You are currently viewing Élményt ajándékba – miért válassza ajándékutalványainkat?

Élményt ajándékba – miért válassza ajándékutalványainkat?

A tökéletes ajándékot megtalálni nem egyszerű feladat, főleg így az év vége közeledtével… Szeretnénk valami kreatív, személyre szóló ajándékot, de egyre több a teendő, az év végi hajtásban sokszor csak gyorsan veszünk valami előre elkészített csomagot, majd mint minden évben megígérjük magunknak, hogy jövőre tényleg kitalálunk valami hasznosat. Ismerős?

Legyen idén másképp, ebben segítünk mi! Cikkünkben sorra vesszük, milyen élményekkel lepheti meg családját.

Melyik kezelés a tökéletes ajándék?

Az egészség a legtöbb, mit adhatunk, ebben biztosan egyetért velünk. Miért ne adhatna lazító/gyógyító kezeléseket ajándékba is? Amellett, hogy segíti a megajándékozottat, hogy elinduljon egy egészségesebb élet felé, minden szempontból élményt kap ajándékba.

Ajándék ajánló az egész családnak

Édesapáknak, férfi ismerősöknek, ahelyett, hogy például hajókiállításra vinnék őket, ajánljuk a Tuina masszázst (kínai gyógymasszázs), amely hatékony segítség lehet számos mozgásszervi probléma esetén, mint pl.: krónikus nyak-, váll-, hát- és derékfájás, izomfájdalom, izomfeszültség, ízületi bántalmak, különböző gerincbetegségek, reumás fájdalmak. Férfi ismerősei biztosan hálásak lesznek, ha az egész évi terheket ilyen módon segít letenni a vállukról.

Édesanyáknak, hölgy ismerősöknek jó ötlet lehet egy hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, állapotfelmérés. Tudjuk, hogy a hölgyek szeretnek odafigyelni egészségükre, szívesen hallgatnak jótanácsokat az egészségükkel kapcsolatosan, és sokan kíváncsiak, vajon milyen élmény lehet egy kínai orvosi kivizsgálás.
Érdekli, hogyan zajlik egy állapotfelmérés? Ide kattintva bővebb információt kaphat.

Tesóknak: idősebb vagy fiatalabb, egy kis kikapcsolódás, stresszoldás biztosan ráfér! Lehet, hogy magától sosem szánná rá magát egy lazító masszázsra? Lepje meg vele Ön! Jó választás lehet a reflexológia kezelés, amely során a hagyományos talpmasszázs hatását illóolajos lábáztatással fokozzuk, eközben kilazítjuk a nyak és váll feszes izmait is. A felfrissülés garantált!

Barátnőknek, barátoknak: ha szépségápolásról van szó, biztos a siker! Lepje meg barátait frissítő arcmasszázzsal, amely során kilazítjuk a feszült arc- és nyakizmokat. A fáradt bőr feszesebbé válik és kisimul, a fej átdolgozásával pedig felfrissülnek a hajszálak, a megerőltetett szemek is újult erőre kapnak, ezért a kezelést kiemelten ajánljuk mindazoknak, akik számítógépes ülőmunkát végeznek.

Párunknak: az Ön párja is biztosan szeretne egészségesebben élni, többet mozogni. Lepje meg egy Power Plate vibrációs kezelés tréning bérlettel, és kezdjék el akár párban az edzéseket. Az edzések hatására nem csak a testsúly csökken, de javul a keringés, erősödik a váziozom.

TIPP: ha eddig azt hitte, hogy ajándékutalványt adni esetlges unalmas dolog, íme néhány tipp, hogyan teheti még nagyobb meglepetéssé.

  • Írjon hozzá egy kedves levelet, mutassa be, milyen csodálatos élmény vár az ajándékozottra.
  • Építsék be egy közösen töltött napba a választott szolgáltatást, üljönek be egy kávéra, teára, töltsenek együtt időt.
  • Csináljanak közös programot a beváltáskor: kísérje el Ön is a megajándékozottat egészségközpontunkba, és töltődjön fel Ön is.
  • Csomagolja be több dobozba, így nagyobb lesz a meglepetés, hiszen nem látszik majd elsőre, hogy utalványról van szó.
  • Vásároljon az utalvány mellé egy kis füzetet, amelyben kedves kérdéseket ír a jövő évi célokkal kapcsolazosan, és a megajándékozottnak kell majd azokat megválaszolni. Remek évinditó ajándék.
  • Készítsen bármilyen üvegből, dobozkából „Élménygyűjtő” ládikát, amibe a jövő év során a megajándékozott kis papírra írva elteheti a kedves emlékeket. Reméljük, hogy az ajándék kezelés elsőként kerül a ládikóba.

Kellemes készülődést kívánunk 🙂

Gyakori kérdések

Meddig váltható be az utalvány? A Medical Healing Point ajándékutalványa a vásárlástól számított 6 hónapig érvényes, így a megajándékozottnak biztosan lesz ideje élményre váltani az ajándékot.

Mennyibe kerül? Az egészségközpont bármely szolgáltatása adható utalvány formájában, így ön döntheti el, milyen árfekvésben kíván ajándékot vásárolni. Árainkról itt tájékozódhat.

Hol kapható? Ajándékutalványaink egészségközpontunkban vásárolhatók meg (címünk: 1063 Budapest, Szinyei Merse u. 6.), asszisztenseink készségesen állnak rendelkezésére, amennyiben bármilyen kérdése lenne, keressen minket bizalommal a 06 30 630-6396-os számon.

Hogy néz ki? Utalványaink LA4-es méretben, két színben (egy melegebb tónusú a hölgyek részére, és egy „férfiasabb”zöld színben) érhetők el, így egy LA4-es borítékba pont beleférnek. Természetesen minden ajándékutalványhoz biztosítunk ízléses borítékot is.