Annamari gyógyulása homeopátiával

Egy közel 10 évig tartó köhögés kapcsán kértem Dr. Lantos Gabriella segítségét.
Neve összeforrt számomra a szakmaisággal, elhivatottsággal, türelemmel, megértéssel, kitartással, maximalizmussal. A homeopátia iránti elköteleződése és tisztelete számomra nagy biztonságot adott és hitet abban, hogy jóúton járunk.

Gabival 2 évig figyeltük közösen testem és lelkem alakulását, gyógyulását. Összetett, nagyon szép folyamat volt, ami kezdetben szkepticizmussal, egy kicsit „hiszem ha látom” hozzáállással párosult. És szinte azonnal megláttam, megéreztem. Kezdetben a fizikai tünetek, „furcsaságok”, szokatlan történések győztek meg arról, hogy ez működik. Hatott a szer, aminek kézzelfogható eredményei lettek nálam.

Kellett hozzá nagyfokú türelem és bizalom a homeopata szakember személyében. Egy nagyon szép együttműködés kezdődött: én figyeltem testem, lelkem rezdüléseit Ő pedig megfejtette azokat. Mindig tudta – és el is magyarázta nekem -, hogy mit, miért és hogyan kell szednem. Mindig elérhető volt, amikor szükségem volt rá és ez óriási biztonságot adott. Kedves és határozott volt a nehezebb pillanatokban is. Mert olyanok is voltak. Amikor úgy éreztem, kezdek belefáradni a krónikus állapotom mindennapi tüneteibe vagy amikor egy akut betegség lefolyása jobban megviselt. Talán ezért is követtem szóról szóra az utasításait, 100 %-os bizalommal, teljes biztonsággal. Így juthattunk el oda, hogy a 2. év végére elmondhatjuk: meggyógyultam. Szinte teljesen elmúltak a testi tüneteim, de ami számomra még fontosabb, hogy a szívem, lelkem sokkal boldogabb.

Átalakult az életem, valóra váltom az álmaimat. 2 éve egyetlen szem gyógyszert (izomlazító krémet vagy egy „sima” fejfájáscsillapítót) sem vettem be, mert már másban hiszek. A tünetek megértésében, az üzenetükben, a „hasonlót hasonlóval” elvben. A saját életerőmben. A homeopátiában.

Köszönöm Neked, Gabi, hogy mindezt megmutattad és megtanítottad nekem. Hálás szívvel, nagy nagy szeretettel gondolok Rád és a legjobbakat kívánom a munkádban és a magánéletedben egyaránt.

Ajánlom Gabit és a homeopátiát minden olyan egészségre vágyó embernek, aki hajlandó és képes meghallani önmaga üzeneteit, támogató szeretettel elindulni azon az úton, ahol kellő türelemmel és kitartással egy sokkal egészségesebb és boldogabb élet várja.

Sz. Annamária