Rohamosan közeleg a Karácsony és Te már megint azon gondolkozol, hogy mit vegyél Karácsonyra szeretteidnek, barátaidnak? Olyan ajándékot vennél, ami jelzi számukra, hogy számít Neked az egészségük és boldogságuk? Mi segítünk ebben. Exkluzív, egészségmegőrző csomagjainkkal biztosan nagy sikert fogsz aratni, és stresszmentesen készülhetsz az ünnepekre. Megvásárolhatóak 2023. december 7 és 21 között.

kényeztető csomag

348 000Ft 260 000Ft
 • Pihenésre vágysz? Kényeztető csomagunkat pont neked találtuk ki.A reflexológia a talpon található pontokon keresztül, a thai masszázs pedig a teljes testet átdolgozva csökkenti a fizikai és szellemi feszültséget, az akupunktúra testi-lelki egészségedre gyakorolt pozitív hatásait pedig nem lehet eléggé hangsúlyozni. Kényeztető csomagunkkal feltöltődve várhatod az új évet és az új kihívásokat, ajánlatunkban minden kezelés a Te feltöltődésedet szolgálja. Ajándéknak is tökéletes lehet szeretteid, barátaid részére.
 • 10 alkalom akupunktúra
 • 5 alkalom talpreflexológia
 • 1 alkalom 60 perces thai masszázs

Egészségvarázs csomag

85 000Ft 49 000Ft
 • Időközönként nem árt a teljes állapotfelmérés, főként ha épp azt érzed, hogy valami nincs rendben, de nem tudod kihez fordulj furcsa tüneteiddel. A hagyományos kínai orvoslás diagnosztikai módszereivel jóval hamarabb, még a kínzó panaszok megjelenése előtt feltárhatók a szervezetben lévő esetleges blokkok, kimutatható egyes szervek alulműködése, túlműködése. Ebben a fázisban a szervezetben tapasztalt eltérések egészségtudatos kezelésekkel vagy életmódbeli változtatásokkal hatékonyan kezelhetők, elkerülve ezzel a súlyosabb betegségeket, invazív beavatkozásokat. Ezt egészítettük ki egy alkalom akupunktúrával és thai masszázzsal a testi-lelki felüdülésért. A csomag tartalma:
 • 1 alkalom komplex állapotfelmérés
 • 1 alkalom akupunktúra
 • 1 alkalom 60 perces thai masszázs

ragyogás
csomag

655 000ft 470 000ft
 • Ahogy közeledünk az év végéhez, úgy merülnek ki testi-lelki tartalékaink is. Ajándék után járni a zsúfolt plázákat, karácsonyi menüt főzni, kitakarítani a legapróbb sarkokat is, és természetesen a munkában is hatalmas a hajtás. Mindenre és mindenkire is jut idő, kivéve persze magunkat. Itt az idő egy kis öngondoskodásra! A reflexológia, a thai masszázs és az akupunktúra nem csak a megfáradt testet regenerálják, hanem a lelkedet is megnyugtatják, és feltöltenek új energiával. Ha úgy érzed ebben az évben igazán megérdemled a kényeztetést és a kikapcsolódást, válaszd Ragyogás csomagunkat, amivel garantáltan felfrissülve és kipihenve indíthatod az új évet! Ajándéknak is tökéletes választás.
 • 20 alkalom akupunktúra
 • 10 alkalom talpreflexológia
 • 5 alkalom 60 perces thai masszázs

Ideális ajándék, ráadásul rugalmasan felhasználható!

Csomagjaink a szolgáltatások listaárához képest akár 42% kedvezménnyel kaphatók és hosszú felhasználási idejüknek köszönhetően életritmusodhoz igazíthatod, mikor veszed igénybe a kezeléseket. Csomagjainkat rugalmas felhasználásra alakítottunk ki és 2024. március 31-ig válthatóak be.

Egyszerre akár több csomagot is megvásárolhatsz, így ideális lehet kollégáknak, barátoknak, családtagoknak karácsonyi ajándékként is. Az egy kártyán található szolgáltatásokat azonban csak egy személy használhatja fel. 

 

Ajándékutalvány

Megvásárolhatóak 2023. december 7 és 21 között.

A csomagokat a vásárlást követően díszes karácsonyi ajándutalványként is át tudjuk részedre adni vagy elpostázzuk, amennyiben így egyszerűbb neked. 

Az ajándékutalványokat személyesen a Rendelő címén 2023. december 21-én 12:00-ig lehet átvenni.