Medical Healing Point-os kismamáink és kisbabáink történetei

Egészségközpontunkat rendszeresen keresik fel fiatal nők, akik babát szeretnének, papíron mindketten „egészségesek” párjukkal, azonban a várva várt baba mégsem akar érkezni. Esetükben gyakran derülnek ki olyan okok, melyeket a hagyományos orvoslás nem, vagy csak érintőlegesen vizsgál.

“Egy kedves barátomnak köszönhetően ismertem meg a Medical Healing Point profi csapatát, nagy izgalommal és gyógyulást remélve vágtam bele a kezelésbe. Elsődleges tünetem a rendszertelen menstruáció volt, ami a 12 évig szedett fogamzásgátló abbahagyása után felborult. A kivizsgálás során kimerült vesét és gyomrot, valamint vér- és folyadék hiányt diagnosztizált a doktor úr. Először egy 20 alkalmas akupunktúrás kezelést ajánlott, amely végeztével már elindultam a gyógyulás útján (szép menstruáció, ősz hajszálak elkezdtek visszabarnulni, sokkal energikusabb, fittebb lettem), de még indokoltnak talált további 10 alkalmas kezelést a doktor úr, amely végeztével vártam a következő havi menstruációmat, de nem érkezett meg, hanem egy pozitív terhességi tesztet kaptam helyette! A csapatban csupaszív, szakmailag nagyon profi emberek dolgoznak. Mindannyian szívvel – lélekkel végzik a munkájukat, és ez is nagyon sok pluszt adott a gyógyulásom során. Köszönöm, hogy Nálatok gyógyulhattam, és köszönöm, hogy hozzájárultatok a mi kis CSODÁNKHOZ! ”
(Réka)

„Több mint 10 éven keresztül szenvedtem különféle bakteriális, gombás hüvelyi fertőzésektől, felfázásoktól és veseproblémáktól. Ez idő alatt számtalanszor vetettem magamat antibiotikumos kezelések alá, kipróbáltam szinte az összes gyógyszertárban kapható gyógyhatású készítményt, de a problémámat nem sikerült megszüntetni. Úgy döntöttem, hogy módszert váltok és megpróbálok a betegségeim mögé látni, a probléma gyökerét meggyógyítani, a testemet-lelkemet egyensúlyba hozni. Tettem ezt azért is, mert időközben családalapítási terveim is voltak; féltem, hogy nem fogok teherbe esni vagy egészséges kisbabának életet adni. Ekkor kerültem Papp János doktor úr kezei közé, aki félévig tartó akupunktúrás terápiát írt elő. A kezelést azért kellett hamarabb abbahagynunk, mert legnagyobb örömömre teherbe estem és azóta egy gyönyörű, egészségtől kicsattanó 14 hónapos kisfiú anyukája vagyok…és a nőgyógyászati bajokról már csak hírből hallok. Hálás vagyok a Medical Healing Point teljes csapatának, hogy meggyógyítottak, most újra hozzájuk járok, mert szeretnék egy testvért is a kisfiamnak.” (Zsanett)

“Párommal babát terveztünk ezért 15 év után abbahagytam a fogamzásgátló szedését, aminek következtében a menstruációm teljesen rendszertelenné vált. Mivel gyógyszert semmiképp sem szerettem volna szedni, így a holisztikus szemlélet tükrében a természetes gyógymódok felé fordultam. Így találtam a Medical Healing Point-ra. A sport és az egészséges életmód elengedhetetlen feltétel volt ezen az úton. A táplálkozásomra mindig is figyeltem, de ehhez is sok új információt kaptam (személyre szabott étrendet, valamint vitaminokat és táplálékkiegészítőket), az akupunktúrás kezelések mellé. Ezeknek köszönhetően hét hónap után sikerült teherbe esnem és teljesen problémamentesen kihordanom kisfiamat, aki makk egészséges és már 3 hónapos nagy fiú. Köszönöm!” (Hédi)

„A huszadik születésnapomat követően egyre gyakrabban tapasztaltam görcsös, migrénes fejfájást a menstruációm első két napján, és a vérem is egyre kevesebb és sűrűbb lett. Nem akartam belenyugodni abba, hogy évekig ez a szörnyű fájdalom gyötörjön, megoldást kerestem. Egy barátnőm ajánlására kerestem fel Papp János doktor urat, aki nem kertelt: ha a jövőben gyermeket szeretnék, ezen változtatnunk kell. Akupunktúrás kezelést javasolt, és már az első menstruációm alkalmával éreztem a változást, a kezelés végére pedig a szörnyű fejfájásom nyomtalanul elmúlt! Hamarosan szeretnénk majd gyermeket a párommal. Hogy minden simán menjen, ismét fel fogom keresni a doktor urat. Hálásan köszönöm az eddigieket!” (Anita)

2015 augusztusában PCOS-t diagnosztizáltak nálam, és a nőgyógyász kimondta az ítéletet: ha meg is foganna a baba, a méhnyálkahártya állapota miatt feltehetően elvetélnék, jobb, ha nem is próbálkozunk a párommal. Ekkor már jártam akupunktúrára a Medical Healing Pointba, és Papp János doktor úr megnyugtatott, nem lesz semmi gond. A 2016 tavaszán végzett ultrahangos vizsgálat szerint a PCOS-nek nyoma sem volt, a petefészkek és a méh egészséges. Köszönöm!” (Dorottya)