Fülzúgás, fülcsengés gyógyítása akupunktúrával Budapesten, a Kodály köröndnél
Halld újra tisztán a világot magad körül!

A fülzúgás gyógyítható*

A fülzúgás (tinnitus) okozta kellemetlen tünetek közel 500.000 magyar ember mindennapjait nehezítik meg – talán a Tiédet is. 

A csak időnként felbukkanó vagy folyamatosan jelenlévő, akár csak egyik vagy másik füledben, susogó, sípoló vagy lüktető-doboló hang miatt egyre nehezebben hallhatod a körülötted lévő világot, amely akár bizonytalanságot, szorongást is okozhat benned, illetve másokkal szemben bizalmatlanabbá is válhatsz. 

A hagyományos kínai orvoslásban holisztikus módon, összefüggéseiben tekint az emberi szervezetben kialakult állapotokra – kezelései pedig a tünetek csillapítása helyett a kiváltó okok megoldására fókuszálunk. 

A gyógyulási folyamat minden esetben hagyományos kínai orvosi kivizsgálással kezdődik, melynek során személyre szabott kezelési tervet készítünk minden egyes páciensünk számára. 

Medical Healing Point Egészségközpont logó

Az esetek 90%-ában tartós állapotjavulást érünk el *

A hagyományos kínai orvoslás szemléletében a fül a vese “külső szerve”, tehát ami a vesénkkel történik, az a fülünk állapotában, a hallásunkban tükröződik. Ha a vese nem tudja megfelelően ellátni a feladatát, akkor a szervezetben vérhiány, folyadékhiány alakul ki , és a hormonegyensúly felborul, ami  az egész szervezet működését befolyásolja.

A veséhez tartoznak még az olyan érzelmi egyensúlyvesztések, amelyek elsősorban gyermekkorból velünk maradva hatnak ki felnőttkori érzelmi állapotunkra, stresszkezelési módjainkra és nehezítik meg párkapcsolatainkat, karrierünket, családi életünket. Ezek a helyzetek befolyásolják a szervezet  kortizol szintjét és a vérnyomásunkat –  a túl alacsony/magas vérnyomás pedig szintén kihatással van a fül állapotára.

Fülzúgás esetén fontos az ún. góckutatás és a különböző hormonok szintjének vizsgálata. A gyulladást okozó gócok megléte kihatnak a vesére-mellékvesére, illetve a különböző hormonokra. Minden esetben vizsgáljuk a vesehormonokat, mint a kortizol, tesztoszteron DHT, DHEA, továbbá a pajzsmirigyhormonokat, az inzulint, valamint az ételintoleranciákat is feltérképezzük, különös figyelemmel a hisztaminra, ami jelentősen tudja befolyásolni a vese és a fül kapcsolatát.

A fentieket együttesen, holisztikusan vizsgálva és értelmezve tudjuk minden vendégünk számára azt az egyedi kezelési módot biztosítani, amely számára a leghatékonyabb kezeléseket és azokból a legoptimálisabb mennyiséget tartalmazza. 

* Kivételt képeznek azok az esetek, ahol a fület súlyos fizikai behatás vagy sérülés érte – például többszöri felszúrás, dobhártyasérülés vagy olyan vírus, illetve baktérium okozta fülzúgás, továbbá idegrendszeri, esetleg daganatos jellegű és a fül hallójáratait érintő deformitások.
* Ezek az esetek mindössze 10%-ban fordulnak elő.

Ezért éri meg a kínai orvoslást választanod

Fülzúgás Fülcsengés gyógyítása akupunktúrával medical healing point budapest - völgyesi gabriella
Fülzúgás Fülcsengés gyógyítása akupunktúrával medical healing point budapest -Völgyesi Gabriella

Völgyesi Gabriella, énekesnő

Völgyesi Gabi története

"Orvosról orvosra jártam, voltam fül-orr-gégésznél, aztán pszichológusnál is. Sok vizsgálaton estem túl, az összes leletem negatív lett. Tanácstalanok voltak az orvosok és terapeuták.[...] Már nem tudtam, mihez kezdjek, és ekkor jött Martin osztálytársának anyukája, aki felhívta a figyelmemet a kínai orvoslásra. Ajánlott egy nagyon jó orvost, Papp Jánost, hagyományos kínai orvost, akinek végül a gyógyulásomat köszönhetem. A leletekből és a vizsgálatból kiderült, hogy a fülzúgásom a vesém legyengülése, alulműködése miatt alakult ki. Ez még műszerekkel nem mutatható ki, hiszen a vesém még működött, nem volt szervi elváltozás, de egy kínai orvos már ebben a fázisban is el tudja kapni az elváltozást, és helyre tudja állítani.[...] A negyedik akupunktúrás kezelés után volt egy áttörés, onnantól számolom a javulásomat. Olyan szinten lecsökkent a zúgás a fülemben, hogy az a csodával egyenlő. [...] A gyógyulás útján vagyok. Végre most már élvezem az élet minden pillanatát, és hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerkedtem a kínai orvoslással, ami csodát tett velem."

A teljes NLCafé interjút IDE kattintva olvashatjátok.

fulzugas-fulcsenges-kezelese-gyogyitasa-akupunktura-budapest-medical-healing-point-2

A leggyakoribb kérdések, amelyek benned is felmerülhetnek

Itt, a weboldalon küldött üzeneten keresztül (ebben az esetben asszisztensünk 24 órán belül visszahív) vagy pedig telefonon a 06-30-630-6396 telefonszámon keresztül. 

Rendelési időnkön belül a számodra legalkalmasabb időpontot igyekszünk biztosítani a kivizsgálásra. 

Hétfőtől csütörtökig, előre egyeztetett időpontban. 

Csak magadat, hiszen a kivizsgálás specifikus kikérdezésből, illetve a nyelv és a pulzus vizsgálatából áll. Azonban ha vannak 1 évnél nem régebbi laborleleteid vagy szakorvosi diagnózisod, esetleg MR vizsgálatod, megköszönjük, ha elhozod, mert meggyorsítja a kórtörténet feldolgozását és még személyre szabottabban tudjuk elkészíteni a kezelési tervedet.

Amikor megérkezel, felvesszük az adataidat és áttekintjük a kórtörténetedet, esetleges érzékenységeidet, allergiáidat, jelenleg szedett gyógyszereidet. Dr. Papp János a hagyományos kínai orvoslás módszereivel elvégzi a kivizsgálást. Ezt követően átbeszéljük a diagnózisodat, illetve kialakítjuk a személyre szabott kezelési tervedet – figyelembe véve azt is, hogy mikor és hogyan tudsz részt venni a kezeléseken.

A kivizsgálást Dr. Papp János, hagyományos kínai orvos végzi a Magyarországon hatályos jogszabályoknak megfelelő módon. 

Az kórtörténet felvételét és a személyes kezelési terv részletes, gyakorlati ismertetését asszisztenseink végzik. 

Új páciensek számára a hagyományos kínai orvosi (HKO) kivizsgálás 35.000 Ft

Ez tartalmazza az anamnézis (kórtörténet) felvételét, a kivizsgálást és a személyre szabott kezelési terved összeállítását.

A Medical Healing Pointnál készpénzt és átutalást tudunk fizetési módként elfogadni, illetve kérésedre egészségpénztári számlát állítunk ki, melyet a saját pénztáradnál tudsz elszámolni.

Vendégeink visszajelzései

Simor AndreaFacebook
Read More
Életem egyik legjobb döntése volt, hogy felkerestem az egészségközpontot!!! 😊 Papp János doktor úr csodát tesz a fülzúgásommal! Bár még nem értünk a kezelések végére, nem csak ebben a problémában, hanem az egész szervezetemben érzem az akupunktúra és a többi kezelés áldásos hatását. Szinte családias a hangulat... nem csak a doktor úr, hanem minden ott dolgozó (nem szeretnék senkit kihagyni, így eltekintenék a név szerinti felsorolástól 🙂) nagyon kedves, figyelmes. Az esztétikus környezet is jól segíti, hogy minden alkalommal a béke szigetén érezzem magam. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!!!
Wagnerné RitaFacebook
Read More
Lányom január vége óta jár Dr Papp Jánoshoz akupunktúrás kezelésre a fülzúgásával! Eddig akárhova ment a problémájával, mindenhol azt mondták, ezzel együtt kell élni, nincs rá gyógymód! A 10. kezelés után a fülzúgása a felére csökkent és vannak "csendes napjai", jobban alszik, sokkal több energiája van! Csak ajánlani tudja mindenkinek a Doktor Úrat és Csodacsapatát! 🙂 Szerda óta már én is járok "szúrásra" és bízom benne hogy nálam is olyan sikereket tudunk elérni mint a lányomnál! Köszönünk mindent! Csak így tovább!!! 🙏 Zsófi, Rita
fülzúgás
Aranka
Read More
Fülzúgással kerestem fel a központot, a doktor akupunktúrát javasolt nekem. Nagyon szeretem a központ hangulatát. Heti 4 alkalommal jövök, hogy gyorsabban a végére érjek, és hatékonyabb legyen, viszont Oroszlányból járok, tehát nagyon korán kelek, ami megterhelő azért. Viszont az akupunktúrát nagyon szeretem, azt a fél órát mindig kihasználnom relaxálásra, agykontrollozásra! Mert most már ez is megy, erre is képes vagyok! Az utóbbi időben ugyanis annyira feszült voltam a fülzúgás miatt, hogy sosem éreztem magam nyugodtnak, éjszaka minden éjjel felkeltem, és nem tudtam vissza visszaaludni, annyira erős volt a hang. Szinte pánikrohamok törtek rám, agykontrollra még gondolni sem tudtam. Ami megdöbbentő, hogy 2 alkalom után ez az óriási feszültség elmúlt, újra tudok relaxálni, és azóta ha fel is ébredek éjszaka, könnyedén vissza tudok aludni. Ami még nagyon sokat számít nekem, az a doktor megnyugtatása, biztatása, hogy meg tudok gyógyulni.

Így biztosítjuk számodra a nyugodt gyógyulási folyamatot

Mivel a hagyományos kínai orvoslás allopátiás (szervezettől idegen, gyógyszertári gyógyszer) szerektől mentes, természetes gyógyítási protokollokat alkalmaz, így a folyamataink is különböznek a nyugati orvoslás működésétől.

hagyományos kínai orvosi holisztikus kivizsgálás budapest kodály körönd

Velünk találkozol a HKO kivizsgáláson

Papp János - Hagyományos kínai orvos - Medical Healing Point Egészségközpont - Budapest

Papp János

hagyományos kínai orvos

Ónodi Nikolett - Cégvezető, HKO tanácsadó - Medical Healing Point Egészségközpont - Budapest

Ónodi Nikolett

cégvezető, HKO tanácsadó

Nagy Réka - asszisztens - Medical Healing Egészségközpont - Budapest

Nagy Réka

asszisztens

Varga Lívia - recepciós - Medical Healing Egészségközpont - Budapest

Varga Lívia

recepciós

Egészségközpontunk

Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia
Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia
Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia
Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia

Egészségközpontunk Budapesten, az Andrássy út közvetlen szomszédságában, a Kodály köröndnél található 340 négyzetméteren, ahol minden a Te gyógyulásodat szolgálja. 

Autóval a közeli utcákban tudsz parkolni, tömegközlekedéssel pedig az 1-es metró (földalatti) és a 105-ös busz Kodály körönd megállójától 3 perc sétával, a 72-es trolibusz Szinyei Merse Pál megállójától 5 perc sétával megközelíthető. 

Bejelentkezem kivizsgálásra

+36 XX-XXX-XXXX
Kérjük add meg számlázási címed, amennyiben cégre kéred, úgy a cég adatait is.