Szlavati Éva

Reflexológus, természetgyógyász

Kezeléseim során a régi népi gyógyászat módszereit ötvözöm a legújabb klinikai kutatások eredményeivel, tapasztalatokkal.

 

Természetgyógyász, reflexológus és fitoterapeutaként alkalmazom a régi népi gyógyászat módszereit, de fontosnak tartom beépíteni a terápiába a legújabb kutatások eredményeit is. Célom az, hogy a természetgyógyász avatási eskühöz méltón éljek:

Esküszöm, hogy természetgyógyászként a legjobb tudásom szerint, minden igyekezetemmel segítem a hozzám fordulókat, és mindent megteszek az egészségük megőrzéséért. Gyógyító munkámban a hírnév és a meggazdagodás vágya nem fog elkápráztatni és befolyásolni a helyes út megtalálásában. Mindenkor hivatásomhoz méltó magatartást tanúsítok, tisztelem az emberi életet. Nem teszek különbséget gazdag vagy szegény, barát vagy ellenség, jó vagy rossz ember között, nem leszek tekintettel nemre, felekezetre, bőrszínre. Hivatásom gyakorlása során a tudomásomra jutott bizalmas információkat és titkokat megőrzöm. Példamutatóan élek. Tudásomat folyamatosan gyarapítom, hogy mindig a beteg érdekében a leghatékonyabb gyógymódot válasszam, és a „nem ártani” elvet betartsam. Betartom a klinikai tapasztalatokban összegyűlt, nagy múltú, esetleges évezredes eljárásokat. Utamon a szeretet és az emberség vezéreljen, Isten engem úgy segéljen!

 

Éva bemutatkozó videója

Bejelentkezés Évához