Steiner-Ónodi Nikolett

social media manager

Minden nap tanulok valami újat, ismerek meg új embereket, új sorsokat, és boldogsággal tölt el, hogy tudom, most már Ők is jó helyen vannak…

Tizenötéves éves koromban kezdtem érdeklődni a sport, az egészséges táplálkozás és életmód iránt, és már akkoriban is rengeteget olvastam ebben a témában, de sokáig csak hobby maradt.

Miután 18 évesen elköltöztem otthonról, munka mellett végeztem el két egyetemet,  hosszú, és küzdelmes évek alatt csupán egyetlen dolog nem változott soha: az egészségtudatos életmódhoz, sporthoz való szoros kapcsolatom, szeretetem. Folyamatosan nyomon követtem a témában az aktualitásokat, előadásokra jártam, számtalan életmód csoporthoz csatlakoztam, és közben igyekeztem segíteni a környezetemben élőket a megszerzett tudással, tapasztalattal.

A rengeteg stressz, munka, tanulás, kimerítő edzések azonban meghozták a nem várt eredményüket: koncentrációs zavarok, emésztési problémák nehezítették a mindennapjaimat, ezért ismét alternatív megoldásokat kerestem, és egy barátnőm ajánlására így találtam a rendelőre.

 

Néhány hónap kezelés után teljesen megszűntek a panaszaim, de a rendelőben tapasztaltak hatására még inkább elkezdtem érdeklődni a természetes gyógymódok és a keleti gyógyászat iránt, így – élve a lehetőséggel- 2018 augusztusában én is csatlakoztam a Medical Healing Point csapatához. 

Idő közben elvégeztem a Kínai Orvoslás Alaptanfolyamot, valamint hormonegyensúly-tanácsadó képzést is, így tapasztalataimmal, tudásommal még inkább segíthetem a környezetemben élőket. Számomra rendkívül inspiráló, hogy az, ami korábban csak hobby volt, mára már a munkám és a mindennapjaim része. Minden nap tanulok valami újat, ismerek meg új embereket, új sorsokat, és boldogsággal tölt el, hogy tudom, most már Ők is jó helyen vannak…