fbpx

Fogantatási nehézségek temészetes kezelése a medical healing pointban.

Kisbabára vágytok, 

de fogantatási nehézségekkel küzdötök?

Természetes termékenység-támogatás a hagyományos kínai orvoslás, a hormonegyensúly-beállítás és a legmodernebb orvostechnikai eszközök együttes segítségével.

fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban

A fogantatási nehézségek kérdése napjainkban egyre inkább előtérbe kerül, hiszen gyakran fiatal, látszólag egészséges párokat érint. Tapasztalatunk, hogy a sokszor éveken át tartó kivizsgálások sora, illetve a (sikertelen) lombikos próbálkozások gyakran megviselik mind a feleket, mind a párkapcsolatot is.

A természetes termékenység -támogatás segítségével azonban nem csak a fogamzóképesség állítható vissza. Emellett segítséget ad a várandósság során is, hogy a baba minél egészségesebben jöjjön világra, az édesanya pedig elkerülje a szülés után depressziót. 

A fogantatási nehézségek kivizsgálásnak során alapvetően a nőkre fókuszálunk, hiszen a nők hormonrendszere sokkal érzékenyebb a külső ingerekre, hatásokra. A meddőség azonban egy nagyon összetett állapot, nem feltétlenül kizárólag (de általában hangsúlyosan) a hormonális egyensúly felborulása okozza a problémát. Fontos szerepe van a tartós folyadékhiánynak, vérhiánynak, keringési problémáknak, illetve a különböző gyulladásos folyamatoknak, emésztőrendszeri problémáknak.

Amennyiben a férfi megfelelő mennyiségű, minőségű és sebességű spermiummal rendelkezik, úgy a pár női tagjánál érdemes a hormonrendszer működését figyelmesen áttekinteni. Ugyanis számos esetben a határértéken belüli arányok is beszédesek lehetnek a gyermekáldás elmaradásával kapcsolatban.

fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban

Pataki Zita műsorvezető, és férje, Szárnyas Attila vlogjában beszél Papp János hagyományos kínai orvos arról, hogy milyen okai lehetnek a nehezített fogantatásnak, és milyen természetes megoldások léteznek a termékenység támogatására. 

Ezért válaszd a Medical Healing Pointot

fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban
Természetes módszereket alkalmazunk
fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban

Célunk, hogy a nálunk töltött idő alatt a kezelések során testi, illetve lelki értelemben is minél ideálisabb, kiegyensúlyozottabb állapotba kerülj a vágyott fogantatás eléréséhez. 

Ennek érdekében olyan természetes megoldásokat alkalmazunk, amelyekkel irányítottan élénkítjük a szervezet mikrokeringését és hormonegyensúlyát. Kezeléseink közt megtalálható az akupunktúra, amely egyszerre hat a szervezet energiaegyensúlyára, a vérképzésre, a vérkeringésre, illetve a különböző szervek együttműködésének összehangolását is segíti. 

fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban
Komplex módon gondolkodunk
fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban

Fontosnak tartjuk, hogy a különböző hormonpanel-eredményeket együttesen értelmezzük a hagyományos kínai orvoslás és a frekvenciás mérések eredményeivel. 

A megoldás ugyanis sokszor az összefüggésekben rejlik. A különböző hormonok egymáshoz viszonyított – akár határértéken belüli mennyisége – akár azonnali válasz lehet a nehézségekre. Ezért kivizsgálásunk során együtt vizsgáljuk a fogantatáshoz szükséges hormonokat (FSH, LH, ösztradiol, progeszteron) a pajzsmirigyhormonokkal (TSH, fT3,fT4, rT3) a mellékvesekéreg hormonjaival (kortizol) is. 

fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban
Minden kezelést egy helyen biztosítunk
fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban

Egészségközpontunkban a magasan képzett szakemberekkel dolgozunk együtt azért, hogy maximális eredményt érjünk el vendégeink egészségének támogatásában. 

Ezért a nálunk elérhető terápiás rendszer is egyedülálló: hagyományos kínai orvos, hormonegyensúly-terapeuta, táplálkozási tanácsadó, gyógy-és TuiNa masszőrök, reflexológus, thai masszőr, homeopata és mentálhigiéniés szakember is segíti, hogy egészségesen, tudatalatti gátlásoktól mentesen indulhass neki az anyaság élményének. 

fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban
Végigkísérünk a várandósság alatt
fogantatási nehézségek meddőség természetes kezelése a medical healing pointban

A fogantatás megtörténte után az első napok és hetek kulcsfontosságúak abban, hogy a megtermékenyült petesejt biztonságosan megtapadjon, elegendő oxigénhez és táplálékhoz jusson. 

A várandósság igénybe veszi a szervezetedet, hiszen egy új kis életet látsz el tápanyagokkal folyamatosan. Ezért fontos, hogy a baba fejlődése során töretlen maradjon a hormonegyensúly, ezáltal pedig elkerüld az olyan tüneteket, mint a vészes hányás, a hangulatingadozások, vagy a tápanyaghiány. 

A leggyakoribb kérdések, amelyek benned is felmerülhetnek

 • Hogyan tudok bejelentkezni a kivizsgálásra?

  Itt, a weboldalon küldött üzeneten keresztül (ebben az esetben asszisztensünk 24 órán belül visszahív) vagy pedig telefonon a 06-30-630-6396 telefonszámon keresztül.  Rendelési időnkön belül (hétfő-csütörtök) a számodra legalkalmasabb időpontot igyekszünk biztosítani a kivizsgálásra. 

 • Mit kell magammal vinnem a kivizsgálásra?

  Kérjük, hogy hozz magaddal - ha van - egy egy évnél nem régebbi hormonpanel-leletet (FSH, LH, TSH, fT3, fT4, ösztradiol, progeszteron, kortizol). Ha nincs, akkor egy nagylabort hozz, ebben az esetben valószínűleg kérni fogjuk, hogy menj el általunk ajánlott hormonpanel mérésre.

 • Mi történik a kivizsgáláson?

  Érkezésedkor felvesszük az adataidat és áttekintjük a történeteteket - mióta próbálkoztok, vizsgálatok, eredmények, esetleges lombik próbálkozások, nőgyógyászati műtétek, esetleges gyógyszerek, érzékenységek allergiák. Papp János a hagyományos kínai orvoslás módszereivel (specifikus kikérdezés, nyelv és pulzus vizsgálata) elvégzi a kivizsgálást. A kivizsgálás ruhában történik, rendelőnkben nőgyógyászati kivizsgálás nincs. Ezt követően átbeszéljük a diagnózisodat, illetve kialakítjuk a személyre szabott kezelési tervedet – figyelembe véve azt is, hogy mikor és hogyan tudsz részt venni a kezeléseken.

 • Mennyibe kerül a kivizsgálás?

  Új pácienseink számára a kivizsgálás díja bruttó 35.000 Ft., amely tartalmazza az adatfelvételt, a kivizsgálást és a személyre szabott kezelési terv összeállítását. Egészségközpontunkban készpénzzel, átutalással és bankkártyával tudsz fizetni, illetve kérésedre egészségpénztári számlát is kiállítunk.

fogantatási nehézségek

Kismamáink / Édesanyáink visszajelzései

Réka
Read More
Egy kedves barátomnak köszönhetően ismertem meg a Medical Healing Point profi csapatát, nagy izgalommal és gyógyulást remélve vágtam bele a kezelésbe. Elsődleges tünetem a rendszertelen menstruáció volt, ami a 12 évig szedett fogamzásgátló abbahagyása után felborult. A kivizsgálás során kimerült vesét és gyomrot, valamint vér- és folyadék hiányt diagnosztizált a doktor úr. Először egy 20 alkalmas akupunktúrás kezelést ajánlott, amely végeztével már elindultam a gyógyulás útján (szép menstruáció, ősz hajszálak elkezdtek visszabarnulni, sokkal energikusabb, fittebb lettem), de még indokoltnak talált további 10 alkalmas kezelést a doktor úr, amely végeztével vártam a következő havi menstruációmat, de nem érkezett meg, hanem egy pozitív terhességi tesztet kaptam helyette! A csapatban csupaszív, szakmailag nagyon profi emberek dolgoznak. Mindannyian szívvel - lélekkel végzik a munkájukat, és ez is nagyon sok pluszt adott a gyógyulásom során. Köszönöm, hogy Nálatok gyógyulhattam, és köszönöm, hogy hozzájárultatok a mi kis CSODÁNKHOZ!
Hédi
Read More
Párommal babát terveztünk ezért 15 év után abbahagytam a fogamzásgátló szedését, aminek következtében a menstruációm teljesen rendszertelenné vált. Mivel gyógyszert semmiképp sem szerettem volna szedni, így a holisztikus szemlélet tükrében a természetes gyógymódok felé fordultam. Így találtam a Medical Healing Point-ra. A sport és az egészséges életmód elengedhetetlen feltétel volt ezen az úton. A táplálkozásomra mindig is figyeltem, de ehhez is sok új információt kaptam (személyre szabott étrendet, valamint vitaminokat és táplálékkiegészítőket), az akupunktúrás kezelések mellé. Ezeknek köszönhetően hét hónap után sikerült teherbe esnem és teljesen problémamentesen kihordanom kisfiamat, aki makk egészséges és már 3 hónapos nagy fiú. Köszönöm!
fogantatási nehézségek
Zsanett
Read More
Több mint 10 éven keresztül szenvedtem különféle bakteriális, gombás hüvelyi fertőzésektől, felfázásoktól és veseproblémáktól. Ez idő alatt számtalanszor vetettem magamat antibiotikumos kezelések alá, kipróbáltam szinte az összes gyógyszertárban kapható gyógyhatású készítményt, de a problémámat nem sikerült megszüntetni. Úgy döntöttem, hogy módszert váltok és megpróbálok a betegségeim mögé látni, a probléma gyökerét meggyógyítani, a testemet-lelkemet egyensúlyba hozni. Tettem ezt azért is, mert időközben családalapítási terveim is voltak; féltem, hogy nem fogok teherbe esni vagy egészséges kisbabának életet adni. Ekkor kerültem Papp János doktor úr kezei közé, aki félévig tartó akupunktúrás terápiát írt elő. A kezelést azért kellett hamarabb abbahagynunk, mert legnagyobb örömömre teherbe estem és azóta egy gyönyörű, egészségtől kicsattanó 14 hónapos kisfiú anyukája vagyok...és a nőgyógyászati bajokról már csak hírből hallok. Hálás vagyok a Medical Healing Point teljes csapatának, hogy meggyógyítottak, most újra hozzájuk járok, mert szeretnék egy testvért is a kisfiamnak.

Velünk találkozol a kivizsgáláson

Papp János - Hagyományos kínai orvos - Medical Healing Point Egészségközpont - Budapest

Papp János

hagyományos kínai orvos

Ónodi Nikolett - Cégvezető, HKO tanácsadó - Medical Healing Point Egészségközpont - Budapest

Ónodi Nikolett

cégvezető, HKO tanácsadó

Nagy Réka - asszisztens - Medical Healing Egészségközpont - Budapest

Nagy Réka

asszisztens

Varga Lívia - recepciós - Medical Healing Egészségközpont - Budapest

Varga Lívia

recepciós

Egészségközpontunk

Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia
Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia
Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia
Medical Healing Point Egészségközpont - hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, akupunktúra, hormontanácsadás, belgyógyászat, nőgyógyászat, power plate, gyógytorna, masszázs, reflexológia, homeopátia

Egészségközpontunk Budapesten, az Andrássy út közvetlen szomszédságában, a Kodály köröndnél található 340 négyzetméteren, ahol minden a Te gyógyulásodat szolgálja. 

Autóval a közeli utcákban tudsz parkolni, tömegközlekedéssel pedig az 1-es metró (földalatti) és a 105-ös busz Kodály körönd megállójától 3 perc sétával, a 72-es trolibusz Szinyei Merse Pál megállójától 5 perc sétával megközelíthető. 

Bejelentkezem kivizsgálásra

+36 XX-XXX-XXXX
Kérjük add meg számlázási címed, amennyiben cégre kéred, úgy a cég adatait is.