Hirsch Zsanett

cégvezető

Mert, habár a Te egészséged a Mi küldetésünk…de a legnagyobb gyógyítód Te vagy, mi csupán végigkísérünk a folyamaton!

A Medical Healing Pointba vezető első utam reménnyel és bizakodással teli volt.

Imádkoztam azért, hogy végre valaki meg tudjon gyógyítani, hogy végre újra önmagam lehessek. Több mint 10 éven át küzdöttem különböző betegségektől, köztük a HPV vírus áldozatául is estem, a méhnyakrák kialakulása előtt pedig elegem lett és vettem egy éles kanyart, bekopogtattam a Központ ajtaján. Ez alatt a 10 év alatt közel 60 antibiotikumos gyógyszeres kezelésen estem át, amelyek ugyan ideig-óráig segítettek, de aztán újult erővel vissza-visszacsaptak és végül még súlyosabb emésztési rendellenességeket okoztak. Fél év alatt több mint 70 akupunktúrás kezelésen, 3 mélyrelaxációs terápián, 20 talpreflexológián vettem részt, miközben a táplálkozási tanácsadók segítségével újraterveztem az étkezésemet, szó szerint megnyomtam a “RESTART” gombot magamon.

És milyen jól tettem. Ugyanis ennek már 5 éve és már csak múló emlékeimben jönnek elő a szenvedéseim rémképei. Aki járt már hasonló cipőben, biztosan együtt tud most velem érezni.
Annyira jól sikerült a féléves kezelés, hogy azóta 2 egészséges kisfiú édesanyja lettem és tavaly elkezdtem a Kínai orvoslás alaptanfolyamát a Központban, mert hiszem azt, hogy ezt a tudást másokkal is meg kell, hogy osszam! Szakmámat tekintve marketinges közgazdász vagyok és örömmel tölt el, hogy 2022-től ennek a szuper csapatnak a tagja lehetek és kívánom, hogy mindenki élje meg az öngyógyítás örömét!