Kapcsolat

Személyre szabott kezelési terv

Kik vagyunk mi?

A Medical Healing Point Egészségközpontot 2010-ben Papp János, hagyományos kínai orvos, vezetésével hoztuk létre azzal a céllal, hogy olyan személyre szabott, kíméletes, gyógyító módszerekkel kezeljük pácienseit, mint az akupunktúra, a kínai gyógymasszázs vagy a reflexológia. A betegségek kezelésekor a test panaszai mellett figyelmet fordítunk a lélek gyógyítására is, mindezt gyógyszerek és káros mellékhatások nélkül. Bizonyított tény, hogy a hagyományos kínai orvoslás diagnosztikai módszereivel jóval hamarabb felismerhetők az egyes betegségekre utaló jelek, még a tünetek megjelenése előtt. Emellett alkalmazzuk a labordiagnosztika és a modern biofeedback eszközök kínálta lehetőségeket is, hogy a lehető legteljesebb diagnózist tudjuk felállítani. 

TÖBB MINT 5300 GYÓGYULT PÁCIENS

Az elmúlt évek során több mint ötezer páciensünknek segítettünk a gyógyulásban, az allergiától a stroke utáni felépülésig, minden területen nagy sikereket értünk el.

KÉPZETT MASSZŐRÖK ÉS TERAPUTÁK

Kollégáink magasan képzett masszőrök, terapeuták. Több éven keresztül sajátítják el a kizárólag központunkban használt derék- és nyakprotokoll® masszázstechnikákat, amelyet Papp János fejlesztett ki és amelyet Magyarországon egyedül a Medical Healing Pointban alkalmazunk.

KÍNÁBAN VÉGZETT MAGYAR ORVOS

Központunkban Európa-szerte elismert, tapasztalt hagyományos kínai orvos végzi a kivizsgálásokat és az akupunktúrás kezeléseket. Tanulmányait a Semmelweis Orvosi Egyetem elméleti oktatását követően a Heilongjiang Kínai Orvostudományi és Gyógyszerészeti Egyetemen folytatta.

TÜNETEK HELYETT OKOKAT KEZELÜNK

A tünetek enyhítése helyett a betegség kialakulásának okát szüntetjük meg és segítjük a test öngyógyító folyamatának előmozdítását. Nagy hangsúlyt fektetünk a testi panaszok mellett a lélek gyógyítására is, komplex megoldást kínálva.

TERMÉSZETES MÓDSZEREKET ALKALMAZUNK

A Központban természetesen módon serkentjük a test öngyógyító folyamatait, ezért megnyugtatunk, hogy nálunk minden kezelés fájdalommentes. Gyógynövényekkel, táplálkozásunk megreformálásával, akupunktúrával, reflexológiával, masszázstechnikákkal, relaxációs kezelésekkel gyógyítunk.

NEM ENGEDJÜK EL A KEZED

Az elmúlt évek során több mint ötezer páciensünknek segítettünk a gyógyulásban, az allergiától a stroke utáni felépülésig, minden területen nagy sikereket értünk el.

Szakterületek

Fülzúgás
babavárás
Babaváró program
Post COVID KEZELÉSEK
Hisztamin Intolerancia
Mozgásszervi problémák
Mozgásszervi fájdalmak
Emésztési problémák
hormonzavarok
Hormonzavarok
LPG ICOONE orvosi testkezelések
Alakformálás

Rólunk mondták

Médiamegjelenéseink

Untitled (940 × 788 px)

Interjú Papp János HKO orvossal

LifeTV, Ébredj velünk!
Vendégek: Csonka András
Téma: fülzúgás kezelése akupunktúrával.
Nézd meg az interjút>>

Medical Healing Point előadás a Magnet házban

Vendégek: Iglói-Syversen Nóra, hormonegyensúly terapeuta
Téma: mellékvese kifáradás, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy-alulműködés

Screenshot 2022-03-01 at 1.23.23

Völgyesi Gabriella énekesnő fülzúgásának és HKO-val gyógyulásának története

Fókusz, RTL Klub
Vendégek:
Papp János
Téma: fülzúgás
Nézd meg az interjút>>