fbpx

belgyógyászati problémák temészetes kezelése a medical healing pointban.

Belgyógyászati panaszaid vannak, 

de nem találsz rá megoldást?

A hagyományos kínai orvoslás, a hormonegyensúly-beállítás és a legmodernebb orvostechnikai diagnosztikai eszközök együttes alkalmazása gyors, fájdalommentes megoldást kínál, hiszen az okot kezeli a tünet helyett. 

belgyógyászati problémák természetes kezelése a medical healing pointban

Egyre gyakoribbak mind a felnőtt, mind a fiatal lakosság közében az olyan emésztőrendszeri problémák, melyek az alkalmakénti vagy mindennapos haspuffadás, bélgyulladások, emésztési panaszok vagy reflux formájában jelentkeznek; vagy épp az étkezéssel nem arányos mértékű testsúly növekedés vagy csökkenés. 

Az esetek gyakran ételintoleranciára, érzékenységekre, illetve a stresszes életmódból fakadó hormonegyensúly-eltolódásokra vezethetők vissza, de a mozgásszegény életmód és a nem megfelelő minőségű ételek fogyasztása is állhat a tünetek hátterében. 

A hagyományos kínai orvoslás a tünet mögött álló okot keresi és gyógyítja, ezért a belgyógyászati betegségek kezelésében is különbözik a megszokott kezelési protokolloktól. 

Nem alkalmaz invazív vizsgálatokat, hiszen belgyógyászati jellegű tüneteink – legyen szó gyulladásokról, puffadásról, refluxról vagy testsúly-növekedésről/csökkenésről – a szervezet egyensúlyának felborulásából fakadó tünet. 

Gyakran áll a puffadásos tünetek mögött korábban nem diagnosztizált hisztamin intolerancia, pajzsmirigy működési probléma, vagy akár a hasnyálmirigy inzulintermelésének megváltozása.  A részletes feltérképezés érdekében ezért a hagyományos kínai orvosi kivizsgálást kiegészítjük labordiagnosztikai elemzéssel és frekvencia alapú vizsgálatokkal is. 

belgyógyászati problémák természetes kezelése a medical healing pointban

Papp János hagyományos kínai orvos a Több mint testőr című műsorban beszél a hagyományos kínai orvoslás segítségével kezelhető betegségekről, illetve az ennek érdekében alkalmazott terápiás technikákról. 

Ezért válaszd a Medical Healing Pointot

fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban
Természetes módszereket alkalmazunk
fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban

Célunk, hogy a nálunk töltött idő alatt a kezelések során testi, illetve lelki értelemben is minél ideálisabb, kiegyensúlyozottabb állapotba kerülj és beinduljanak a szervezeted öngyógyító folyamatai.

Ennek érdekében olyan természetes megoldásokat alkalmazunk, amelyekkel irányítottan élénkítjük a szervezet mikrokeringését és hormonegyensúlyát. Kezeléseink közt megtalálható az akupunktúra, amely egyszerre hat a szervezet energiaegyensúlyára, a vérképzésre, a vérkeringésre, illetve a különböző szervek együttműködésének összehangolását, ezáltal pedig a gyulladások csökkenését, majd megszűnését is elősegíti. 

fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban
Komplex módon gondolkodunk
fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban

Fontosnak tartjuk, hogy a különböző vizsgálati, illetve laboreredményeket együttesen értelmezzük a hagyományos kínai orvoslás, a képalkotó diagnosztika és a biofeedback mérések eredményeivel. 

A megoldás ugyanis sokszor az összefüggésekben rejlik. A különböző hormonok, ásványi anyagok és további faktorok egymáshoz viszonyított – akár határértéken belüli mennyisége – akár azonnali válasz lehet a nehézségekre. 
Gyakran előfordul, hogy egy puffadást nem közvetlenül emésztési probléma, hanem valamely hormon mennyiségének önmagában, vagy másik hormonhoz képest történő csökkent vagy emelkedett termelése okoz. 

fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban
Minden kezelést egy helyen biztosítunk
fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban

Egészségközpontunkban a magasan képzett szakemberekkel dolgozunk együtt azért, hogy maximális eredményt érjünk el vendégeink egészségének támogatásában. 

Ezért a nálunk elérhető terápiás rendszer is egyedülálló: hagyományos kínai orvos, hormonegyensúly-terapeuta, táplálkozási tanácsadó, gyógy-és TuiNa masszőrök, reflexológus, thai masszőr, homeopata és mentálhigiéniés szakember is segíti, hogy egészségesen, tudatalatti gátlásoktól mentesen gyógyulhass. Módszerünk lényege, hogy személyre szabottan építjük egymásra a különböző terápiás módokat az egyensúly visszanyerése érdekében.

A leggyakoribb kérdések, amelyek benned is felmerülhetnek

belgyógyászati problémák temészetes kezelése
 • Milyen tünetekkel fordulhatok hozzátok?

  Bármilyen eredetű haspuffadással, emésztési problémával, emésztőrendszeri gyulladásokkal (IBS Crohn-betegség, colitis ulcerosa, ételintolerancia, nem vegyianyag kiváltotta bőrbetegségek (pikkelysömör, rocacea, övsömör, májfoltok), autoimmun betegségek, fejfájás-migrén, ismeretlen eredetű hasi fájdalmak, székrekedés-hasmenés, véres széklet, krónikus fáradtság, hajhullás stb.

 • Hogyan tudok bejelentkezni a kivizsgálásra?

  Itt, a weboldalon küldött üzeneten keresztül (ebben az esetben asszisztensünk 24 órán belül visszahív) vagy pedig telefonon a 06-30-630-6396 telefonszámon keresztül.  Rendelési időnkön belül (hétfő-csütörtök) a számodra legalkalmasabb időpontot igyekszünk biztosítani a kivizsgálásra. 

 • Mit kell magammal vinnem a kivizsgálásra?

  Kérjük, hogy hozz magaddal - ha van - egy egy évnél nem régebbi nagylabor leletet. A kivizsgálás eredményétől függően lehet, hogy el fogunk küldeni specifikus hormonok labordiagnosztikájára.

 • Mi történik a kivizsgáláson?

  Érkezésedkor felvesszük az adataidat és áttekintjük a kórtörténetedet: műtétek, esetleges gyógyszerek, érzékenységek allergiák. Papp János a hagyományos kínai orvoslás módszereivel (specifikus kikérdezés, nyelv és pulzus vizsgálata) elvégzi a kivizsgálást. A kivizsgálás ruhában történik. Ezt követően átbeszéljük a diagnózisodat, illetve kialakítjuk a személyre szabott kezelési tervedet – figyelembe véve azt is, hogy mikor és hogyan tudsz részt venni a kezeléseken.

 • Mennyibe kerül a kivizsgálás?

  Új pácienseink számára a kivizsgálás díja bruttó 35.000 Ft., amely tartalmazza az adatfelvételt, a kivizsgálást és a személyre szabott kezelési terv összeállítását. Egészségközpontunkban készpénzzel, átutalással és bankkártyával tudsz fizetni, illetve kérésedre egészségpénztári számlát is kiállítunk.

Gyógyult pácienseink visszajelzései

Pásztor MónikaFacebook
Read More
Ételallergiám miatt kezdtem el az akupunktúrás kezeléseket és már a 5- - 6. után jelentős volt a javulás!! Továbbra is bízom benne (a felénél tartok), hogy akár teljes mértékben meg tudok szabadulni a tünetektől.
Radicsné Kálmán MónikaFacebook
Read More
Nagyon kellemes a légkör, itt és így tényleg meg lehet gyógyulni. Pajzsmirigy problémám miatt kerestem fel a rendelőt. Egy hónap után már érzem a rengeteg pozitív hatást: energikusabb vagyok, felgyorsult az anyagcserém és nem utolsó sorban, elkezdtem fogyni ☺ Én mindig is ilyen helyet kerestem, ahol egyszerre gyógyítják a testet és a lelket és főleg, hogy gyógyszerek nélkül! Beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait gyorsan, érezhetően, látványosan. Mindenki nagyon kedves. Rugalmasan kezelik az időpontokat is. Örülök, hogy ide sodort az élet ☺
Ruszkay IlonaFacebook
Read More
Hashimoto-thyreoiditis autóimmun betegségem van, és minden tünet, ami ezzel kapcsolatosan kialakul, bekövetkezett nálam: fázás, ödéma, nyomásérzés a nyakban, gyakori köhécselés, depresszió, pánikrohamok, izomgörcsök,száraz, törékeny bőr, viszketés,száraz nyálkahártya, törékeny haj és köröm, erős hízás, emésztési zavarok, ízületi fájdalmak, koncentrációzavar, fáradtság, memóriazavar, göbök a nyakban, ingadozó vérnyomás. Az endokrinológiai szakrendelésen L-Thyroxin pajzsmirigyhormont kaptam kezelésére, de a panaszaim továbbra sem szűntek meg. Ekkor fedeztem fel a Medical Healing Point központot. Az itt kapott útmutató, akupunktúrás kezelések, gyógyteák, masszázs, homeopátiás és hipnoterápiás kezelések, Power Plate megtették hatásukat, a szervezetem újra elkezdett rendesen működni. Már két hónap múlva éreztem hatását. Megszűnt a köhögésem, az izomgörcsök, a pánikhangulat, a szárazság, a hólyagproblémáim, megállt a hízásom, megszűntek az emésztési problémáim, a koncentrációzavar és a fáradságérzés jelentősen csökkent. A vérvételi és röntgen eredményeim is javultak, a nyakamban lévő göbök mérete csökkent, és folyamatosan javul azóta is.
belgyógyászati problémák temészetes kezelése
Bódi BarbaraFacebook
Read More
Köszöntök Mindenkit! Én januárban végső elkeseredésemben kerestem fel ezt az egészségközpontot bélendometriózissal, aminek a tünetei már elviselhetetlenek voltak.Műtétre vártam már 15 kg plusszal, amit a fogamzásgátló miatt kialakult mesterséges klimax okozott.Folyamatos hasi puffadások és menstruációkor iszonyatos elviselhetetlen fájdalmak kísérték mindennapjaimat,és már a munkámban is gátolt. Amit én itt kaptam: Az 5. akkupunktúrás alkalom után már nem fájt a menstruációm! Elmúltak a hasi puffadásaim ételek miatt és menstruációtól egyaránt. És már a 9-10. kg.mínusznál tartok!!! Lassan a 40. kezelés felé járok de biztosan fogom folytatni mert visszakaptam a vitalitásom és javult minden téren az életminőségem. Visszakaptam az életem! A Csapat pedig nem csak hozzáértő hanem lelkes és kedves is. Nagyon köszönöm!!! Szeretettel: Bódi Barbara .

Velünk találkozol a kivizsgáláson

Papp János - Hagyományos kínai orvos - Medical Healing Point Egészségközpont - Budapest

Papp János

hagyományos kínai orvos

Ónodi Nikolett - Cégvezető, HKO tanácsadó - Medical Healing Point Egészségközpont - Budapest

Steiner-Ónodi Nikolett

cégvezető, HKO tanácsadó

Varga Lívia - recepciós - Medical Healing Egészségközpont - Budapest

Varga Lívia

recepciós

Egészségközpontunk

Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia
Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia
Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia
Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia

Egészségközpontunk Budapesten, az Andrássy út közvetlen szomszédságában, a Kodály köröndnél található 340 négyzetméteren, ahol minden a Te gyógyulásodat szolgálja. 

Autóval a közeli utcákban tudsz parkolni, tömegközlekedéssel pedig az 1-es metró (földalatti) és a 105-ös busz Kodály körönd megállójától 3 perc sétával, a 72-es trolibusz Szinyei Merse Pál megállójától 5 perc sétával megközelíthető. 

Bejelentkezem kivizsgálásra

+36 XX-XXX-XXXX
Kérjük add meg számlázási címed, amennyiben cégre kéred, úgy a cég adatait is.