Babaváró Program

A fogantatási nehézségek kérdése napjainkban egyre inkább előtérbe kerül, hiszen gyakran fiatal, látszólag egészséges párokat érint. Tapasztalatunk, hogy a sokszor éveken át tartó kivizsgálások sora, illetve a (sikertelen) lombikos próbálkozások gyakran megviselik mind a feleket, mind a párkapcsolatot is.

A természetes termékenység-támogatás segítségével azonban nem csak a fogamzóképesség állítható vissza. Emellett segítséget ad a várandósság során is, hogy a baba minél egészségesebben jöjjön világra, az édesanya pedig elkerülje a szülés utáni depressziót. 

A fogantatási nehézségek kivizsgálás során alapvetően a nőkre fókuszálunk, hiszen a nők hormonrendszere sokkal érzékenyebb a külső ingerekre, hatásokra. A meddőség azonban egy nagyon összetett állapot, nem feltétlenül a hormonális egyensúly felborulása okozhat problémát. Fontos szerepe van a tartós folyadékhiánynak, vérhiánynak, keringési problémáknak, illetve a különböző gyulladásos folyamatoknak, emésztőrendszeri problémáknak is.

Amennyiben a férfi megfelelő mennyiségű, minőségű és sebességű spermiummal rendelkezik, úgy a pár női tagjánál érdemes a hormonrendszer működését figyelmesen áttekinteni. Ugyanis számos esetben a határértéken belüli arányok is beszédesek lehetnek a gyermekáldás elmaradásával kapcsolatban.

Mi, az Egészségközpontban a hagyományos kínai orvoslás, a hormonegyensúly-beállítás és a legmodernebb orvostechnikai eszközök együttes segítségével támogatjuk a természetes teherbeesést és a meddőség kezelését.

A KIvizsgálást végzi:

Papp János
hagyományos kínai orvos

A komplex, személyre szabott babaváró programot egy teljes körű kivizsgálás előzi meg, melyre időpontot a +36 30 630 6396 telefonszámon lehet kérni.