Segítség Poszt covid szindróma esetén

A vírusfertőzések okozta tünetek nem csak megterhelik az immunrendszert, de a regeneráció a szervezet öngyógyító képességétől függően akár hosszú hónapokig eltarthat. A gyulladások, amelyek a szervezet regenerációját előkészíteni hivatottak, olyan tüneteket hagyhatnak maguk után, amelyek a mindennapokban megnehezítik a munkavégzést és a szabadidő eltöltését egyaránt. 

Egészségközpontunkban a hagyományos kínai orvoslás harmonizáló és immunerősítő módszereit ötvözzük a modern nyugati terápiákkal a szervezet egyensúlyának mihamarabbi visszaállítása érdekében. 

A covid-19 egy vírusos, légúti, illetve légzőszervi megbetegedés, amelyet a SARS-CoV-2 nevű koronavírus okoz. A megbetegedés változatos légúti tünetek mellett 7-8 napos lefolyású, azonban 4-6 hét múlva is jelenhetnek meg a vírus okozta gyulladásból fakadó szervi károsodáshoz köthető utólagos tünetek.

A poszt-covid szindróma változatos tünetekkel jelentkezhet mindazoknál, akinek a szervezete nem tudott regenerálódni a megbetegedés után. Az alábbi tünetek fordulnak elő a legtöbb esetben:

 • végtagfájdalmak
 • migrén, fejfájás
 • állandó fáradtság, kimerültség
 • hangulatingadozás, rossz közérzet
 • koncentrációs problémák
 • részlegesen, vagy teljesen elmaradó szaglás és ízérzékelés
 • hormonegyensúly-eltolódás és ciklusproblémák
 • hajhullás

Egészségközpontunkban minden esetben komplex, egymás hatását támogató megoldásokat használunk – a labordiagnosztika és a hagyományos kínai orvosi kivizsgálás eredményei alapján személyre szabott kezelési tervet készítünk. Poszt-covid szindróma esetén a panaszoktól és diagnózistól függően alkalmazzuk az akupunktúrát, talp reflexológiát, táplálkozás és hormontanácsadást, mikrobiom vizsgálatot illetve a különböző mozgásszervi kezeléseket.

Névtelen terv (14)

Terápiás lehetőségeink

 • Akupunktúra

  Az akupunktúra elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait a bioenergia áramlásának szabályozása által. A különböző szervekhez és csatornákhoz kapcsolódó pontoknál a bőrfelszínbe szúrt orvosi tűk finom energiavezetők, amelyek támogatják az egyes szervek önregerációját, ezáltal a test optimális működésre hangolását.

 • Reflexológia

  A talpon megtalálhatóak az egyes szerveink úgynevezett „tükrei”. Megfelelő fogásokkal, mozdulatokkal tökéletesen stimulálhatóak az alulműködő/túlműködő szervek. Felerősíti, felgyorsítja az akupunktúra hatását, de az egyik legjobb stresszkezelési módszer is.

 • Táplálkozási tanácsadás

  A gyors felépülés érdekében érdemes kiiktatni a gyulladásfaktort jelentő élelmiszereket. Táplálkozási tanácsadóink segítenek személyre szabott, egyedi megoldásokat találni a megfelelő táplálozás terén.

 • Hormontanácsadás

  A hormontanácsadáson a hozott vérvételi lelelteket tekinti át tanácsadónk, részletesen ismerteti az általa felfedezett problémákat, és javaslatot tesz a kezelésükre. Ez a javaslat tartalmazhatja a táplálékkiegészítők használatát, életmódbeli változtatásokat és esetleges további terápiás kezelések ajánlását. 

 • Mikrobiom vizsgálat

  A fájdalommentes mikrobiom, azaz bélflóra vizsgálat során fény derül a flórát alkotó baktériumtörzsek összetételére, melyek lehetnek hasznos és szükséges, valamint kifejezetten káros, azaz patogén baktériumtörzsek is. A jótékony törzsek hiánya, és a patogének elszaporodása elégtelen felszívódáshoz és kellemetlen panaszokhoz vezethet.

 • Gerincprotokoll kezelés

  A gerincprotokoll kezelést központunk tulajdonosa és vezető hagyományos kínai orvosa fejlesztette ki, és olyan különböző technikákat ötvöz mint a Cranioszakrális, a Dorn és az Alexander terápia, és segítségül hívja a gyógytorna és a manuálterápia tesztjeit is. Ez a meghatározott sorrendben végzett mozdulatsor, akár 80%-os javulást is eredményezhet már az első kezelés után is.

Amennyiben a fenti panaszokkal küzdesz, és szeretnél újra a régi önmagad lenni, akkor jelentkezz be komplex kivizsgálásunkra, ahol a hagyományos kínai orvosi vizsgálati módszerek mellett a modern labordiagnosztika eszköztárával segít Papp János hagyományos kínai orvosunk, hogy személyre szabott kezelési tervet állíthassunk össze!

hogyan zajlik a komplex állapotfelmérés?

Időpont egyeztetés recepciónkon

Beutaló és kedvezmény emailen

Vérvétel

Anamnézis felvétele munkatársunkkal

Komplex állapotfelmérés Papp Jánossal

Kezelési terv ismertetése

A komplex állapotfelmérésen találkozol

Papp János, hagyományos kínai orvos:

„Holisztikus gyógyítóként az egészségtudatosság fontosságát igyekszem átadni a pácienseknek. Azt a nézetet, hogy nem áldozatai vagyunk a körülményeknek, hanem igenis sokat tehetünk magunkért azzal, ha odafigyelünk testünk jelzéseire, megértjük a működését és megőrizzük egészségünket, megelőzzük a betegségeket. Az emberek többsége nem így éli az életét, ezért időbe telik az áthangolódás. E folyamat előrelendítése számomra az egyik leghangsúlyosabb feladat a munkámban. Ugyanakkor orvosként azt is felemelő látni, amikor valakit sikerül meggyógyítani az endometriózisból, PCO szindrómából, amikor csökkenteni tudom a stroke utóhatásait vagy egy lebénult végtagot újra mozgásra tudok bírni vagy éppen az állandó fülzúgással küzdőknek ismét csendes napot tudok hozni.  Ez az elhivatottság kíséri végig az életemet is.”

ÁRAK

Komplex kivizsgálás (hagyományos kínai orvoslás diagnosztika+labordiagnosztika) 1 alkalom | 60 perc | 40 000 Ft
Konzultáció 1 alkalom | 15 perc | 15 000 Ft
Visszatérő páciensnél új kivizsgálás 1 alkalom | 20-30 perc | 25 000 Ft