LAZÍTÓ MASSZÁZSOK/KEZELÉSEK

A lábak kezelése során a stresszből adódó feszültség oldódik, a szervezet ellazul és a kimerült test tartalékai feltöltődnek.

PIHENTETŐ, GYÓGYÍTÓ MASSZÁZSOK

A masszázs a gyógyászat egy fontos eleme, a gyógyítási folyamat nélküle nem nevezhető teljesnek, igen sokrétű és a holisztikus gyógyítás számos elemét tartalmazza.

Szakembereink nemcsak a gyógyító, de pihentető, frissítő és esztétikai kezelésekben is jártasak, ezért a gyógyítás mellett a hozzánk látogató beteg és egészséges személyek wellness élményben is részesülnek.

Esztétikai kezeléseink során a szervezet energiaáramlása megélénkül, maximális kikapcsolódást, és élményt nyújtva ezzel.

Reflexológia

A reflexológia alapja az az ősi keleti tapasztalat, amely szerint a test szervei „leképződnek” a talpon. Ezekre a zónákra nyomást gyakorolva változást indítunk el a szervek, a szövetek és a testfunkciók működésében. Segíti a méregtelenítést, az ödémák ürülését. Megfázásoknál is eredményes és egyes emésztőrendszeri, illetve keringési eredetű panaszoknál. Kiegészíti és felerősíti az alternatív és az orvosi kezelések pozitív hatásait. A stresszből adódó feszültség oldódik, a szervezet ellazul és a kimerült test tartalékai feltöltődnek. A hagyományos talpmasszázs hatását illóolajos lábáztatással fokozzuk, mely közben kilazítjuk a nyak és váll feszes izmait. A kezelést kiegészítjük még az akupunktúrás pontok és meridiánok kezelésével is.

A kezelés időtartama: 60 perc

Arcmasszázs

A harminc perces masszázs alatt kilazítjuk a feszült arc- és nyakizmokat. A fáradt bőr feszesebbé válik és kisimul, a fej átdolgozásával pedig felfrissülnek a hajszálak, a megerőltetett szemek is újult erőre kapnak nálunk, ezért a kezelést kiemelten ajánljuk Önnek, ha számítógépes ülőmunkát végez! A fejen található akupunktúrás pontokon keresztül jótékonyan hatunk a test többi részére is pl.: gyomor, epe, vékonybél, stb.. Kezelés közben vendégeink tökéletesen feltöltődnek, így könnyebben tudják kezdeni vagy folytatni napjukat.

A kezelés időtartama: 30 perc

Yumeiho masszázs

Japán eredetű, gyógyászati -és preventív célú gyógyító manuálterápiás módszer, amellyel hatékonyan kezelhető számos rendellenesség, javítható a mentális egészség.

Ajánlott mozgásszervi, belgyógyászati panaszokra, lumbágó, isiász, váll merevség, nyaki merevség, esetén, kiváló stresszoldó, tartásjavító hatású; sportolóknál jelentős teljesítmény-fokozásra alkalmas. További előnye a teljes megújulás érzése, amiről a legtöbb páciens beszámol a masszázs után. A yumeiho a testben fellépő energetikai blokkokat meghatározott sorrendű masszázzsal oldja, az izmokat nyomó gyúrással nyújtja, az ízületeket finom és precíz mozdulatokkal igazítja a helyére. A test szimmetriájának visszaállításával a szervezet öngyógyító ereje újra visszatalál az egészséghez. A masszázs mindig egyénre szabott, energia szinten és testi szinten (nyirok, kötőszövet, izmok és fasciák) egyszerre dolgozunk, hatása hosszan tart. Akut panaszok esetén kúra szerűen javasoljuk, 3-10 alkalommal a tünetek megszűnéséig. Egészségmegőrzésben a 1-3 heti rendszerességgel végzett masszázs jótékony hatással van a szervezet ellenálló képességére és a lelki nehézségekre. A kezelés ruhában történik, ajánlott könnyű pamutruházat viselése.

A terápia időtartama: 60 perc