A vírusfertőzések okozta tünetek nem csak megterhelik az immunrendszert, de a regeneráció a szervezet öngyógyító képességétől függően akár hosszú hónapokig eltarthat. A gyulladások, amelyek a szervezet regenerációját előkészíteni hivatottak, olyan tüneteket hagyhatnak maguk után, amelyek a mindennapokban megnehezítik a munkavégzést és a szabadidő eltöltését egyaránt. 

Egészségközpontunkban a hagyományos kínai orvoslás harmonizáló és immunerősítő módszereit ötvözzük a modern nyugati terápiákkal a szervezet egyensúlyának mihamarabbi visszaállítása érdekében. 

A covid-19 egy vírusos, légúti, illetve légzőszervi megbetegedés, amelyet a SARS-CoV-2 nevű koronavírus okoz. A megbetegedés változatos légúti tünetek mellett 7-8 napos lefolyású, azonban 4-6 hét múlva is jelenhetnek meg a vírus okozta gyulladásból fakadó szervi károsodáshoz köthető utólagos tünetek.

A poszt-covid szindróma változatos tünetekkel jelentkezhet mindazoknál, akinek a szervezete nem tudott regenerálódni a megbetegedés után. Az alábbi tünetek fordulnak elő a legtöbb esetben:

 • végtagfájdalmak
 • migrén, fejfájás
 • állandó fáradtság, kimerültség
 • hangulatingadozás, rossz közérzet
 • koncentrációs problémák
 • részlegesen, vagy teljesen elmaradó szaglás és ízérzékelés
 • hormonegyensúly-eltolódás és ciklusproblémák
 • hajhullás

Egészségközpontunkban minden esetben komplex, egymás hatását támogató megoldásokat használunk – a labordiagnosztika és a hagyományos kínai orvosi kivizsgálás eredményei alapján személyre szabott kezelési tervet készítünk. Poszt-covid szindróma esetén a panaszoktól és diagnózistól függően alkalmazzuk az akupunktúrát, talp reflexológiát, táplálkozás és hormontanácsadást, mikrobiom vizsgálatot illetve a különböző mozgásszervi kezeléseket.

Névtelen terv (14)

Terápiás lehetőségeink

 • Akupunktúra

  Az akupunktúra elősegíti a szervezet öngyógyító folyamatait a bioenergia áramlásának szabályozása által. A különböző szervekhez és csatornákhoz kapcsolódó pontoknál a bőrfelszínbe szúrt orvosi tűk finom energiavezetők, amelyek támogatják az egyes szervek önregerációját, ezáltal a test optimális működésre hangolását.

 • Reflexológia

  A talpon megtalálhatóak az egyes szerveink úgynevezett „tükrei”. Megfelelő fogásokkal, mozdulatokkal tökéletesen stimulálhatóak az alulműködő/túlműködő szervek. Felerősíti, felgyorsítja az akupunktúra hatását, de az egyik legjobb stresszkezelési módszer is.

 • Táplálkozási tanácsadás

  A gyors felépülés érdekében érdemes kiiktatni a gyulladásfaktort jelentő élelmiszereket. Táplálkozási tanácsadóink segítenek személyre szabott, egyedi megoldásokat találni a megfelelő táplálozás terén.

 • Hormontanácsadás

  A hormontanácsadáson a hozott vérvételi lelelteket tekinti át tanácsadónk, részletesen ismerteti az általa felfedezett problémákat, és javaslatot tesz a kezelésükre. Ez a javaslat tartalmazhatja a táplálékkiegészítők használatát, életmódbeli változtatásokat és esetleges további terápiás kezelések ajánlását. 

 • Mikrobiom vizsgálat

  A fájdalommentes mikrobiom, azaz bélflóra vizsgálat során fény derül a flórát alkotó baktériumtörzsek összetételére, melyek lehetnek hasznos és szükséges, valamint kifejezetten káros, azaz patogén baktériumtörzsek is. A jótékony törzsek hiánya, és a patogének elszaporodása elégtelen felszívódáshoz és kellemetlen panaszokhoz vezethet.

 • Gerincprotokoll kezelés

  A gerincprotokoll kezelést központunk tulajdonosa és vezető hagyományos kínai orvosa fejlesztette ki, és olyan különböző technikákat ötvöz mint a Cranioszakrális, a Dorn és az Alexander terápia, és segítségül hívja a gyógytorna és a manuálterápia tesztjeit is. Ez a meghatározott sorrendben végzett mozdulatsor, akár 80%-os javulást is eredményezhet már az első kezelés után is.

Amennyiben a fenti panaszokkal küzdesz, és szeretnél újra a régi önmagad lenni, akkor jelentkezz be komplex kivizsgálásunkra, ahol a hagyományos kínai orvosi vizsgálati módszerek mellett a modern labordiagnosztika eszköztárával segít Papp János hagyományos kínai orvosunk, hogy személyre szabott kezelési tervet állíthassunk össze!

hogyan zajlik a komplex állapotfelmérés?

Időpont egyeztetés recepciónkon

Beutaló és kedvezmény emailen

Vérvétel

Anamnézis felvétele munkatársunkkal

Komplex állapotfelmérés Papp Jánossal

Kezelési terv ismertetése

A komplex állapotfelmérésen találkozol

Papp János, hagyományos kínai orvos:

„Holisztikus gyógyítóként az egészségtudatosság fontosságát igyekszem átadni a pácienseknek. Azt a nézetet, hogy nem áldozatai vagyunk a körülményeknek, hanem igenis sokat tehetünk magunkért azzal, ha odafigyelünk testünk jelzéseire, megértjük a működését és megőrizzük egészségünket, megelőzzük a betegségeket. Az emberek többsége nem így éli az életét, ezért időbe telik az áthangolódás. E folyamat előrelendítése számomra az egyik leghangsúlyosabb feladat a munkámban. Ugyanakkor orvosként azt is felemelő látni, amikor valakit sikerül meggyógyítani az endometriózisból, PCO szindrómából, amikor csökkenteni tudom a stroke utóhatásait vagy egy lebénult végtagot újra mozgásra tudok bírni vagy éppen az állandó fülzúgással küzdőknek ismét csendes napot tudok hozni.  Ez az elhivatottság kíséri végig az életemet is.”