A Medical Healing Pointban a kivizsgálás több, mint egy egyszerű állapotfelmérés

Új dimenziót nyitottunk a diagnosztika területén:
a hagyományos kínai orvoslást ötvözzük a modern labordiagnosztika és az orvostechnikai eszközök lehetőségeivel. Így minden eddiginél pontosabban és személyre szabottabban tudjuk meghatározni a fennálló tünetek mögött álló okokat.

Komplex kivizsgálásunk holisztikus szemléletű – a kivizsgálás során Rád figyelünk, egyszerre nézzük a testi és a lelki tüneteket is. A diagnózis felállításánál a tünetek közötti összefüggéseket figyeljük, így kiderülhetnek olyan rejtett problémák is, amelyek 1-1 laborértékből önmagában nem megállapíthatók.

Minden páciensünk számára személyre szabott kezelési tervet készítünk.

Komplex terápiák, egy helyen
A legmodernebb diagnosztikai módszerek
Természetes módszerek, gyógyszerek nélkül
Empatikus, magasan képzett szakemberek
Valódi megoldások, a kiváltó ok kezelése
Ősi gyógymódok, mellékhatások nélkül

KIKNEK AJÁNLJUK AZ ÁLLAPOTFELMÉRÉST?

Iratkozz fel hírlevelünkre és 20% kedvezményt kapsz komplex állapotfelmérésünk árából!
40 000 Ft helyett csak 32 000 Ft!

A 10+ év szakmai tapasztalat és a közel 6000 gyógyult páciens után biztosak vagyunk abban, hogy megtaláljuk a választ a tüneteid okára!

Kezeléseink során ötvözzük az ősi kínai tudást a modern, laborvizsgálatok nyújtotta lehetőségekkel. Kivizsgálásunk során egyszerű és fájdalommentes eszközöket használunk. Ezekből közel 100%-os pontossággal lehet következtetni  olyan betegségekre is, amelyek jelenleg még nem okoznak tüneteket, de a test mikroelváltozásai már rámutatnak, hogy nagy az esély a kialakulására. 

Az alábbi tünetekkel fordulhatsz hozzánk

 • Hasmenés, székrekedés
 • Magas vérnyomás
 • Colitis ulcerosa
 • Crohn betegség 
 • SIBO, IBS
 • Étel intoleranciák
 • Fltaulencia (puffadás)
 • Mióma
 • Endometriózis
 • Meddőség
 • Menstruációs problémák
 • Pajzsmirigy betegségek
 • Nyak- és derékfájdalom
 • Csontritkulás
 • Sérvek
 • Bénulások (parézisek)
 • Sclerosis multiplex
 • Hajhullás
 • Akné
 • Száraz, viszkető bőr
 • Pikkelysömör
 • Nehezen gyógyuló sebek
 • Ekcéma
 

 

  • Krónikus fáradtság
  • Fülzúgás
  • Alvásproblémák
  • Stressz
  • Alacsony libidó
  • Túlsúly
  • Poszt-covid tünetek

  Azért válaszd a Medical Healing Point egészségközpontot, mert …

  TERMÉSZETES

  Olyan természetes megoldásokat alkalmazunk, amelyekkel irányítottan élénkítjük a szervezet mikrokeringését és hormonegyensúlyát, mellékhatások és gyógyszerek nélkül. Kezeléseink közt fontos szerepet kap az akupunktúra, amely egyszerre hat a szervezet energiaegyensúlyára, a vérképzésre, a vérkeringésre, illetve a különböző szervek együttműködésének összehangolását, ezáltal pedig a gyulladások csökkenését, majd megszűnését is elősegíti.

  KOMPLEX

  Fontosnak tartjuk, hogy a különböző vizsgálati, illetve laboreredményeket együttesen értelmezzük a hagyományos kínai orvoslás, a képalkotó diagnosztika és a biofeedback mérések eredményeivel. A megoldás ugyanis sokszor az összefüggésekben rejlik. A különböző hormonok, ásványi anyagok és további faktorok egymáshoz viszonyított – akár határértéken belüli mennyisége – akár azonnali válasz lehet a nehézségekre. 

  HATÉKONY

  Diagnosztikai módszerünk a hagyományos kínai orvoslás kivizsgálási protokolljából, a laborleletek elemzéséből, és a személyre szabott kezelési terv összeállításából áll, ahol egyéni preferenciáidat is figyelembe vesszük. Nem csak a tünetek, panaszok csillapítására helyezzük a hangsúlyt, hanem már a komplex állapotfelmérés során igyekszünk megtalálni a kiváltó okot.

  KÉNYELMES

  A nálunk elérhető terápiás rendszer  egyedülálló: hagyományos kínai orvos, mikrobiomspecialista dietetikusok, gyógymasszőrök, reflexológusok,  klinikai szakpszichológusok, mentálhigiénés szakemberek is segíti gyógyulásod. Tudjuk mennyire nehéz a rohanó világban időt találni önmagunkra, így nálunk minden együtt, egy helyen elérhető.

  hogyan zajlik a komplex állapotfelmérés?

  Időpont egyeztetés

  Időpontot egyeztethet a +36306306396-os telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen.

  Bizonyos általunk kért vizsgálatok eredményére akár 2 hetet is várni kell, így időpontot is ehhez igazítva tudunk adni.

  Beutaló és kedvezmény e-mailben

  Az időpont egyeztetést követően munkatársunk emailben elküldi a szükséges laborvizsgálatokat tartalmazó beutalót. Az általunk küldött beutaló  kedvezményes csomagárat biztosít a Synlab bizonyos partnereinél. Ennek részletei lentebb találhatóak. Lehetőség van központunkban is elvégeztetni a laborvizsgálatot.

  Vérvétel

  A kivizsgáláshoz és a pontos diagnózishoz  feltétlenül szükséges az általunk összeállított laborvizsgálatok elvégzése. Erről a részletek az oldalon lejjebb találhatóak.

  Adatfelvétel

  A kivizsgálás adatfelvétellel kezdődik, amely körülbelül 10 percet vesz igénybe.

  Komplex állapotfelmérés Papp Jánossal

  A kivizsgálás  hagyományos kínai orvosi módszerekkel, kikérdezéssel és a kért laborvizsgálatok elemzésével történik.

  Diagnózis

  A vizsgálat után a hagyományos kínai orvos ismerteti az általa felállított diagnózist, és röviden ismerteti az általa javasolt terápiát.

  Kezelési terv ismertetése

  A szakorvosi vizsgálat után munkatársunk ismerteti az ajánlott kezelési tervet és válaszol a felmerülő kérdésekre.

  hagyományos kínai gyógyászaton alapuló diagnosztika alapjaiban különbözik az egyéb vizsgálati módszerektől, így az állapotfelmérés folyamata is eltér a már korábban megtapasztalt orvosi vizsgálatoktól. Míg általában a nyugati típusú vérvizsgálat diagnosztika kizárólag a határértéktől eltérő adatokra fókuszál, a kínai orvos a normál tartományban lévő eredményekből is következtet a teljes test állapotára. Emellett olyan vizsgálati módszereket is alkalmaz, amit egy hagyományos orvos ritkán, vagy egyáltalán nem. Ilyen például a pulzusdiagnosztika, amelyet a nyugati orvoslással ellentétben a kínai orvos mindkét kézen, annak is három különböző pontján vizsgál. Ehhez kapcsolódik a nyelv, az ajkak, és számos terület szemrevételezése, amely pontos diagnózis felállítását teszi lehetővé. A hagyományos kínai orvoslás diagnosztikai módszereivel jóval hamarabb, még a kínzó panaszok megjelenése előtt feltárhatók a szervezetben lévő esetleges blokkok, kimutatható egyes szervek alulműködése, túlműködése. Ebben a fázisban a szervezetben tapasztalt eltérések egészségtudatos kezelésekkel, vagy életmódbeli változtatásokkal hatékonyan kezelhetők, elkerülve ezzel a súlyosabb betegségeket, invazív beavatkozásokat. A Komplex kivizsgálás alkalmával a páciens tapasztalt hagyományos kínai orvostól kap egyrészt pontos képet a jelenlegi egészségi állapotáról, másrészt javaslatokat a gyógykezelésére, állapotának javítására.

  MIVEL KELL KÉSZÜLNI AZ ÁLLAPOTFELMÉRÉSRE?

  Kérjük, hogy amennyiben nem mozgásszervi problémával fordul hozzánk, a kivizsgálásra mindenképp hozzon magával legalább egy általános nagylabor-leletet, illetve egyéb leleteket, amennyiben rendelkezésre állnak. A szükséges laborvizsgálatok listáját és a kedvezményt biztosító beutalót a Synlab csoport meghatározott vérvételi pontjain, emailben küldjük ki időpontfoglalás esetén. Lehetőség van központunkban is vérvételre, hétfőtől szombatig, várakozás és beutaló nélkül. Erről több információ a gombra kattintva érhető el.

  Javasoljuk, hogy a vérvétel időpontja és az ébredés között a lehető legkevesebb idő teljen el. 3 pontos terheléses cukor és inzulin eredményre kizárólag akkor van szükségünk, ha korábban felmerült az inzulinrezisztencia gyanúja, vagy gyakran, nagymértékben ingadozik a vércukorszint. Diagnosztizált diabétesz esetén tilos a vizsgálatot elvégezni!

  Akivel találkozol az állapotfelmérésen

  Papp János

  hagyományos kínai orvos

  „Holisztikus gyógyítóként az egészségtudatosság fontosságát igyekszem átadni a pácienseknek. Azt a nézetet, hogy nem áldozatai vagyunk a körülményeknek, hanem igenis sokat tehetünk magunkért azzal, ha odafigyelünk testünk jelzéseire, megértjük a működését és megőrizzük egészségünket, megelőzzük a betegségeket. Az emberek többsége nem így éli az életét, ezért időbe telik az áthangolódás. E folyamat előrelendítése számomra az egyik leghangsúlyosabb feladat a munkámban. Ugyanakkor orvosként azt is felemelő látni, amikor valakit sikerül meggyógyítani az endometriózisból, PCO szindrómából, amikor csökkenteni tudom a stroke utóhatásait vagy egy lebénult végtagot újra mozgásra tudok bírni vagy éppen az állandó fülzúgással küzdőknek ismét csendes napot tudok hozni.  Ez az elhivatottság kíséri végig az életemet is.”

  Tihanyi péter beszélget az komplex állapotfelmérésről
  Papp János hagyományos kínai orvossal

  Miben más nálunk aaz állapotfelmérés, mint a megszokott nyugati kivizsgálások? Miért fontos az általunk kért laborbeutaló, milyen értékek fontosak a pontos diagnosztikához? Milyen panaszokkal fordulhatsz hozzánk? Ha érdekelnek a válaszok a kérdésekre, nézd meg videónkat!

  Akik minket választottak

  5/5

  ÁRAK

  Komplex kivizsgálás (hagyományos kínai orvoslás diagnosztika+labordiagnosztika)
  1 alkalom | 60 perc | 40 000 Ft

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS ESETÉN 32 000 FT
  Konzultáció1 alkalom | 15 perc | 15 000 Ft
  Visszatérő páciensnél új kivizsgálás1 alkalom | 20-30 perc | 25 000 Ft

  EGÉSZSÉGKÖZPONTUNK megközelítése

  Tömegközlekedéssel : 4-es 6-os villamossal vagy az 2-es metróval a Széll Kálmán tértől 10 perc sétára; 56-os, 59-es, 56A-os, 59B-es, 61-es, 61B-s villamossal a Nyúl utcai megállótól 1-2 perc sétára, a Nyúl utcai buszmegállótól 1-2 perc sétára: 5, 91, 155, 156 buszok.

  A parkolás az utcán díjköteles, és érdemes pár perccel korábban érkezni, hogy legyen idő a parkolóhely keresésre. Jó hírünk, hogy az Egészségközpont épülete alatt a teremgarázsban rendelkezésre áll 10 parkolóhely, viszont a parkolási szándékot kérjük előre jelezni az időpontfoglaláskor. Parkolási díj: 500Ft/óra

  Cím:  1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 11/A

  Telefonszám: +36-30-630-6396

  Email (iroda): [email protected]

  Email (recepció, bejelentkezés, lemondás): [email protected]

  Bejelentkezem kivizsgálásra

  +36 XX-XXX-XXXX

  A leggyakoribb kérdések, amelyek benned is felmerülhetnek

  • Milyen tünetekkel fordulhatok hozzátok?

   Bármilyen eredetű haspuffadással, emésztési problémával, emésztőrendszeri gyulladásokkal (IBS Crohn-betegség, colitis ulcerosa), ételintolerancia, nem vegyianyag kiváltotta bőrbetegségek (pikkelysömör, rosacea, övsömör, májfoltok), autoimmun betegségek, fejfájás-migrén, ismeretlen eredetű hasi fájdalmak, székrekedés, hasmenés, véres széklet, krónikus fáradtság, fülzúgás, hajhullás stb.

  • Hogyan tudok bejelentkezni a kivizsgálásra?

   Itt, a weboldalon küldött üzeneten keresztül (ebben az esetben asszisztensünk pár napon belül belül visszahív) vagy pedig telefonon a 06-30-630-6396 telefonszámon keresztül rendelési időben. Az időpontot abban az esetben tudjuk fenntartani, ha legkésőbb 72 órával az időpont előtt beérkezett hozzánk a kivizsgálás díja (utalással vagy egészségközpontunkban személyes fizetéssel).

  • Várólistára van lehetőség, hogy minél hamarabb bejussak a Doktor úrhoz kivizsgálásra?

   Igen, várólistára való felkerülés igényét kérem jelezze a bejelentkezéskor recepciós kollégáinknak és amint megüresedik egy közelebbi időpont, jelezni fogják.

  • Mit kell magammal vinnem a kivizsgálásra?

   Kérjük, hogy hozz magaddal - ha van - egy félévnél nem régebbi nagylabor leletet. A kivizsgálás eredményétől függően lehet, hogy el fogunk küldeni specifikus hormon- és/vagy cukorterheléses labordiagnosztikára is.

  • Mi történik a kivizsgáláson?

   Érkezésedkor felvesszük az adataidat és áttekintjük a kórtörténetedet: műtétek, esetleges gyógyszerek, érzékenységek, allergiák. Papp János a hagyományos kínai orvoslás módszereivel (specifikus kikérdezés, nyelv és pulzus vizsgálata) elvégzi a kivizsgálást. A kivizsgálás ruhában történik. Ezt követően átbeszéljük a diagnózisodat, illetve kialakítjuk a személyre szabott kezelési tervedet – figyelembe véve azt is, hogy mikor és hogyan tudsz részt venni a kezeléseken.

  • Mennyibe kerül a kivizsgálás?

   Új pácienseink számára a kivizsgálás díja bruttó 40.000 Ft, amely tartalmazza az adatfelvételt, a kivizsgálást és a személyre szabott kezelési terv összeállítását. Egészségközpontunkban készpénzzel, átutalással és bankkártyával tudsz fizetni, illetve kérésedre egészségpénztári számlát is kiállítunk. Fontos tudni, hogyha feliratkozol hírlevelünkre, a kivizsgálás díjából 20% kedvezményt adunk, így 32.000 Ft ellenében tudsz jönni hozzánk teljes állapotfelmérésre.