Neuro-kineziológia – feloldja a blokkjaid

Régebb óta fennálló közérzeti és egészségügyi panaszok esetén érdemes a lelki okokat is szemügyre venni, hiszen a tünetek mögött gyakran húzódnak meg feldolgozatlan érzelmek. Mi ennek az oka? Ösztönös viselkedésünkből fakadóan egy-egy nehezebb életszakasz során a probléma megoldására helyezzük a fókuszt, és észre sem vesszük, hogy a saját érzelmeinket háttérbe szorítottuk. Ám ha ezek a megélések nem kerülnek feldolgozásra, akkor elraktározódnak, felhalmozódnak, és idővel hajlamosak valamilyen testi, lelki vagy mentális tünet formájában jelentkezni. Neuro-energetikai szempontból ezek az érzelem emlékek blokként érzékelhetők a testünkben működő szabad energiaáramlás útjában. 

A neuro-kineziológia ezeket a blokkokat tudja hatékonyan feltárni és feloldani.

Az oldáshoz a kínai hagyományos orvoslás eszközeit alkalmazzuk, amiket a mai nyugati módszerek is egyre gyakrabban használnak holisztikus szemléletük miatt. A testünkben áramló különböző energia pályákat vizsgáljuk és ahol energia elakadást tapasztalunk, ott megoldást keresünk a blokkra. Ahogy akadálymentesítünk egy-egy pályát, érezhetően megkönnyebbülés következik be a testben.

Milyen helyzetekben segíthet a neuro-kineziológia?

Mivel a test energiarendszerével dolgozik, ami hatással van a test, a lélek és a szellem hármasára, így jóformán minden panasszal érdemes kipróbálni. Számos életterületen tud harmonikusabb működést hozni, többek között segít az alábbi konkrét helyzetekben is:

EGÉSZSÉGÜGYI TÜNETEK ESETÉN

KÖZÉRZETI PANASZOKBAN

ÉLETVEZETÉSI TERÜLETEN

TANULÁSI NEHÉZSÉGEKBEN

Nem kell mindig problémának lennie. Akkor is érdemes eljönni, amikor valamiben jobban működni a cél. Komplex oldási folyamatokban tudjuk minden aspektusra kiterjedően végignézni, hogy melyik területen nem 100 %-os az információ áramlás, és hol szükséges az energetikai blokktalanítás.

Asztalos Edit a neuro-kineziológiáról

Hogyan zajlik egy kezelés?

A neuro-kineziológiai módszerek abban egyediek, hogy fiziológiai működések mentén követjük végig a problémát, így pontosabban tudunk hozzáférni a testben lévő energetikai elakadásokhoz. Ha beazonosítottunk egy blokkot, akkor általában meridiánok akupresszúrás pontjainak kiegyenlítődésig való tartásával oldjuk. Természetesen egy betegségként megjelent problémának nem egyetlen ilyen blokkja van, így a neuro-kineziológiai kezelés hosszas testen való munkából áll, számtalan feltárás és oldás követi egymást ciklikusan. Fontos része a kezelésnek a beszélgetés is. Kimondásra kerülnek a problémához kapcsolódó érzelmek, esetleg korábbi életkorok történései, amik hatással vannak a kialakult helyzetre, felgöngyölítjük a probléma kialakulásának körülményeit és tudatosítjuk az összefüggéseket. Ebben a folyamatban aktívan dolgozunk együtt, miközben a teljes ellazulásra is hagyunk időt.

Mi történik a kezelés után?

Ha az energia szabadon tud áramolni a testünkben, akkor a test intelligenciája a lehető legjobb tudása szerint állítja vissza az egészséges működést. Ilyenkor stresszmentes állapotban érezzük magunkat, azaz a középpontunkban vagyunk, integráltan működünk és a jelenbeli helyzetekre rugalmasan tudunk reagálni.

A kezelést végzi

Hiszem, hogy egy gyorsan változó világban az embereknek a rugalmas stresszkezelésre van a legnagyobb szükségük. Ezt pedig mi, segítők folyamatosan frissülő tudással tudjuk a leghatékonyabban támogatni. Segítői tanulmányaimat kineziológiával kezdtem 2005-ben, elvégeztem minden Magyarországon elérhető ágát. De ezzel csak fokozódott a keresésem abban, hogy hogyan tudom mások és magam számára is még jobban feltárni az érzelmi elakadásokat. Amerre jártam és ami nekem bevált, azt el is végeztem, így követték egymást sorban az energiagyógyászat, az asztrológia, a családállítás és a munka a szimbólumokkal. 2012 óta lehetőségem nyílt külföldi oktatók alkalmazott fiziológiai és kineziológiai rendszereibe is betekintést nyerni, azóta ezekkel a módszerekkel szeretek leginkább dolgozni. Jelenleg online tanulok olyan ausztráliai és olasz kutatóktól, akik a legkorszerűbb nyugati egészségügyi kutatási eredményeket ültetik át a hagyományos kínai orvoslás eszközeivel megközelíthető energetikai és érzelmi stresszkezelési technikákra. Tapasztalataim szerint hatékonyabb a javulás, ha egy probléma megoldásához a teljes képet nézzük, azaz ha egy testi tünethez a lelki aspektusokat, valamint a gondolkodási és hitrendszeri mintákat is láthatóvá tesszük. Neuro-kineziológiával abban tudom támogatni a hozzám fordulókat, hogy megtalálják az utat a belső erőforrásaikhoz, amikkel képesek lesznek hozzájárulni saját egészségük javulásához. Hiszem, hogy mindenkiben belül ott van egy belső gyógyító, aki tudja a útmutatást a problémáikra, és én csak abban tudok segíteni, hogy megtalálják ezeket az útmutatásokat.

Asztalos edit

 • Hány kezelés szükséges?

  Mivel a problémáink általában többrétűek, ezért több kezelés javasolt egy tünet megoldásához. Általában 3-5 alkalom elegendő, de összetettebb problémáknál nehéz előre bármit is mondani, leginkább csak annyit, hogy minden egyes alkalom közelebb visz a megoldáshoz.

 • Mennyi ideig tart egy kezelés?

  A kezelés 90 percet vesz igénybe, és 2-3 hetente javasolt végezni, hogy a köztes időkben az energetikai rendszernek legyen ideje az átrendeződésre.

 • Mit kell vinnem magammal?

  A kezeléshez kényelmes ruha ajánlott, mobilt és okosórát a kezelés idejére le kell venni.

 • Mit fogok érezni egy kezelés alatt?

  Lehet, hogy érzékeled az energiák mozgását, de lehet, hogy inkább érzelmeket élsz át, vagy események jutnak eszedbe. Az is lehet, hogy nem érzékelsz semmit, de ne aggódj, ez esetben is történik az energetikai változás.

 • Van-e további tennivalóm?

  Kezelés végén, ha szükséges további megerősítő otthoni felalatokat végezned az oldás tartósabbá válásáért, akkor megbeszéljük, hogy hogyan végezd őket, milyen sűrűséggel és meddig. Ezek a gyakorlatok a kezelés alatt elért hatásra erősítenek rá.

 • Mikor várható változás a kezelés után?

  Van aki egyből érzi a közérzet változást és van aki csak néhány nap elteltével, ez egyén és problémafüggő lehet.

 • Vannak-e ellenjavallatok?

  Tudatmódosító szerek alatti hatás esetén nem vállalható a kezelés.

Egészségközpontunk mEGKÖZELÍTÉSE

Tömegközlekedéssel : 4-es 6-os villamossal vagy az 2-es metróval a Széll Kálmán tértől 10 perc sétára; 56-os, 59-es, 56A-os, 59B-es, 61-es, 61B-s villamossal a Nyúl utcai megállótól 1-2 perc sétára, a Nyúl utcai buszmegállótól 1-2 perc sétára: 5, 91, 155, 156 buszok.

A parkolás az utcán díjköteles, és érdemes pár perccel korábban érkezni, hogy legyen idő a parkolóhely keresésre. Jó hírünk, hogy az Egészségközpont épülete alatt a teremgarázsban rendelkezésre áll 10 parkolóhely, viszont a parkolási szándékot kérjük előre jelezni az időpontfoglaláskor. Parkolási díj: 500Ft/óra

Cím:  1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 11/A

Telefonszám: +36-30-630-6396

Email (iroda): [email protected]

Email (recepció, bejelentkezés, lemondás): [email protected]

ÁRAK

Neuro-kineziológia kezelés 1 alkalom | 90 perc | 30 000 Ft

Bejelentkezem Neuro-kineziológiára