GYÓGYÍTÓ MASSZÁZSOK/KEZELÉSEK

A masszázs kezeléseket magasan kvalifikált szakembereink végzik, komoly elméleti és gyakorlati tudásukat, tapasztalatukat a holisztikus szemléletmód és a tradicionális kínai orvoslás együttes elemeivel alkalmazzák.

PRÉMIUM MASSZÁZSTECHNIKÁK

A hagyományos kínai orvoslás szerint az egészség feltétele az életenergia harmonikus áramlása. Amennyiben ez az energia valahol elakad a testünkben, az betegség kialakulásához vezet.

Egészségközpontunkban olyan egyedülálló prémium masszázstechnikákat alkalmazunk, mint pl. a TuiNa masszázs, amelyről kevesen tudják, hogy az egyik legnehezebben elsajátítható, legtöbb tudást igénylő masszázstechnika, hatékonyságát tekintve pedig messzemenően felülmúlja az Európában elterjedt masszázs-kezeléseket.

TuiNa – Kínai gyógymasszázs

Erőteljes és speciális masszázsfogások alkalmazásával, az akupunktúrás pontok és meridiánok stimulálásával gyakorol hatást a csontváz- és izomrendszerre, valamint a belső szervekre. Hatékonyan alkalmazható számos mozgásszervi problémánál, mint pl.: krónikus nyak-, váll-, hát- és derékfájás, izomfájdalom, izomfeszültség, ízületi bántalmak, különböző gerincbetegségek, reumás fájdalmak. Emellett javítja az általános közérzetet és kedvezően befolyásolja a szervezet védekező és öngyógyító képességét.

A kezelés időtartama: 60 / 90 perc

Craniosacralis kezelés

Rendkívül gyengéd mikro-manipulációs technika, amelynek célja az idegrendszer funkcióinak harmonizálása, a koponyán belüli keringés javítása, az agyi-gerincvelői folyadék áramlásának normalizálása, a hormonális folyamatok javítása, a belső szervek jobb működése, a vér és nyirokkeringés fokozása, a kötőszövet és az izmok ellazítása, az ízületi feszültségek korrekciója, a stressz romboló hatásainak helyreállítása. Méregtelenít, erősíti az immunrendszert és nagymértékben serkenti a szervezet természetes öngyógyító folyamatait. Felszínre lehet vele hozni régi, mélyen lévő lelki blokkokat.

A kezelés időtartama: 60 perc

Dorn gerincterápia

Egy különleges masszázstechnikával, egyesével csigolyánként haladunk végig közvetlenül a gerincoszlop két oldalán. Hatására a csigolyák közötti kisízületekben oldódik a feszültség, az összecsúszott csigolyák újra távolabb kerülnek egymástól, a gerincoszlop melletti kötőszövet fellazul. Ajánlott a gerinc degeneratív elváltozásainál, mint pl.: gerincferdülés, porckorongsérv, lumbágó, isiász, csigolyák összecsúszása.

A kezelés időtartama: 30 perc