Fül-orr-gégészeti vizsgálat

Mi a fül-orr-gégészeti vizsgálati terület?

A fül-orr-gégész a fül,az orr,a garat és a gége betegségeivel foglalkozik. Ezek a régiók egymással szoros összefüggésben állnak, ezért például fülpanaszok esetén elengedhetetlen a többi terület alapos vizsgálata is, különösen az orr, az orrgarat áttekintése és a rágóizület megtapintása, mozgásának ellenőrzése.

Milyen esetben ajánljuk a fül-orr-gégészeti vizsgálatot?

Ha Ön fülzúgástól szenved, melynek kivizsgálása megtörtént, esetleg gyógyszeres vagy infúziós kezelésen is túl van már, de az eddigi terápiák sikertelenek voltak vagy csak részben mérsékelték panaszait. Rendelőnkben holisztikus módszerekkel kezeljük panaszait, felhasználva az orvosi szaktudást és a hagyományos kínai orvoslás módszereit is. Kérjük hozza magával korábbi leleteit, dokumentációját!

Fülzúgás tanácsadás

Amennyiben rendelkezik már korábbról különféle leletekkel (hallásvizsgálat, korábbi fül-orr-gégészeti leletek, vérkép stb.) és vett már részt különböző kezeléseken, de még nem járt sikerrel vagy éppen terápia alatt áll, javasoljuk, hogy jöjjön el egy Fülzúgás tanácsadásra.A tanácsadás során végigvesszük az összes korábbi dokumentációit, leleteit, legfrissebb laboreredményeit és átbeszéljük jelenlegi terápiáit, ezenkívül tanácsokkal fogom ellátni, hogy milyen egyéb megoldásokat lehet még találni a fülzúgás megszüntetésére. A tanácsadáson nem történik kivizsgálás.

A tanácsadás időtartama ½ óra, díja: 32.000 Ft.

A tanácsadásra minden szerdán 13:00-17:30 között lehet időpontot kérni.

Hogyan néz ki egy fül-orr-gégészeti vizsgálat?

A fül-orr-gégészeti vizsgálat során először a füleket vizsgálja meg a szakorvos, lámpa, fültölcsér és microscop segítségével. Ha szükséges as szakorvos a füleket kitisztítja fülmosás vagy szívó igénybe vételével,  hogy a dobhártya látótérbe kerülhessen. Majd tájékozódó hallásvizsgálat történik hangvilla segítségével. Ez után következik az orr, a garat, a szájüreg, a nyálmirigyek, a gége, majd a nyaki nyirokcsomók tapintásos vizsgálata.A vizsgálat alapján az orvos felállít egy feltételezett diagnózist, amihez szükség szerint további bizonyító vizsgálatokat rendelhet. (hallásvizsgálat, ideggyógyászati, labor, képalkotó).

Mivel készüljön a vizsgálatra?

Kérjük hozza magával korábbi leleteit dokumentációit, leleteit, fülzúgással kapcsolatos dokumentációit, zárójelentését, kivizsgálás eredményét (hallásvizsgálat, labor, koponya MR), kapott-e már kezelést a fülzúgásra és mikor milyen formában (infúziós terápia, szteroid kezelés).

Mikor lehet jönni kivizsgálásra?

Szerdánként 13:00-19:00 között tart kivizsgálásokat dr. Czifra Rita, fül-orr-gégész szakorvos.

Akivel a vizsgálaton találkozol

Dr. Czifra Rita

fül-orr-gégész szakorvos

Orvosi diplomámat 2004-ben a Semmelweis Egyetemen szereztem.

2005-től- 12 éven keresztül- a Budai Irgalmasrendi Kórház fül-orr-gégészeti osztályán gyarapítottam szaktudásomat kiváló kollégáim mellett.

2010-ben tettem le  fül-orr-gégegyógyászat, 2016-ban az audiológia szakvizsgámat

2013-2015 között a Pécsi Tudományegyetemen hagyományos kínai orvoslást hallgattam és sikeres vizsgát tettem.

Érdeklődésem kitér a fülzúgásra. Szemléletem holisztikus, az egész embert kezelem, nem csak az egyes tüneteket.

A Medical Healing Point-ban azért kezdtem el dolgozni, hogy a fülzúgástól szenvedő pácienseknek tudjak segíteni holisztikus módszerek segítségével, felhasználva a fül-orr-gégészeti és audiológiai szaktudást, valamint a kínai orvoslás nyújtottal lehetőségeket is.

Iratkozz fel hírlevelünkre és 20% kedvezményt kapsz FÜL-ORR-GÉGÉSZETI VIZSGÁLATUNK árából!
40 000 Ft helyett csak 32 000 Ft!

ÁRAK

Fül-orr-gégészeti vizsgálat
1 alkalom | 60 perc | 40 000 Ft

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS ESETÉN 32 000 FT
Fülzúgás tanácsadás
1 alkalom | 30 perc | 32 000 Ft

EGÉSZSÉGKÖZPONTUNK megközelítése

Tömegközlekedéssel : 4-es 6-os villamossal vagy az 2-es metróval a Széll Kálmán tértől 10 perc sétára; 56-os, 59-es, 56A-os, 59B-es, 61-es, 61B-s villamossal a Nyúl utcai megállótól 1-2 perc sétára, a Nyúl utcai buszmegállótól 1-2 perc sétára: 5, 91, 155, 156 buszok.

A parkolás az utcán díjköteles, és érdemes pár perccel korábban érkezni, hogy legyen idő a parkolóhely keresésre. Jó hírünk, hogy az Egészségközpont épülete alatt a teremgarázsban rendelkezésre áll 10 parkolóhely, viszont a parkolási szándékot kérjük előre jelezni az időpontfoglaláskor. Parkolási díj: 500Ft/óra

Cím:  1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 11/A

Telefonszám: +36-30-630-6396

Email (iroda): [email protected]

Email (recepció, bejelentkezés, lemondás): [email protected]

Bejelentkezem fül-orr-gégészeti kivizsgálásra