Asztalos Edit

neuro-kineziológus

„Hiszem, hogy egy gyorsan változó világban az embereknek a rugalmas stresszkezelésre van a legnagyobb szükségük. Ezt pedig mi, segítők folyamatosan frissülő tudással tudjuk a leghatékonyabban támogatni.”

Segítői tanulmányaimat kineziológiával kezdtem 2005-ben, elvégeztem minden Magyarországon elérhető ágát. De ezzel csak fokozódott a keresésem abban, hogy hogyan tudom mások és magam számára is még jobban feltárni az érzelmi elakadásokat. Amerre jártam és ami nekem bevált, azt el is végeztem, így követték egymást sorban az energiagyógyászat, az asztrológia, a családállítás és a munka a szimbólumokkal. 2012 óta lehetőségem nyílt külföldi oktatók alkalmazott fiziológiai és kineziológiai rendszereibe is betekintést nyerni, azóta ezekkel a módszerekkel szeretek leginkább dolgozni. Jelenleg online tanulok olyan ausztráliai és olasz kutatóktól, akik a legkorszerűbb nyugati egészségügyi kutatási eredményeket ültetik át a hagyományos kínai orvoslás eszközeivel megközelíthető energetikai és érzelmi stresszkezelési technikákra. Tapasztalataim szerint hatékonyabb a javulás, ha egy probléma megoldásához a teljes képet nézzük, azaz ha egy testi tünethez a lelki aspektusokat, valamint a gondolkodási és hitrendszeri mintákat is láthatóvá tesszük.

Neuro-kineziológiával abban tudom támogatni a hozzám fordulókat, hogy megtalálják az utat a belső erőforrásaikhoz, amikkel képesek lesznek hozzájárulni saját egészségük javulásához. Hiszem, hogy mindenkiben belül ott van egy belső gyógyító, aki tudja a útmutatást a problémáikra, és én csak abban tudok segíteni, hogy megtalálják ezeket az útmutatásokat.

Tudj meg többet Editről

Bejelentkezés Edithez