MÉLYNYIROK REVITALIZÁCIÓ

Speciális teljes test kezelés, amely a meridiánokban bekövetkezett energia blokkok feloldását segíti elő. Ezáltal a szervezetben jelentősen javul a sejtek kommunikációja, beindul a méregtelenítés, javul a közérzet, beindul a fogyás, átalakul a narancsbőr.

IMMUNRENDSZER-ERŐSÍTŐ

Speciális teljes test kezelés, amely a test energetikai vezetékeiben azaz a meridiánokban bekövetkezett energia blokkok feloldását segíti elő. Mivel a meridiánok szorosan összefüggenek egymással, ezért minden meridián kapcsolódó területén ki kell oldani a feszültséget okozó blokkot, nem csak a kérdéses területen.

Ez a masszázsfajta nem fájdalom mentes. A fájdalom jelzi a meglévő blokkokat, amelyek feloldásával a szervezetben jelentősen javul a sejtek kommunikációja, így a pl: méregtelenítés, javul a közérzet, beindul a fogyás, átalakul a narancsbőr.

A kezelés során a fejen lévő látóközpont stimulálása ugyanolyan fontos, mint láb vagy test többi részének kezelése, hiszen például egy vastagbél probléma esetében a test minden területén szétszórva találhatóak stimulálandó pontok.

A mélynyirok revitalizáció különbözik az általánosan ismert mélynyirok masszázsoktól, míg utóbbi esetben masszázs terápiáról, az általunk alkalmazott kezelés esetében a teljes nyirokrendszer revitalizálássáról beszélhetünk. Segítségével nyirokrendszer pangást szüntetünk meg, nyirokrendszeri leállások esetében alkalmazzuk.

A hagyományos nyirokmasszázsal ellentétben a revitalizáció igen összetetett kezeléstípus, amelyet kifejezetten komoly betegségek megelőzésére, súlyosabb problémák (pl. ödéma) kezelésére ajánlunk, kizárólag komoly orvosi felügyelet mellett alkalmazunk.

A mélynyirok masszázs hatásmechanizmusa:

Japán kutatók fedezték fel, hogy sejtjeink újjáépülnek, és a testünket átszövő meridiánok mentén információkat tárolnak éppúgy mint az emberi agy. Egy – egy információ, emóció 300 – 400 helyen tárolódik testünkben, sok esetben blokkot okozva, amely problémák kialakulásához vezet.

Ezzel a központunkban kifejlesztett, speciális masszázs technikával képesek vagyunk a kialakult problémát kezelni úgy, hogy az összes terület memóriáját kiütjük, azaz elérjük azokat a mélyen fekvő sejtközpontokat, ahol az adott problémát okozó információkat tároljuk. Ezzel oldjuk a blokkot, idézzük elő a gyógyulást.

A kezelés időtartama: 3,5 – 4 óra / alkalom

A kezeléssel kapcsolatos hasznos információk:

  • A kezelés napján az utolsó étkezés könnyű, jól emészthető ételek tartalmazzon.
  • A kezelést megelőző órában már egyáltalán ne fogyasszon szilárd ételt
  • A kezelés napján ajánlatos a testsúlyának megfelelő vízmennyiség fogyasztása (20 kilogrammonként 1 liter).
  • Közvetlenül a kezelést megelőzően ajánlott Arnica montana C30 homeopátiás készítmény bevitele (az esetleges kék foltok gyorsabb felszívódását segíti).
  • A kezelést követő első étkezés lehetőleg 4-6 órával a kezelés után történjen, könnyen emészthető ételeket tartalmazzon.