Exkluzív ajándékcsomagok az egészségmegőrzés szerelmeseinek

Karácsonyi ajánlatunk

Karácsonyi csomagjainkat azokra az élethelyzetekre állítottuk össze, amelyekkel leggyakrabban megkerestek minket. Minden egyes csomag azokat a kezeléseket és alkalomszámokat tartalmazza, amely tapasztalatunk szerint egymással kombinálva leginkább ösztönzik szervezetünket az öngyógyításra és a regenerációra. 

Csomagjainkban idén is kiemelt figyelmet szenteltünk a stressz kivezetésének és táplálkozásunk egyensúlyba állításának, hiszen tünetes állapotaink mögött legtöbbször a felhalmozott stressz és a nem megfelelő étrend áll. Sőt, ajánlataink közt megtaláljátok Poszt-Covid csomagunkat is, hiszen vétek volna kihagyni a fenyőfa vagy a frissen sült bejgli illatát. 

akár 65% kedvezmény

Csomagjaink a szolgáltatások listaárához képest akár 65% kedvezménnyel kaphatók és hosszú felhasználási idejüknek köszönhetően életrimusodhoz igazíthatod, mikor veszed igénybe a kezeléseket. 

zero stressz

csomag

Mindennapi életünkben nagyon sok féle stresszel szembesülünk, amelyek kihívás elé állítanak minket és egészségünkre is hatással vannak. A ZeroStressz csomag segítségével szelíd módszerekkel tudjuk a testben felhalmozódott stresszt kivezetni és helyreállítani szervezetünk optimális egyensúlyát.

  • 5 x reflexológia
  • 3 x 60p thai masszázs

A csomag értéke: 87.000 Ft
Kedvezményes online ár: 49.000 Ft

shape

csomag

A rohanó, stresszes mindennapok nem csak a kihagyott edzések miatt hagynak nyomot. A nyirokrendszerben felhalmozódó salakanyagok narancsbőr formájában mutatkoznak meg, a hormonrendszer elbillenései pedig fokozzák a folyadékvisszatartást és a zsírképződést. 

  • 5 x Icoone kezelés 
  • Táplálkozási és életmódtanácsadás
  • Testösszetétel mérés

A csomag értéke: 95.000 Ft
Kedvezményes online ár: 49.900 Ft

shape extra!

csomag

Súlyváltozás során nem csupán a makacs narancsbőr eltüntetése jelenthet kihívást, hanem a bőr megnyúlásából származó mikrosérülések is. Extra! csomagban található lézeres Icoone kezeléssel a szövetek mélyregenerációját és a bőrfelület tökéletesítését célozzuk meg.

  • 10 x lézeres Icoone kezelés 
  • Táplálkozási és életmódtanácsadás
  • Testösszetétel mérés

A csomag értéke: 180.000 Ft
Kedvezményes online ár: 99.900 Ft

ImmunStrong

csomag

Immunrendszerünknek kiemelkedő szerepe van abban, hogy mennyire sikeresen birkózunk meg a mindennapos stresszhatásokkal. Megerősítését nem bízzuk a véletlenre: a csomagban található kezelések kivezetik a felhalmozódott stresszt, energizálják a szervezetet és feltöltik a megfelelő vitaminokkal, ásványi anyagokkal. 

  • 3 x reflexológia 60p
  • 7 x akupunktúra
  • Vitamintanácsadás
  • 12.000 Ft értékű személyre szabott vitamincsomag

A csomag értéke: 200.000 Ft
Kedvezményes online ár: 69.900 Ft

poszt-covid

csomag

Speciális akupunktúrás kezelésünket a Covid-19-beől való felgyógyulás után megmaradt makacs tünetek feltisztítására hoztuk létre. Az idegrendszer működésének stimulációján keresztül állítjuk helyre az illat-és ízérzékelés képességét.  

  • 10 alkalom speciális akupunktúra, a poszt-covid tüneteinek megszüntetésére

A csomag értéke: 180.000 Ft
kedvezményes online ár: 69.000 Ft

ajándékozd meg azt, akit szeretsz

Egy személyben akár több csomagot is megvásárolhatsz, így ideális lehet kollégáknak, beosztottaknak karácsonyi ajándékként is. Az egy kártyán található szolgáltatásokat azonban csak egy személy használhatja fel. 

Rugalmasan használhatod fel

Csomagjainkat rugalmas felhasználásra alakítottunk ki. Igénybe vételükhez nem szükséges kivizsgálás és 2022. március 31-ig használhatóak fel.

A természet közös értékünk – vigyázunk rá

A csomagok megvásárolhatók online az egyes ajánlatok alatt található gombra kattintva. 

A vouchereket a vásárlást követően e-mailben küldjük el neked. Minden egyes kártyának egyedi sorszáma van, így nem szükséges kinyomtatnod őket: bemutathatod mobilon, tableten, vagy egyszerűen bediktálod a recepción a kártya sorszámát és a vásárló nevét.  

Az ajánlat 2021. december 22-ig, vagy a készlet erejéig tart.