megérkeztek életmódváltó csomagajánlataink!

Hogy 2023-ban tényleg sikerüljön!

Ha az új évi fogadalmad az életmódváltás és az alakformálás, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Segítünk, hogy a folyamat minél könnyebb, élvezetesebb és eredményesebb lehessen, hiszen csomagjainkat úgy alkottuk meg, hogy mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt!

1

Start csomag

Úgy érzed jó úton haladsz a vágyott álom alak felé, de jól jönne egy kis útmutatás dietetikai konzultáció formájában? Szakemberünk segít meghatározni szervezeted szükségleteit,  és hasznos tanácsokkal lát el, hogy minél hamarabb lásd az eredményt, és az elért állapot hosszú távon is tartós lehessen. Bőröd feszesítésére tökéletes megoldás icoone®LASER kezelésünk, ami minősített orvostechnikai eszközként hatékony segítséget nyújthat a narancsbőr ellen.

  • 5 alkalmas icoone®LASER bérlet
  • 1 alkalom 30 perces dietetikai konzultáció (3 napos étkezési napló szükséges a konzultációra)

Értéke: 125.000 Ft

Kedvezményes ár 85.000 Ft január 23-ig)

Kicsi életmódváltó csomag

Szeretnél életmódot váltani, de nem vagy konyhatündér, és a szabadidőd is véges? Nem szeretnéd feláldozni az ízeket az egészség oltárán? Csomagunkat neked alkottuk meg! 10 alkalmas extra hatékony, narancsbőr gyilkos kezelés mellé dietetikusunk a konzultáció alapján 2 hetes étrendet állít össze neked, amiben figyelembe veszi az általad kedvelt ételeket, és szervezeted szükségleteit is, így biztosan elégedetten nézel majd tükörbe!

  • 10 alkalmas icoone®LASER bérlet
  • 1 alkalom 30 perces dietetikai konzultáció (3 napos étkezési napló szükséges a konzultációra)
  • 2 hetes étrend írás

Értéke: 249.000 Ft

Kedvezményes ár 170.000 Ft (január 23-ig)

Értéke: 509.00 Ft

Kedvezményes ár 350.000 Ft (január 23-ig)

Nagy életmódváltó csomag

Már többször próbálkoztál a fogyással, életmódváltással, de úgy érzed Te „még a levegőtől is hízol„? Tudtad, hogy ennek oka a bélflórád kibillent állapotában is kereshető? Mikrobiom vizsgálatunk a legmodernebb vizsgálati technológiával segít feltérképezni emésztőrendszered állapotát, így nem csak a fogyásban lehet segítség, hanem egy lépés is az egészségmegőrzés felé! Ezt remekül támogatja biofeedback kezelésünk, amivel teljes képet kaphatsz szervezeted állapotáról, és az esetleges egyensúlytalanságokat is tudjuk vele kezelni. A 15 alkalmas extra hatékony bőr feszesítő, narancsbőr űző kezelésünk és a két hetes, személyre szabott étrend garantálja, hogy a nyári bikini szezonra tökéletes formában legyél.

  • 15 alkalmas icoone®LASER bérlet
  • 1 mikrobiom vizsgálat, 2 alkalom dietetikai konzultációval
  • 1 alkalom biofeedback kezelés (3 napos étkezési napló szükséges a konzultációra)
  • 2 hetes étrend írás a mikrobiom vizsgálat alapján

Vásárlás

Az akció január 23-án este 19:00-ig él!

Vásárlás személyesen, online, bankkártyával, illetve  telefonon vagy e-mailben lehetséges,  és fizetést követően a visszaigazoló e-mail felmutatásával (akár kinyomtatott formában) lehetséges felhasználni a csomag elemeit. Kérdés, kérés esetén kérjük keresd recepciós kollégáinkat telefonon: +36306306396 vagy e-mailben: [email protected].  Start csomagunk 2023.04.27-ig, Kicsi és Nagy életmódváltó csomagunk 2023.06.15-ig használható fel.