Beszeda Gábor

Gerincprotokoll specialista

“A test a lélek színpada…azokat a darabokat is eljátsszák rajta, ami számunkra láthatatlan”

Egészen kisgyermekkorom óta foglalkoztatott minden, ami a testünkkel és annak működésével kapcsolatos. Igyekeztem megérteni miért van az, hogy egyesek kicsattannak az egészségtől, míg mások sokat betegeskednek. Korán megboldogult Édesanyám autoimmun betegségének története vezetett arra a felismerésre, hogy a bennünk lakozó lelki és tudati folyamatok, hatások konkrétan élet és halál kérdései. Hisz szervezetünkben minden mindennel összefügg és a gondolataink, érzelmi állapotaink, stresszre adott válaszaink mind sejtszinten befolyásolják a működésünk, ami tudományos tény. 

Több stáció vezetett el addig, hogy felismerjem: az orvostudomány eszköztára kevés a holisztikus medicina nélkül. Először mentőápolóként, majd Zacher doktor mellett sürgősségi toxikológiai ápolóként pillantottam bele a nyugati orvoslásba és inkább az alternatív, az Embert egészében szemlélő irány felé fordultam. Több évig cikkeztem a Természetgyógyász Magazinban, előadásokat, workshopokat tartottam pszichoinformatika témakörben, interjúkat készítettem olyan gondolkodókkal, mint Balogh Béla vagy Eric Pearl.

 

Itt a központban gerincprotokoll kezeléseket végzek, mely csodás eszköztárral bír a pszichoszomatikai problémák megoldásának segítésében, remek stresszoldó, valamint akut vagy krónikus izom és ízületi fájdalmak gyógyításában segít. Jó érzékkel tapintok rá problémákra, melyek a páciens feszültségében, diszharmóniájában, testének nem megfelelő működésében testesülnek meg. Tanácsokat tudok adni, hogyan tartsa meg fittségét, hogyan lassítsa le az idő kerekét a testi folyamatokat illetően. 

Leegyszerűsítve az ember voltaképp materializál –megtestesít- problémákat betegségek formájában. Ilyenkor szoktam megjegyezni, hogy „Jó hírem van az ön számára, ha képes volt ilyen remekül megbetegedni, akkor képes meg is fordítani a folyamatot“. Ebben persze nem árt a külső segítség, amit a központ tapasztalt munkatársai nyújtanak számtalan területen. A gyógyulás természetesen nem egy perc alatt következik be, hiszen tartós stressz, konstans diszharmónia kellett a kialakuláshoz, így a gyógyulás is időt vesz igénybe.

Szeretettel várok mindenkit, aki tenni akar a gyógyulásáért, aki stresszes, burn-out tünetei vannak és oldódásra vágyik, aki szeretné karban tartani a testét és tudja, hogy ehhez harmóniára van szükség és nem rest életmódbeli változtatásokat is eszközölni. 

Tudj meg többet Gáborról

hamarosan

Bejelentkezés Gáborhoz