Gerincprotokoll módszer – innováció a gyógyításban

Napjainkban szinte nem találkozni már olyan emberrel, aki ne küzdene valamilyen mozgásszervi problémával, fájdalommal, köszönhetően a mozgásszegény életmódnak, a helytelen tartásnak és az ülőmunkának, nehéz fizikai munkavégzésnek. Mindenki másra esküszik: van aki új matracot vásárol, mások izomlazító krémekkel kenegetik fájós tagjaikat, néhányan relaxáló masszázsra járnak vagy a reggeli kávé mellé bevesznek egy fájdalomcsillapítót is. A fentiek mind segíthetnek átmenetileg, azonban mindenki, aki gerincfájdalommal küzd tudja, hogy ezek a módszerek csak ideig-óráig kínálnak megoldást. A jó hírünk az, hogy nem kell belenyugodnod, hogy folyamatos fájdalmakkal élsz együtt, van mód a gyógyulásra!

A gerincprotokoll terápia örökre megváltoztathatja a hátfájáshoz, mozgásszervi panaszokhoz való hozzáállásodat, és egy életre elfelejtheted milyen fájdalomban élni.

A Gerincprotokoll módszer két modulból áll, melyek a Derék- és Nyakprotokoll. A terápiás módszert Papp János hagyományos kínai orvos fejlesztette ki. Az ősi TuiNa masszázst éveken keresztül alkalmazta nagy sikerrel páciensein, majd elsajátította a Cranioszakrális, a Dorn és az Alexander terápiát és beépítette kezeléseibe. Mikor hagyományos kínai orvosként folytatta pályafutását komplex, holisztikus tudása és szemlélete arra ösztönözte, hogy tökéletesítse módszerét. A hagyományos kínai gyógyítás alapelve, hogy az emberi testet (és lelket természetesen) komplex egészként szemléli, és a tünetek csillapítása mellett megkeresi a kiváltó okot is. Ez a komplex, okokat feltáró szemlélet adta meg a Gerincprotokoll alapjait, és több technika mélyreható ismerete segített megalkotni ezt az innovatív és hatásos módszert. Ez az örök fejlődésre törekvés tökéletesítette a Gerincprotokollt mai formájára, így egészült ki a technika a gyógytorna és a manuálterápia diagnosztikai tesztjeivel, és a kinesiotape és a fülakupunktúra alkalmazásával. 

Milyen panaszok esetén javasoljuk a Gerincprotokoll kezelést?

Derékprotokoll

NYakprotokoll

Hogyan zajlik egy Gerincprotokoll kezelés?

Az első alkalom minden esetben 120 perces, azaz 2 órás, és kényelmes ruhában történik. A Gerincprotokoll specialista az anamnézis felvételével kezd, majd különböző teszteket végez, hogy megállapítsa a fájdalom okát. Előfordulhat, hogy megvizsgálja a járást, a tartást, és akár további vizsgálatokat, terápiákat is javasolhat, amennyiben szükséges. A diagnosztika után kezdődik a megfelelő sorrendben elvégzett protokoll kezelés, mely során változatos technikákat alkalmaz, egyénre szabva. Érdemes tudni, hogy ez a kezelés nem nevezhető a klasszikus értelemben vett masszázsnak, és az állapot súlyosságától függően kellemetlenségekkel is járhat. A kezelést előfordul, hogy kúraszerűen kell alkalmazni, de vannak olyan esetek, amelyeknél akár 80%-os javulás is elérhető egyetlen alkalommal, és ezt követően csak  ún. fenntartó utókezelések szükségesek.

Gerincprotokoll specialistánk

Beszeda Gábor

Masszőr, gerincprotokoll specialista

Kránicz Róbert

Masszőr, gerincprotokoll specialista

AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK

ÁRAK

Gerincprotokoll (nyak vagy derék) 1 alkalom | 120 perc | 35 000 Ft
Gerincprotokoll ismétlő kezelés(nyak vagy derék) 1 alkalom | 60 perc | 18 000 Ft
5 alkalom | 60 perc | 85 000 Ft
10 alkalom | 60 perc | 162 000 Ft

EGÉSZSÉGKÖZPONTUNK megközelítése

Tömegközlekedéssel : 4-es 6-os villamossal vagy az 2-es metróval a Széll Kálmán tértől 10 perc sétára; 56-os, 59-es, 56A-os, 59B-es, 61-es, 61B-s villamossal a Nyúl utcai megállótól 1-2 perc sétára, a Nyúl utcai buszmegállótól 1-2 perc sétára: 5, 91, 155, 156 buszok.

A parkolás az utcán díjköteles, és érdemes pár perccel korábban érkezni, hogy legyen idő a parkolóhely keresésre. Jó hírünk, hogy az Egészségközpont épülete alatt a teremgarázsban rendelkezésre áll 10 parkolóhely, viszont a parkolási szándékot kérjük előre jelezni az időpontfoglaláskor. Parkolási díj: 500Ft/óra

Cím:  1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 11/A

Telefonszám: +36-30-630-6396

Email (iroda): [email protected]

Email (recepció, bejelentkezés, lemondás): [email protected]

Bejelentkezem Gerincprotokollra