Holisztikus gyógyképzések | Hmedical.hu
1054 Budapest, Alkotmány u. 31. I.em. 2.
06 1 224-0398
06 30 630-6396
Képzéseink

Központunkban rendszeresen indítunk hosszabb (6 hónapos, 1 éves és 2 éves), illetve rövidebb (2 napos) továbbképzéseket. Célunk minden esetben ugyanaz: használható manuálterápiás, és diagnosztikai módszereket oktatunk masszőröknek, gyógymasszőröknek, természetgyógyászoknak és minden kedves érdeklődőnek, aki komoly elköteleződést mutat a hagyományos kínai gyógyászat iránt.

Képzéseink keretében olyan speciális, hagyományos kínai orvos által is kifejlesztett módszereket sajátíthatnak el tanulóink, amelyek segítségével hatékonyan kezelhetik a derék, a váll vagy a nyak fájdalmai.

Az elmúlt években számos képzést tartottunk, végzett tanulóink (masszőrök és terapeuták, orvosok egyaránt) az azóta eltelt időben sikeres alkalmazzák munkájuk során a központunkban kifejlesztett, általunk is használt módszereket.

Oktatónk: Papp János

 

Hamarosan induló képzéseink:

Egészség tudatos tábor a testi, lelki megújulás jegyében

Csatlakozzon hozzánk, töltsön velünk 4 napot egy rendhagyó életmód táborban, ahol a kikapcsolódás és feltöltődés mellett hagyományos kínai orvosi előadásokon, egészségmegelőző foglalkozásokon, családállításon vehet részt, és a négy nap végén testileg-lelkileg újjászületve térhet haza.

Miért érdemes erre a 4 napra velünk tartania?

Új fájdalomcsillapító terápiás módszer 

Az ön páciensei is szenvednek a nyak, derék és egyéb mozgásszervi panaszoktól? Akkor ez a 2 nap Önnek szól! Ismerje meg és sajátítsa el Papp János hagyományos kínai orvos által kifejlesztett egyedülálló módszert.

Reiki I., II,. III. és tanári 

Sajátítson el egyősi gyógymódot Papp János reiki nagymestertől. Tanfolyamaink segítségével a Reiki I. szinttől a tanári szintig juthat el. 

Masszőrként, gyógymasszőrként, természetgyógyászként Önt is biztosan sokan keresik fel mozgásszervi, belgyógyászati problémákkal, amelyek hatékony kezelése túlmutat egy hagyományos masszázs alkalmazásán, csillapításuk nehézséget okoz.

Szeretné még hatékonyabban kezelni a legkülönfélébb nyak-, hát és derékpanaszokat, belgyógyászati problémákat? Bővítse tudását, és sajátítson el egy új manuálterápiás technikát hagyományos kínai orvosoktól.

 

Media

A nyakprotokoll a derékprotokoll továbbfejlesztett változata, Papp János hagyományos kínai orvos által kifejlesztett komplex kezelési módszer. 

96 órás intenzív kínai gyógymasszázs tanfolyamunk elvégzését követően tanulóinknak lehetősége van tovább fejleszteni megszerzett tudásukat.
TuiNa 2-es tanfolyamunkon olyan magas szintű ismereteket sajátíthatnak el, amelyhez hasonlót a kínai egészségügyi főiskola tanulói hallgatnak.

hmedical.hu - Jelentkezés tanfolyamra

Jelentkezés tanfolyamra