztítani és „mosni“ a belső szerveket is, mert nemcsak mérgező hulladék rakódik rájuk, hanem különféle paraziták, vírusok, baktériumok és penészgombák telepednek meg bennük. A plazmagenerátorokkal lehetőség nyílik akut és krónikus fertőzések, bakteriális, vírusos, gombás betegségek kezelésére is. Pl.: mandulagyulladás, herpesz, méhnyakgyulladás, hüvelyi fertőzések, megfázás, influenza, fülgyulladás, húgyúti fertőzések, szemölcsök kezelése.

Bemutatjuk a Zapper RPZ 14 plazmagenerátorunkat:

Az RPZ 14 plazmagenerátor alkalmas az egyéni F-SCAN mérés alapján bekalibrált, illetve az előre betáplált, főbb betegségeket tartalmazó fix programok alapján a célzott kórokozókat rövid időn belül megsemmisíteni, elpusztítani, anélkül, hogy a szervezetben bármilyen egyéb mellékhatást okozna. Az RPZ 14 által generált irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát, amelyek nem bírják elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek. Ezzel a mikroorganizmus gyakorlatilag elpusztul! Ez az eszköz a kontaktus nélküli frekvencia átvitelének elvét használja, Dr. Royal Raymond Rife a mikroorganiuzmusok szelektív pusztítása módszerének ismeretei és tapasztalatai alapján.

Bemutatjuk az Athon 5 plazmagenerátorunkat:

Az Athon 5 készülék jelenleg a világ legjobb plazmagenerátora, több mint 30 év tanulmánnyal és 5 év fejlesztéssel a háttérben. Ez az egyedülálló laboratóriumi technológia mindössze 3 perc kezeléssel képes a szervezetben kimért baktériumok és vírusok nagy részét kiirtani, és mindössze 3-4 kezeléssel elérhető ezen mikroorganizmusok teljes pusztulása az emberi szervezetben, ezáltal olyan vírusok által okozott kóros állapotok is eredményesen kezelhetők mint a HPV, Lime-kór, Epstein-Barr, Herpesz, amelyek hazánkban is több ezer embert érintenek. Ez a technológia nem a mikroorganizmus sejtfalát hozza rezgésbe, hanem annak DNS-láncát pusztítja el.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

A kezelés nem jár fájdalommal, sem kellemetlenséggel.

Rendkívül ritka esetben , azonban a kezelés után előfordulhat émelygés, hőemelkedés , hasmenés . A tünetek pár óra alatt automatikusan elmúlnak.

A kezelés előtt minimum 2 pohár vizet el kell fogyasztani.

A mérésnek nincs ellenjavallata. Kezelés nem ajánlott , várandósoknak , immunhiányos állapotban lévő pácienseknek illetve pacemaker esetén.

A gyors időpontfoglalás érdekében javasoljuk online időpont foglaló rendszerünk használatát, amelyen keresztül a nap 24 órájában lefoglalhatja az Önnek megfelelő időpontot. De természetesen telefonos bejelentkezésre is van lehetőség rendelési időben a +36 30 630 6396-os telefonszámon, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Kérhet időpontot a [email protected] email címen is.