fülzúgás fülcsengés kezelése gyógyítása akupunktúrával budapesten a medical helaing pointban

KOMPLEX KIVIZSGÁLÁS

A Medical Healing Pointban a kivizsgálás több, mint egy egyszerű állapotfelmérés.

Új dimenziót nyitottunk a diagnosztika területén:
a hagyományos kínai orvoslást ötvözzük a modern labordiagnosztika és a csúcstechnológiás orvosi gépek lehetőségeivel. Így minden eddiginél pontosabban és személyre szabottabban tudjuk meghatározni a fennálló tünetek mögött álló okokat.

Komplex kivizsgálásunk holisztikus szemléletű – a kivizsgálás során Rád figyelünk, egyszerre nézzük a testi és a lelki tüneteket is. 

A diagnózis felállításánál a tünetek közötti összefüggéseket figyeljük, így kiderülhetnek olyan rejtett problémák is, amelyek 1-1 értékből önmagában nem megállapíthatók.

MEGELŐZŐ DIAGNOSZTIKA
A hagyományos kínai gyógyászaton alapuló diagnosztika alapjaiban különbözik az egyéb vizsgálati módszerektől, így az állapotfelmérés folyamata is eltér a már korábban megtapasztalt orvosi vizsgálatoktól. Míg általában a nyugati típusú diagnosztika kizárólag a határértéktől eltérő adatokra fókuszál, a kínai orvos a normál tartományban lévő eredményekből is következtet a teljes test állapotára. Emellett olyan vizsgálati módszereket is alkalmaz, amit egy hagyományos orvos ritkán, vagy egyáltalán nem. Ilyen például a pulzusdiagnosztika, amelyet a nyugati orvoslással ellentétben a kínai orvos mindkét kézen, annak is három különböző pontján vizsgál. Ehhez kapcsolódik a nyelv, az ajkak, és számos terület szemrevételezése, amely pontos diagnózis felállítását teszi lehetővé. A hagyományos kínai orvoslás diagnosztikai módszereivel jóval hamarabb, még a kínzó panaszok megjelenése előtt feltárhatók a szervezetben lévő esetleges blokkok, kimutatható egyes szervek alul működése, túlműködése. Ebben a fázisban a szervezetben tapasztalt eltérések egészségtudatos kezelésekkel, vagy életmódbeli változtatásokkal hatékonyan kezelhetők, elkerülve ezzel a súlyosabb betegségeket, invazív beavatkozásokat. A Komplex kivizsgálás alkalmával a páciens tapasztalt hagyományos kínai orvostól kap egyrészt pontos képet a jelenlegi egészségi állapotáról, másrészt javaslatokat a gyógykezelésére, állapotának javítására.

Leggyakrabban az alábbi betegségekkel fordulnak hozzánk:

  • nőgyógyászati elváltozások (ciszta, mióma)
  • fogantatási nehézség
  • belgyógyászati panaszok (gyomorsav túltengés, gyenge immunrendszer, pajzsmirigy elváltozások, stb.)
  • magasvérnyomás-betegség, stressz kezelés
  • mozgásszervi panaszok (gerinc, térd, váll, csípő fájdalmai)
  • neurológiai betegségek
  • szempanaszok
  • fülcsengés, fülzúgás

Kérjük, hogy a kivizsgálásra mindenképp hozz magaddal legalább egy általános nagylabor-leletet, illetve egyéb leleteket, amennyiben rendelkezésre állnak.

Papp János - Hagyományos kínai orvos - Medical Healing Point Egészségközpont - Budapest

A kivizsgálást végzi: 

Papp János, hagyományos kínai orvos.

A Komplex kivizsgálás időtartama: kb. 60 perc, amely tartalmazza az adatok felvételét, a kivizsgálást és a konzultációt, valamint a kezelésre vonatkozó javaslattételt.