Ajándékozz egészséget!

A tökéletes ajándékot megtalálni nem egyszerű feladat. Szeretnénk valami kreatív, személyre szóló ajándékot, de sokszor csak gyorsan veszünk valami előre elkészített csomagot? Ismerős? Legyen ezúttal másképp, ebben segítünk mi! Sorra vesszük, milyen élményekkel lepheti meg családját.

Melyik kezelés a tökéletes ajándék?

Az egészség a legtöbb, mit adhatunk, ebben biztosan egyetért velünk. Miért ne adhatna lazító/gyógyító kezeléseket ajándékba is? Amellett, hogy segíti a megajándékozottat, hogy elinduljon egy egészségesebb élet felé, minden szempontból élményt kap ajándékba.

Ajándék ajánló az egész családnak

Édesapáknak, férfi ismerősöknek: a szokásos nyakkendő helyett ajánljuk a Tuina masszázst (kínai gyógymasszázs), amely hatékony segítség lehet számos mozgásszervi probléma esetén, mint pl.: krónikus nyak-, váll-, hát- és derékfájás, izomfájdalom, izomfeszültség, ízületi bántalmak, különböző gerincbetegségek, reumás fájdalmak.

Édesanyáknak, hölgy ismerősöknek: jó ötlet lehet egy hagyományos kínai orvosi kivizsgálás, állapotfelmérés. Tudjuk, hogy a hölgyek szeretnek odafigyelni egészségükre, szívesen hallgatnak jótanácsokat az egészségükkel kapcsolatosan, és sokan kíváncsiak, vajon milyen élmény lehet egy kínai orvosi kivizsgálás.

Testvérnek: legyen idősebb vagy fiatalabb, egy kis kikapcsolódás, stresszoldás biztosan ráfér! Lehet, hogy magától sosem szánná rá magát egy lazító masszázsra? Lepje meg vele Ön! Jó választás lehet a reflexológia kezelés, amely során a hagyományos talpmasszázs hatását illóolajos lábáztatással fokozzuk, eközben kilazítjuk a nyak és váll feszes izmait is. A felfrissülés garantált.

Barátnőknek, barátoknak: ha szépségápolásról van szó, biztos a siker! Lepje meg barátait frissítő arcmasszázzsal, amely során kilazítjuk a feszült arc- és nyakizmokat. A fáradt bőr feszesebbé válik és kisimul, a fej átdolgozásával pedig felfrissülnek a hajszálak, a megerőltetett szemek is újult erőre kapnak, ezért a kezelést kiemelten ajánljuk mindazoknak, akik számítógépes ülőmunkát végeznek.

Párunknak: az Ön párja is biztosan szeretne egészségesebben élni, többet mozogni. Lepje meg egy Power Plate vibrációs kezelés tréning bérlettel, és kezdjék el akár párban az edzéseket. Az edzések hatására nem csak a testsúly csökken, de javul a keringés, erősödik a vázizom.

Ha eddig azt hitte, hogy ajándékutalványt adni unalmas dolog, íme néhány tipp, hogyan teheti még nagyobb meglepetéssé:

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK:

Az ajándékutalvány a vásárlástól számított 6 hónapig érvényes, így a megajándékozottnak biztosan lesz ideje élményre váltani az ajándékot.

Az egészségközpont bármely szolgáltatása adható utalvány formájában, így ön döntheti el, milyen árfekvésben kíván ajándékot vásárolni. Árainkról itt tájékozódhat.

Ajándékutalványaink Egészségközpontunkban vásárolhatók meg (címünk: 1063 Budapest, Szinyei Merse u. 6.). Kollégáink készségesen állnak rendelkezésére, amennyiben bármilyen kérdése lenne, keressen minket bizalommal a 06 30 630 6396-os telefonszámon.

Igen, csak az ajándékozott használhatja fel, más nevére nem átruházható.