Mozgásban – korlátok nélkül!

Mindannyian tudjuk, a fájdalom nem a barátunk. A korlátozott mozgás pedig érezhetően rontja az életminőséget, hiszen már a boltba és a postára eljutás is nehézséget okozhat. Pácienseink a különböző masszázsok, az akupunktúra és a Power Plate kezelések után hatalmas változásokról, örömteli gyógyulásokról számoltak be.

Ismerőseim ajánlására jutottam el a doktor úrhoz, a nyirokkeringésemmel volt probléma, súlyosan ödémásodtam, sűrűn felpuffadtam, fájt a derekam. A kivizsgálást követően a doktor úr javaslatára belevágtam az akupunktúrás kezelésekbe, illetve nyirok- és tuina masszázsra is jártam. Bátran mondhatom, az életemet kaptam vissza. A fájdalom elmúlt, végre van energiám, és még az alakom is változott! Hála a doktor úrnak egy minőségibb életet élhetek, köszönöm! ” (Melitta)

“A stroke-om után sajnálatos módon nem tudtam mozgatni az egyik karomat, ami nagyon sok dologban akadályozott, megnehezítette az életemet. A doktor úr megvizsgált és már az első akupunktúrás kezelésnél a hónapok óta mozdulatlan végtagot meg tudtam emelni. Nem hittem a szememnek…Utána folyamatosan javult a helyzet, a karom már majdnem a régi! Ajánlom mindenkinek!” (Anna)

„Térdműtét előtt kerestem fel Papp János doktor urat. Az állapotfelmérést követően a doktor úr azt javasolta, hogy a térdemet nem kellene műteni, de a döntést rám bízta. Bíztam benne, és belevágtam a kezelésbe. Ma már nincsenek fájdalmaim, jól érzem magam. Nem beszélve a figyelmességről, nyugalomról, ami a rendelőben van. Köszönöm, Papp János Doktor úr!” (Mária)

“Külföldre készültünk a párommal, de az utazás előtti héten egyik reggel alig bírtam kimászni az ágyból, annyira fájt a derekam. Teljesen kétségbe voltam esve, hogy így hogyan tudunk nekivágni az útnak. Bejelentkeztem a rendelőbe Papp János doktor úrhoz, aki az idő rövidsége miatt néhány akupunktúrás kezelést, injekciót, és egy speciális, általa kifejlesztett, ún. derékprotokoll kezelést is javasolt. Ennek a kúrának köszönhetően a hét második felére tünetmentes lettem, és nyugodtan, fájdalmak nélkül el tudtam utazni. Köszönöm! ” (Andor)