Béres Krisztina

dietetikus és táplálkozástudományi szakember

,,Mindig van megoldás és nem is csak egy.” – Rubik Ernő

2018-ban végeztem dietetikusként a Semmelweis Egyetemen, majd két évvel később megszereztem az egyetem mesterképzésén az okleveles táplálkozástudományi szakember képesítést is. Azóta több területen kipróbáltam magam. Dolgoztam kórházban gasztroenterológiai osztályon, így a legtöbb tapasztalatom az emésztőszervrendszeri betegségek dietoterápiájával kapcsolatban van. Ezenkívül foglalkoztam ételallergiás, intoleranciás vagy testsúlyproblémával küszködő páciensekkel, valamint profi és hobbi sportolókkal.

Személyes motivációm a fejlődés iránti vágyam önmagammal és a hivatásommal kapcsolatban is. Szeretném az így elért tudást továbbadni, segíteni a hozzámforduló pácienseknek a gyógyulásukban, javítani az életminőségükön. Hiszem, hogy kellő elszántsággal, kitartással együtt képesek vagyunk rá, hogy a legkomplexebb problémákra is megoldást találjunk.

Tanácsadásaim során figyelek arra, hogy a szakmai szempontok mellett a személyes preferenciák és sajátos életmódbeli tényezők is érvényesüljenek. Hiszem, hogy ez segíthet abban, hogy az életmódváltás hosszútávon ne lemondás legyen, hanem egy élvezhető út egy sokkal harmonikusabb és kiegyensúlyozottabb élet felé.

Tudj meg többet:

Bemutatkozó videó

Krisztina bemutatkozó videója:

Bejelentkezés Krisztinához