Exkluzív ajándékcsomagok az egészségmegőrzés szerelmeseinek

Karácsonyi ajánlatunk

Karácsonyi csomagjainkat azokra az élethelyzetekre állítottuk össze, amelyekkel leggyakrabban megkerestek minket. Minden egyes csomag azokat a kezeléseket és alkalomszámokat tartalmazza, amely tapasztalatunk szerint egymással kombinálva leginkább ösztönzik szervezetünket az öngyógyításra és a regenerációra. 

Csomagjainkban idén is kiemelt figyelmet szenteltünk a stressz kivezetésének és táplálkozásunk egyensúlyba állításának, hiszen tünetes állapotaink mögött legtöbbször a felhalmozott stressz és a nem megfelelő étrend áll. Sőt, ajánlataink közt megtaláljátok Poszt-Covid csomagunkat is, hiszen vétek volna kihagyni a fenyőfa vagy a frissen sült bejgli illatát. 

akár 65% kedvezmény

Csomagjaink a szolgáltatások listaárához képest akár 65% kedvezménnyel kaphatók és hosszú felhasználási idejüknek köszönhetően életrimusodhoz igazíthatod, mikor veszed igénybe a kezeléseket. 

1

zero stressz

csomag

Ahogy közeledünk az év végéhez, úgy merülnek ki testi – lelki tartalékaink is. Ajándék után járni a zsúfolt plázákat, karácsonyi menüt főzni , kitakarítani a legapróbb sarkokat is , és természetesen a munkában is hatalmas a hajtás. Mindenre és mindenkire is jut idő, kivéve persze magunkat. Itt az idő egy kis öngondoskodásra ! A reflexológia a talpon található pontokon keresztül, a thai masszázs pedig a teljes testet átdolgozva csökkenti a fizikai és szellemi feszültséget. A Zéró stressz csomagunkkal feltöltődve várhatod az új évet és az új kihívásokat, ajánlatunkban minden kezelés a Te testi-lelki feltöltődésedet szolgálja , neked csak hátra kell dőlnöd és élvezni a törődést. Ajándéknak is tökéletes lehet kimerült szeretteid részére !

  • 5 x 60′ reflexológia
  • 3 x 60′ thai masszázs

A csomag értéke: 87.000 Ft
Kedvezményes online ár: 49.000 Ft

3

shape

csomag

Minden évben megfogadod, hogy idén a legjobb formádat hozod , de már februárban nem újítottad meg a kondibérletedet?  A megoldást Shape csomagunk jelentheti számodra , ami segít abban , hogy fogyj és feszesedj egyszerre, és természetesen az egészségedet is támogasd. Icoone kezelésünk segít a makacs narancsbőrtől megszabadulni , táplálkozási és életmód tanácsadásunk után pedig gyerekjáték lesz ledobni a felesleges kilókat ,így a testösszetétel mérésen már büszkén állhatsz a mérlegre.

  • 5 x 30′ Icoone kezelés 
  • Táplálkozási és életmódtanácsadás
  • Testösszetétel mérés

A csomag értéke: 95.000 Ft
Kedvezményes online ár: 49.900 Ft

2

shape extra!

csomag

Ha úgy érzed bőrödnek egy kis plusz támogatásra van szüksége , válaszd Shape Extra csomagunkat . Icoone készülékünk a lézer erejével feszesíti bőrödet és segít a nyirokkeringés fokozásában , így segítve a salaktalanítást. Az eredmény ? Gyönyörű bőr, karcsú alak, és egészséges , erős szervezet! Orvosi testkezelésünk , táplálkozási és életmódtanácsadásunk garantálja a bomba alakot a fürdőruha szezonra.

  • 10 x 30′ lézeres Icoone kezelés 
  • Táplálkozási és életmódtanácsadás
  • Testösszetétel mérés

A csomag értéke: 180.000 Ft
Kedvezményes online ár: 99.900 Ft

5

ImmunStrong

csomag

A jelenlegi vírusos időszakban , mikor a karácsonyi hajtás és a szürke, borongós idő is szervezetünk ellen dolgozik Immunstrong csomagunkkal nem lőhetsz mellé. Komplex ajánlatunkat úgy állítottuk össze, hogy minden oldalról támogassuk szervezeted védekezőképességét.  Ints búcsút a vírusoknak és a náthának, 2022 az egészség és a vitalitás éve lesz!

  • 3 x 60′ reflexológia
  • 7 x 30′ akupunktúra
  • Vitamintanácsadás
  • 12.000 Ft értékű személyre szabott vitamincsomag

A csomag értéke: 200.000 Ft
Kedvezményes online ár: 69.900 Ft

4

poszt-covid

csomag

Bár a teszt már nem mutat pozitívat , mégis úgy érzed mintha a coviddal együtt a a szaglásod és az ízlelésed is eltűnt volna? Speciális akupunktúrás kezeléseink segítségével Karácsony reggel a frissen sült bejgli illatára ébredhetsz , és élvezheted az ünnepi vacsora mennyei ízeit.

  • 10 alkalom speciális akupunktúra, a poszt-covid tüneteinek megszüntetésére

A csomag értéke: 180.000 Ft
kedvezményes online ár: 69.000 Ft

ajándékozd meg azt, akit szeretsz

Egy személyben akár több csomagot is megvásárolhatsz, így ideális lehet kollégáknak, beosztottaknak karácsonyi ajándékként is. Az egy kártyán található szolgáltatásokat azonban csak egy személy használhatja fel. 

Rugalmasan használhatod fel

Csomagjainkat rugalmas felhasználásra alakítottunk ki. Igénybe vételükhez nem szükséges kivizsgálás és 2022. március 31-ig használhatóak fel.

A természet közös értékünk – vigyázunk rá

A csomagok megvásárolhatók online az egyes ajánlatok alatt található gombra kattintva. 

A vouchereket a vásárlást követően e-mailben küldjük el neked. Minden egyes kártyának egyedi sorszáma van, így nem szükséges kinyomtatnod őket: bemutathatod mobilon, tableten, vagy egyszerűen bediktálod a recepción a kártya sorszámát és a vásárló nevét.  

Az ajánlat 2021. december 22-ig, vagy a készlet erejéig tart. 

Válogass különleges ajánlataink között, és lepd meg magad, párodat, családtagjaidat vagy barátaidat!