Melinda története

Számomra fontos, hogy egészként, emberként tekintsenek rám minden lelki mizériámmal együtt, ne csak egy receptet kapjak #szedjebeésjöjjönvisszakéthétmúlva utasítással. Ezért csak idő kérdése volt, hogy megtaláljam a Medical Healing Point csapatát.

Elsődleges tünetem a fogyási képtelenség volt, emögött súlyosan kimerült vese, lép, gyomor és máj állt, melyek 50 akupunktúrás kezelés után szépen helyrejöttek és működésbe lendültek. Az egyik legjobb dolog, hogy az ősz hajszálaim töve elkezdett visszabarnulni, így lassan megszabadulok az utolsó fehér szálaktól is!
A csapatban csupaszív, szeretettel és törődéssel tele, szakmailag hiteles és nagyon profi embereket ismertem meg. Mindannyian elhivatottsággal végzik gyógyítói feladatukat és nekem ez nagyon sokat számított az eddig utam során.

Szintén köszönettel tartozom a Reiki tanfolyamokért és a családállításokért, melyek nagyon sokat tettek hozzá a fejlődésemhez. Sőt, a Reiki által nem csak magamon, de a barátaimon és a családtagjaimon is segíthetek.

Örülök, hogy Nálatok gyógyulhatok.
S. Melinda