Gerincprotokoll módszer – innováció a gyógyításban

Napjainkban szinte nem találkozni már olyan emberrel, aki ne küzdene valamilyen mozgásszervi problémával, fájdalommal, köszönhetően a mozgásszegény életmódnak, a helytelen tartásnak és az ülőmunkának, nehéz fizikai munkavégzésnek. Mindenki másra esküszik: van aki új matracot vásárol, mások izomlazító krémekkel kenegetik fájós tagjaikat, néhányan relaxáló masszázsra járnak vagy a reggeli kávé mellé bevesznek egy fájdalomcsillapítót is. A fentiek mind segíthetnek átmenetileg, azonban mindenki, aki gerincfájdalommal küzd tudja, hogy ezek a módszerek csak ideig-óráig kínálnak megoldást. A jó hírünk az, hogy nem kell belenyugodnod, hogy folyamatos fájdalmakkal élsz együtt, van mód a gyógyulásra!

A gerincprotokoll terápia örökre megváltoztathatja a hátfájáshoz, mozgásszervi panaszokhoz való hozzáállásodat, és egy életre elfelejtheted milyen fájdalomban élni.

A Gerincprotokoll módszer két modulból áll, melyek a Derék- és Nyakprotokoll. A terápiás módszert Papp János hagyományos kínai orvos fejlesztette ki. Az ősi TuiNa masszázst éveken keresztül alkalmazta nagy sikerrel páciensein, majd elsajátította a Cranioszakrális, a Dorn és az Alexander terápiát és beépítette kezeléseibe. Mikor hagyományos kínai orvosként folytatta pályafutását komplex, holisztikus tudása és szemlélete arra ösztönözte, hogy tökéletesítse módszerét. A hagyományos kínai gyógyítás alapelve, hogy az emberi testet (és lelket természetesen) komplex egészként szemléli, és a tünetek csillapítása mellett megkeresi a kiváltó okot is. Ez a komplex, okokat feltáró szemlélet adta meg a Gerincprotokoll alapjait, és több technika mélyreható ismerete segített megalkotni ezt az innovatív és hatásos módszert. Ez az örök fejlődésre törekvés tökéletesítette a Gerincprotokollt mai formájára, így egészült ki a technika a gyógytorna és a manuálterápia diagnosztikai tesztjeivel, és a kinesiotape és a fülakupunktúra alkalmazásával. 

Milyen panaszok esetén javasoljuk a Gerincprotokoll kezelést?

Derékprotokoll

NYakprotokoll

Hogyan zajlik egy Gerincprotokoll kezelés?

Az első alkalom minden esetben 120 perces, azaz 2 órás, és kényelmes ruhában történik. A Gerincprotokoll specialista az anamnézis felvételével kezd, majd különböző teszteket végez, hogy megállapítsa a fájdalom okát. Előfordulhat, hogy megvizsgálja a járást, a tartást, és akár további vizsgálatokat, terápiákat is javasolhat, amennyiben szükséges. A diagnosztika után kezdődik a megfelelő sorrendben elvégzett protokoll kezelés, mely során változatos technikákat alkalmaz, egyénre szabva. Érdemes tudni, hogy ez a kezelés nem nevezhető a klasszikus értelemben vett masszázsnak, és az állapot súlyosságától függően kellemetlenségekkel is járhat. A kezelést előfordul, hogy kúraszerűen kell alkalmazni, de vannak olyan esetek, amelyeknél akár 80%-os javulás is elérhető egyetlen alkalommal, és ezt követően csak  ún. fenntartó utókezelések szükségesek.

Gerincprotokoll specialistáink

 

Mizséry Cintia

 

 

Kránicz Róbert

 

AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK

ÁRAK

Gerincprotokoll (nyak vagy derék) 1 alkalom | 120 perc | 30 000 Ft
Gerincprotokoll ismétlő kezelés(nyak vagy derék) 1 alkalom | 60 perc | 17 000 Ft

5 alkalom | 60 perc | 80 750 Ft

10 alkalom | 60 perc | 153 000 Ft

20220309_164828

Egészségközpontunk mEGKÖZELÍTÉSE

Egészségközpontunk Budapesten, az Andrássy út közvetlen szomszédságában, a Kodály köröndnél található, két épületben, ahol minden a Te gyógyulásodat szolgálja. Autóval a közeli utcákban tudsz parkolni, tömegközlekedéssel pedig az 1-es metró (földalatti) és a 105-ös busz Kodály körönd megállójától 3 perc sétával megközelíthető.

Cím: 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 6. fszt.1.

Telefonszám: +36-30-630-6396

Email (iroda): [email protected]

Email (recepció, bejelentkezés, lemondás): [email protected]

Bejelentkezem Gerincprotokollra