Poszt-Covid Kezelés

A vírusfertőzések okozta tünetek nem csak megterhelik az immunrendszert, de a regeneráció a szervezet öngyógyító képességétől függően akár hosszú hónapokig eltarthat. A gyulladások, amelyek a szervezet regenerációját előkészíteni hivatottak, olyan tüneteket hagyhatnak maguk után, amelyek a mindennapokban megnehezítik a munkavégzést és a szabadidő eltöltését egyaránt. 

Poszt-covid kezeléscsomagunkban hagyományos kínai orvoslás harmonizáló és immunerősítő módszereit ötvözzük a modern nyugati terápiákkal a szervezet egyensúlyának mihamarabbi visszaállítása érdekében. 

A covid-19 egy vírusos, légúti, illetve légzőszervi megbetegedés, amelyet a SARS-CoV-2 nevű koronavírus okoz. A megbetegedés változatos légúti tünetek mellett 7-8 napos lefolyású, azonban 4-6 hét múlva is jelenhetnek meg a vírus okozta gyulladásból fakadó szervi károsodáshoz köthető utólagos tünetek.

A poszt-covid szindróma változatos tünetekkel jelentkezhet mindazoknál, akinek a szervezete nem tudott regenerálódni a megbetegedés után. Az alábbi tünetek fordulnak elő a legtöbb esetben:

 • végtagfájdalmak
 • migrén, fejfájás
 • állandó fáradtság, kimerültség
 • hangulatingadozás, rossz közérzet
 • koncentrációs problémák
 • részlegesen elmaradó szaglás és ízérzékelés
 • hormonegyensúly-eltolódás és ciklusproblémák
 • hajhullás

Egészségközpontunkban minden esetben komplex, egymás hatását támogató megoldásokat használunk – a labordiagnosztika és a hagyományos kínai orvosi kivizsgálás eredményei alapján személyre szabott kezelési tervet készítünk. Poszt-covid szindróma esetén az alábbi 3 kezelési módot alkalmazzuk egyéni mennyiségben és ritmusban.

Pictures in HMedical with flack-3
 • Akupunktúra

  Az akupunktúra elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait a bioenergia áramlásának szabályozása által. A különböző szervekhez és csatornákhoz kapcsolódó pontoknál a bőrfelszínbe szúrt orvosi tűk finom energiavezetők, amelyek támogatják az egyes szervek önregerációját, ezáltal a test optimális működésre hangolását.

 • Reflexológia

  A talpon megtalálhatóak az egyes szerveink úgynevezett „tükrei”. Megfelelő fogásokkal, mozdulatokkal tökéletesen stimulálhatóak az alulműködő/túlműködő szervek. Felerősíti, felgyorsítja az akupunktúra hatását, de az egyik legjobb stresszkezelési módszer is.

 • Táplálkozási tanácsadás

  A gyors felépülés érdekében érdemes kiiktatni a gyulladásfaktort jelentő élelmiszereket. Táplálkozási tanácsadóink segítenek személyre szabott, egyedi megoldásokat találni a megfelelő táplálozás terén.

Amennyiben szeretnéd megérteni a kialakult tünetek közötti összefüggést, vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy, hogy milyen megoldással lehet még beindítani a szervezetünk öngyógyító folyamatait, akkor használd ki a csomagban található konzultációt!

a kezeléseKEt végzi:

Papp János

Balázs Dorottya

A kivizsgálásra időpontot a +3630 630 6396 telefonszámon vagy az online űrlapunkon kérhet.