BIOFEEDBACK KEZELÉS

„ESZKÖZ BESZERZÉS A MEDICAL HEALING POINT KFT-NÉL”

A PROJEKT CÍME:
„Szolgáltatás fejlesztés a Medical Healing Point Kft.-nél

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA:
GINOP-1.2.9-20-2021-05658

VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:
9 999 993 FORINT

Kedvezményezett:
Medical Healing Point Kft.

TÁMOGATÁS MÉRTÉKE (%-BAN): 63,71%

PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUM: 2022.06.30.

Mely esetekben alkalmazzuk és kiknek ajánljuk a biofeedback kezelést?

  • megelőzésre, hiszen felmérhetjük vele a szervezet aktuális állapotát és láthatjuk, hogy mely szervek és szervrendszerek vannak legyengülve, illetve kibillenve az egyensúlyukból, így azelőtt elkezdhető a terápia, hogy az elváltozás betegség formájában megjelenne
  • kezelésre, hiszen használhatjuk kiegészítő terápiaként már meglévő egészségügyi problémák esetében, úgy mint anyagcsere- és hormonzavarok, krónikus fájdalom, mellékvese kifáradás, alvászavar, krónikus fáradtság, diszbiózis, gyulladásos kórképek

Ajánlott mindenkinek, aki teljes képet szeretne látni szervezete működéséről, vagy valamilyen egészségügyi problémáján javítana. Gyerekeknél és felnőtteknél is alkalmazható. A vizsgálat ülő helyzetben történik csuklókra és bokára helyezett pánt segítségével. Kellemetlenséggel, fájdalommal nem jár. Mellékhatása nincs, hiszen sejtszinten hat és a testi, érzelmi elváltozásokat harmonizálja. Kezelés után közvetlenül fáradékonyság előfordulhat.

 

Milyen méréseket lehet a készülékkel készíteni?

A készülék segítségével egy komplex képet kapunk szervezetünk aktuális állapotáról.

Megtudhatjuk többek között:

  • milyen vírusos, gombás, bakteriális fertőzéseink vannak
  • fennáll-e vitamin-és ásványianyaghiány
  • hormonrendszerünk optimálisan működik-e
  • zajlik-e gyulladás a szervezetünkben
  • mennyire vagyunk toxinokkal terhelve
  • mik az egyéb rizikó faktoraink
20220309_132436-Edit
Biofeedback kezelés Kistelken

Alkalmazzuk-e terápia kapcsán, ha igen, mely esetekben és milyen időközönként?

A kezelés úgy a leghatékonyabb, hogyha bizonyos időközönként ismételjük. Súlyosabb egészségügyi probléma esetén előfordulhat, hogy heti több alkalomra is szükség lehet, azonban általában heti egyszeri ismétléssel pozitív eredményeket tudunk elérni. Jellemzően 3-6 terápiás kezelés ajánlott a fennálló probléma javítására, megszüntetésére.  

Mennyi időt vesz igénybe egy ilyen kezelés?

Egy kezelés általában 90 percet vesz igénybe, de ez mindig az aktuális egészségügyi állapottól függ. Előfordulhat, hogy több időre van szükség ahhoz, hogy minden területtel hatékonyan dolgozni tudjunk, azonban a 2 órát sosem haladja meg egy-egy terápia. Maga a kezelés ülő helyzetben történik, úgymond passzív állapotban, miközben a szervezet aktívan az egyensúlyi állapot megteremtésén dolgozik, így egyéni tolerancia kérdése is, hogy testünk mennyire befogadó. A kezelések hossza mindig személyre szabottan történik.
 

A BIOFEEDBACK KEZELÉST tartja:

Igar Orsolya, dietetikus

Balázs Dorottya, táplálkozási tanácsadó