Menedzserszűrés – az egészség a legnagyobb érték

Az egészségünk olyan kincs, amit sokszor magától értetődőnek veszünk, és csak akkor értékeljük igazán, ha már elvesztettük azt. 

A Medical Healing Point Egészségközpont elkötelezetten hisz a prevenció fontosságában, és abban, hogy életünk különböző területein akkor tudunk igazán eredményesek lenni, ha egészségünkre is vigyázunk.

Olyan megoldásokat kínálunk vállalati ügyfeleink részére, mellyel egyszerűen és költséghatékonyan támogathatják munkavállalóikat az egészségmegőrzésben és a gyógyulásban. A munkaerőhiány, a magas fluktuáció, és a jelenlegi közegészségügyben elérhető lehetőségek okán a vonzó juttatási csomagok elengedhetetlen része a magán egészségügyi biztosítási csomag, akár a közvetlen hozzátartozók részére is.

Az alkalmazottak egészsége és elégedettsége nélkülözhetetlen  a vállalatok maximális hatékonyságához és a termelékenység növeléséhez, illetve a gondoskodó, modern brand imázs kiépítéséhez. 

A Medical Healing Point Egészségközpontban természetes, mellékhatásoktól mentes módszerekkel dolgozunk, amelyeket a legmodernebb diagnosztikai módszerekkel és orvostechnikai eszközökkel egészítünk ki. Hiszünk abban, hogy legyen szó bármilyen megbetegedésről, elváltozásról a gyógyulás záloga mindig a kiváltó ok felkutatása és kezelése, természetesen a tünetek enyhítése mellett. Központunkban empatikus, magasan képzett szakember gárda kíséri pácienseinket a gyógyulás útján. 

 

Menedzserszűrés

  • Komplex kivizsgálás
  • Biofeedback vizsgálat
  • Dietetikai tanácsadás

Egyedi ajánlatért írj nekünk!

Az üzenet elküldhető közvetlenül a [email protected] e-mail címre is.

Kapcsolattartó

Telefonszám: +36302299534

E-mail cím: [email protected]