KOMPLEX KIVIZSGÁLÁS

Bizonyított tény, hogy a hagyományos kínai orvoslás diagnosztikai módszereivel jóval hamarabb felismerhetők az egyes betegségekre utaló jelek, még tünetek megjelenése előtt. Emellett alkalmazzuk a labordiagnosztika és a modern biofeedback eszközök kínálta lehetőségeket is, hogy a lehető legteljesebb diagnózist állíthassuk fel. 

AKUPUNKTÚRA

A hagyományos kínai gyógyászat több mint 2000 éve alkalmazza az akupunktúra módszerét, amellyel a legkülönbözőbb – belgyógyászati, nőgyógyászati vagy neurológiai betegségek gyógyíthatók.

F-SCAN TECHNOLÓGIA

Magyarországon egy még kevéssé elterjedt eszköz az immunrendszer megerősítésére. Segítségével több, mint 250 kórokozó név szerinti szűrése lehetséges a frekvenciák alapján.

RELAXÁCIÓS FEJLESZTÉS

A relaxációs fejlesztés során az izmok ellazításának következtében szellemi és érzelmi ellazulás, felszabadulás jön létre. Ebben az állapotban számos érzelmi blokk sikeresen feloldható.

HOMEOPÁTIA

A homeopátia 220 éves tapasztalatokon nyugvó természettudomány és gyógyítói módszer. A világon milliók használják, köztük tradicionálisan az angol, holland uralkodó ház tagjai.

LAZÍTÓ MASSZÁZS KEZELÉSEK

A lábak kezelése során a stresszből adódó feszültség oldódik, a szervezet ellazul és a kimerült test tartalékai feltöltődnek. 

NYAK/DERÉK PROTOKOLL
A merev nyak, fájó derék vagy befagyott váll beszűkíti a mozgást, megkeseríti a hétköznapokat. Központunkban kifejlesztettünk egy módszert ezek hatékony kezelésére.
GYÓGYÍTÓ MASSZÁZSOK/KEZELÉSEK

A masszázs kezeléseket magasan kvalifikált szakembereink végzik, komoly elméleti és gyakorlati tudásukat, tapasztalatukat a holisztikus szemléletmód és a tradicionális kínai orvoslás együttes elemeivel alkalmazzák.